Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sioaltar
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem php/sql-el kapcsolatban, itthon próbálkozom vele és Apache 2.0-t raktam fel , aztán php 4.4.0-t és phpmyadmin 2.4-et először, megpróbáltam egy sql file-t importálni a phpmyadmin-al, de nem engedte azt írta, hogy minimum 3.3.9-el kéne próbálkoznom, le is szedtem, de ehez már 5.2+os php kéne, ezt is leszedtem és ezek után kb semmit sem tudok csinálni, barmilyen php file-t szeretnék megnyitni, csinaltam egy sima <?php phpinfo(); ?> file-t , így próbáltam megnezni a verziot, de amikor megnyitom csak a forrást adja vissza, amikor ugyanez 4.4.0php-nál tökéletesen működött. localhost/phpmyadmin-nál is ugyan ez, csak a forráskód. Mivel eléggé kezdő vagyok nemtudom mennyire világos amit itt próbálok írni, kiváncsi lennék, hogy mit rontottam el, hogy elvileg egy update után nem megy semmi.
Ha tud valaki valami segítséggel szolgálni azt megköszönöm!
Üdv, sio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Képregény topik
- AliExpress tapasztalatok
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest