- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sioaltar
csendes tag
Egyébként cucka, te is fejlesztői környezetet ajánlanál inkább ? Amit itt fentebb ajánlottak, easyphp és a többi .
-
sioaltar
csendes tag
Na akkor ezt a könyvet mindenképp megnézem. Aztán ahogy beleásom magam remélem megmarad a lelkesedésem, sőt !
Találtam kedvenc torrent oldalunkon egy PHP fekete könyv cimű torrentet, azt hiszem megvan az esti program.
Köszönöm az instrukciókat, valószínű, hogy még jövök!
Üdv!
-
sioaltar
csendes tag
Ez a könyves dolog jutott eszembe nekem is először. Néztem is már a napokban könyveket, ott is sokat írták a PHP fekete könyv c. könyvet , de voltak akik "szidták" mert elavult , php4. Felvetül a kérdés bennem, hogy php4 vs php5 ? Mi merre meddig? Nem tudom mi különbség lehet, mint mondtam kezdő vagyok. Érdemes erre alapoznom , hogy egy könyv php4 alapú vagy újabb php5?
Egyébként , én láttam már képzést amit úgy hirdetnek, hogy webprogramozó, ott gondolom elejétől végéig átrágnak mindent.
Én ezt az "otthon egyedül foglalkozom vele" dolgot támogatom,mivel ha speciel engem érdekel valami és eljutok odáig, hogy otthon szabadidőben is foglalkozzam vele az százszor jobban megragad a fejemben mintha be kéne ülni valami tanterembe. : )
Visszatérve a könyvekre, nekem itthon van pdf formátumban ilyen 24 óra alatt tanuljunk meg "php-ül" könyv, gondoltam azzal kezdem, de ha tré akkor hanyagolom.
-
sioaltar
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek aki próbált valahogy segíteni, végül csak sikerült megcsinálnom!
Érdekelne a véleményetek, hogy aki elakar kezdeni foglalkozni a php és társaival, milyen irányba mozduljon, biztos akik már jó ideje benne vannak ezekben a körökben tudnak szolgálni pár tanáccsal. Érdemes itthon egyedül foglalkozni vele vagy menjen el az ember valami külön erre szakosodott képzésre? Nem az a fő célom, hogy meggazdagodjak belőle és piros porsche-val furikázzak, hanem igen csak érdekel ez a téma és szeretnék belemerülni, nyilván ha valaki keres vele az már csak hab a tortán.
Üdv, sio !
-
sioaltar
csendes tag
Köszönöm szépen a sok választ, kipróbáltam a felsoroltakat, de semmi változás. Megpróbálom amit tkazmer javasolt.
-
sioaltar
csendes tag
válasz
Brown ügynök #7006 üzenetére
köszönöm szépen, megnézem
-
sioaltar
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem php/sql-el kapcsolatban, itthon próbálkozom vele és Apache 2.0-t raktam fel , aztán php 4.4.0-t és phpmyadmin 2.4-et először, megpróbáltam egy sql file-t importálni a phpmyadmin-al, de nem engedte azt írta, hogy minimum 3.3.9-el kéne próbálkoznom, le is szedtem, de ehez már 5.2+os php kéne, ezt is leszedtem és ezek után kb semmit sem tudok csinálni, barmilyen php file-t szeretnék megnyitni, csinaltam egy sima <?php phpinfo(); ?> file-t , így próbáltam megnezni a verziot, de amikor megnyitom csak a forrást adja vissza, amikor ugyanez 4.4.0php-nál tökéletesen működött. localhost/phpmyadmin-nál is ugyan ez, csak a forráskód. Mivel eléggé kezdő vagyok nemtudom mennyire világos amit itt próbálok írni, kiváncsi lennék, hogy mit rontottam el, hogy elvileg egy update után nem megy semmi.
Ha tud valaki valami segítséggel szolgálni azt megköszönöm!
Üdv, sio
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged