- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
pelyib #20748 üzenetére
A főoldalon kilépek, minden vele egy könyvtárban lévő oldalra be kell lépni, de ha másik könyvtárba van ott nem kér belépést /pedig ott a require be is írtam hogyan/
és belépés nélkül tudom használni, de csak ami alkönyvtárban van azt /pl zoom.php/
Ha kiteszem a könyvtárból,. akkor kér belépést, és a login.css is betöltődik.A képen a 404 az az hogy máshol keresi a login.css-t pedig beírtam hogy van az elérése, és a köntvtárak is ott vannak felsorolva.
Tehát egy zoom könyvtárban lévő zoom.php ból require megy egy könyvtárral kijjebb a login.php -re.
Amit a zoom.php el is ér, de a login.css-t miért a zoom köntvtárban keresi?
Mikor a login.css -re a login.php -ban van hivatkozva ami mellette van.
Miért lép vissza a zoom könyvtárba keresni?Illetve a könyvtárakban lévő php fileokban hiába ott a requirek, ami he nam futna le akkor el kellene szállnia, mert nem include, de ennek ellenére tovább megy, de ha pedig lefut, akkor miért nem indítja a login.php -t?
Minden file-ra igaz lesz ezek, ha könyvtárba rakom, és minden file jól működik, mihelyt kirakom a login.php mellé.
Tudom nagyon zavaros, de ezt csinálja, és ezért állok itt, hogy mi a szösz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest