- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
válasz
lanszelot #20749 üzenetére
Tehát egy zoom könyvtárban lévő zoom.php ból require megy egy könyvtárral kijjebb a login.php -re.
Amit a zoom.php el is ér, de a login.css-t miért a zoom köntvtárban keresi?
Mikor a login.css -re a login.php -ban van hivatkozva ami mellette van.
Szerintem egy kicsit osszemosod a server es kliens oldali dolgokat. Te meg mindig a /zoom folderben vagy, igy a href="valami.jpg" az a /zoom folderre fog mutatni, de ez nem a PHP hibaja, igy mokodik a HTML. Ahogy linkeltem is, realtive path.Az a baj, h nem tudjuk, h a login.php mit csinal. Van e benne die / exit ami megallitja a futast? Definial function-t a login.php, meg kell hivni? Tippelek, de gondolom van egy session, annak a cookie path-a rendben van?
Felteszem, ha egy subfolderbol huzod be a login.php-t akkor egy olyan ag fut le ami ugy latja, h be vagy lepve. De igy latatlanban egymillio oka lehet. Happy debuggingNezd meg, h pontosan mi kell ahhoz, h feldobd a login-t, majd azt egyesevel debuggold.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest