Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
SQL topikba tartozna így, off-ba is raktam, de annyira rossz a szemnek, hogy alig tudtam visszaolvasni, úgyhogy inkább kiszedtem off-ból.
Ez egyelőre csak egy lokál desktop server, és ami "vele együtt jött":
Kiszolgáló típusa: MariaDB
Kiszolgáló verziója: 10.1.37-MariaDB
A kiszolgáló karakterkódolása: UTF-8 Unicode (utf8)Hozzáadva a lekérdezéshez a collate-részt, phpMyAdmin konzolon belül a várt eredményeket adja.
COLLATE utf8mb4_binViszont amikor az oldalon keresztül hívom meg (már ha jól használom egyáltalán), akkor hibára fut.
Ezt hívom meg:
SELECT * FROM table1WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))UNION ALLSELECT * FROM table2WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))UNION ALLSELECT * FROM table3WHERE((title LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin)OR(desc LIKE '%alma%' COLLATE utf8mb4_bin))ORDER BY time DESCLIMIT 4Ránézésre találtok esetleg valami hibát?
Megnéztem egy online SQL code checker-ben, azt írta, rendben van, csak nem optimalizált.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Napelem
- Ubuntu Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest