- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzozoo
tag
"az átdobott session id-t elindítsd az xhr kiszolgálóban."
Ez az amire nem jöttem rá még hogy kell. Olvasgattam PHP.net-en minden ezzel kapcsolatosan, de nem vitt előrébb, persze elolvasom mégegyszer.
Amikor a felhasználó elküldi a login.php-nek a jelszavát, akkor szépen lekér mindent fontos adatot a PHP-től, amiből sütiket tudok csinálni a kliens oldalon. Na most akkor gondolom a sütiben eltárolt session ID-t POST-ban kéne visszaküldenem és ezt session_start() - al megnyitnom?"Kipakolni mindent nem éppen biztonságtechnikai bravúr"
Most csak tesztként jelenik meg minden a dashboardon, hogy látható legyen minden, amit sikerült lekérni a szerver től.
Olyan alkalmazásokhoz akarom használni ezt, amik külön domainen futnak vagy apk-ba csomagolt mobilalkalmazások, tehát függetlenek a PHP backendtől, ezért vagyok kénytelen átadni userId-t, UserSecret-et, UserToken-t, UserName-t és a PHP sessionID-t frontendnek.
De jobb lenne tényleg csak egy sessionID-t átadni frontendre, a többit az elindított sessionból visszahozni, ez megy is abban az esetben, ha egy domainen van a front és a backend.Az md5 password tárolást is meg fogom változtatni, mert tudom, hogy az is necces a kódban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest