- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzozoo
tag
"az átdobott session id-t elindítsd az xhr kiszolgálóban."
Ez az amire nem jöttem rá még hogy kell. Olvasgattam PHP.net-en minden ezzel kapcsolatosan, de nem vitt előrébb, persze elolvasom mégegyszer.
Amikor a felhasználó elküldi a login.php-nek a jelszavát, akkor szépen lekér mindent fontos adatot a PHP-től, amiből sütiket tudok csinálni a kliens oldalon. Na most akkor gondolom a sütiben eltárolt session ID-t POST-ban kéne visszaküldenem és ezt session_start() - al megnyitnom?"Kipakolni mindent nem éppen biztonságtechnikai bravúr"
Most csak tesztként jelenik meg minden a dashboardon, hogy látható legyen minden, amit sikerült lekérni a szerver től.
Olyan alkalmazásokhoz akarom használni ezt, amik külön domainen futnak vagy apk-ba csomagolt mobilalkalmazások, tehát függetlenek a PHP backendtől, ezért vagyok kénytelen átadni userId-t, UserSecret-et, UserToken-t, UserName-t és a PHP sessionID-t frontendnek.
De jobb lenne tényleg csak egy sessionID-t átadni frontendre, a többit az elindított sessionból visszahozni, ez megy is abban az esetben, ha egy domainen van a front és a backend.Az md5 password tárolást is meg fogom változtatni, mert tudom, hogy az is necces a kódban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest