- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martin66 #17049 üzenetére
Hát sorry, de másokhoz hasonlóan éppen adódó szabadidőmben látogatok csak fel, hobbiból, nincs tengernyi időm, konkrét hiba javításában, konkrét kérdés megválaszolásában szívesen segítek, de elölről megírni neked egy ilyet melós. Persze reméljük, hogy lesz lelkes önkéntes, aki bevállalja (amikor először kezdtem segítgetni a topicban, akkor még én is lelkes voltam, aztán rájöttem, hogy nem érdemes, az ember a kisujját nyújtja, akkor az esetek többségében az egész karja kell, és mindez véget nem érő folyamat, aminek az eredménye az, hogy nekem rengeteg időm elment, a másik meg copy-paste-el, aztán köszönés nélkül távozik
).
Rengeteg témához kapcsolódó, de az általad írtnál sokkal szebb megoldás, tutorial létezik, ha pár percig guglizol, biztos lehetsz benne, hogy kész megoldásokat kapsz. Persze főleg angol anyagokban érdemes keresni, "form validation php", "form processing php", stb. kulcsszavak segítségével...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest