Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martin66 #17049 üzenetére
Hát sorry, de másokhoz hasonlóan éppen adódó szabadidőmben látogatok csak fel, hobbiból, nincs tengernyi időm, konkrét hiba javításában, konkrét kérdés megválaszolásában szívesen segítek, de elölről megírni neked egy ilyet melós. Persze reméljük, hogy lesz lelkes önkéntes, aki bevállalja (amikor először kezdtem segítgetni a topicban, akkor még én is lelkes voltam, aztán rájöttem, hogy nem érdemes, az ember a kisujját nyújtja, akkor az esetek többségében az egész karja kell, és mindez véget nem érő folyamat, aminek az eredménye az, hogy nekem rengeteg időm elment, a másik meg copy-paste-el, aztán köszönés nélkül távozik
).
Rengeteg témához kapcsolódó, de az általad írtnál sokkal szebb megoldás, tutorial létezik, ha pár percig guglizol, biztos lehetsz benne, hogy kész megoldásokat kapsz. Persze főleg angol anyagokban érdemes keresni, "form validation php", "form processing php", stb. kulcsszavak segítségével...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő