- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
don_peter #14432 üzenetére
"Komolyan neked már nem ez az első bejegyzésed ami azt taglalja burkoltan, hogy ki mekkora pöcs és te mekkora király vagy."
Én is szoktam ilyeneket kapni, de én nem így jellemezném, hanem atyai pofonnak hívnám ami néha eléggé szükséges.
"Majd megoldom magam vagy keresek egy másik fórumot ahol nem egyből okoskodással nyitnak."
Gondolom informatikával foglalkozol, és te se nagyon örülsz annak, ha valaki mezőgazdasági kérdésekkel bombázz. Mindennek meg van a maga része ezen a fórumon is. Így a JS kérdéseket nem a PHP topicban kell feltenni, hanem az erre szakosodott JS topicban, ahol nagyobb eséllyel válaszolnak a kérdésedre. Az egy dolog, hogy Brian tudná rá a választ, de mivel nem ide tartozik, így vonakodik megmondani azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest