Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
don_peter
üzenetére
"Komolyan neked már nem ez az első bejegyzésed ami azt taglalja burkoltan, hogy ki mekkora pöcs és te mekkora király vagy."
Én is szoktam ilyeneket kapni, de én nem így jellemezném, hanem atyai pofonnak hívnám ami néha eléggé szükséges.
"Majd megoldom magam vagy keresek egy másik fórumot ahol nem egyből okoskodással nyitnak."
Gondolom informatikával foglalkozol, és te se nagyon örülsz annak, ha valaki mezőgazdasági kérdésekkel bombázz. Mindennek meg van a maga része ezen a fórumon is. Így a JS kérdéseket nem a PHP topicban kell feltenni, hanem az erre szakosodott JS topicban, ahol nagyobb eséllyel válaszolnak a kérdésedre. Az egy dolog, hogy Brian tudná rá a választ, de mivel nem ide tartozik, így vonakodik megmondani azt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest