- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #12114 üzenetére
Tudod, erre szokták azt mondani, hogy a megrendelő nagyon nagy ívben szarja le, hogy milyen minőségű a kódod, működjön.
Tudom és értem miért kell okosan kódolni, de azért a php legnagyobb előnyéből ne csináljunk már hátrányt.
Ha fáj hogy bármibe bármit tehetsz és imádod a compiler error tényleg menj .NET-reHozzáteszem én is a szép kódolás híve vagyok, és nem szoktam gányolni, de engem nem zavar ha egy tömbbe stringet teszel, csak legyen ott az a rohadék komment hogy az miért jó úgy (pedig igazad van általában nem jó úgy...), nomeg a változók és függvények neve ne a,b,c legyen. Szerintem ezek sokkal nagyobb hibák, mint az előbb említett.
Szigorúan szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest