- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #11906 üzenetére
Nekem sokkal jobban tetszik az IIS, mert van hozzá egy elég értelmesen kialakított grafikus felület, és én régen eleget konfigoltam az Apache-ot ahhoz, hogy megutáljam a szöveges fájlokban való buzerálást, a véletlen elírásokat, nehézkes beállításokat, sokszor túl sok időt vett el a fejlesztésemből az, hogy utána kellett olvasni, valamit hogy lehet rendesen belőni. Az IIS-t is meg kell ismerni ahhoz, hogy tudd használni, de utána szerintem (legalábbis számomra) minden sokkal gyorsabb. Ráadásul így az ASP.NET-es alkalmazások is "natívan" futtathatók, ha majd ismét lesz időm fejlesztgetni benne egy kicsit. Az IIS-hez tartozó PHP Manager segítségével pedig szintén grafikus felületen tudod állítgatni a php.ini dolgait menetközben, tudsz engedélyezni/letiltani extensionöket, ezenkívül tudsz váltogatni elvileg különböző PHP-verziók között.
Csomó mindent be tudsz állítani az egész szerver újraindítása nélkül. Az egyes site-ok egyébként egyenként is újraindíthatók.
Meg én valahogy Windows-os környezetben (mivel Linuxon az IIS nem is megy) gyorsabbnak érzem az oldalaim sebességét IIS-en, mint Apache-csal. (De Linuxon Apache-csal futtatva ugyanolyan gyors, vagy még gyorsabb, szóval furcsa.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest