- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
Luck Dragon #38858 üzenetére
A 9008nál csak a blooming kérdéses szerintem,amúgy biztos hogy egy jó tv.Az hogy megnézed élőben valahol kivilágított helyen,nem mérvadó.
Illetve ami a hátrány mondjuk nekem a stream app.hiánya,ha ez fontos mindenképp kell egy külső ezköz.
Ilyen szempontból egy VA 65PUS8818 jobb választás.Kuponozva volt már 297e is. -
rainman72
nagyúr
válasz
Luck Dragon #38852 üzenetére
Én meg a 65s változattal,de jó lenne egy 65PUS8818 is
Utóbbiról hamarosan lesz egy teszt [tőle] a [youtube-on]
Sajnos mini ledet még nem kapott a Philipstől,a márkát is csak nem rég, egy Oled818-al,de legalább valami elkezdődött -
rainman72
nagyúr
válasz
Luck Dragon #38827 üzenetére
Nem is kell!
Kérjünk engedéjd!
Nekem már van 1 másik topikban,segítek! -
rainman72
nagyúr
válasz
Luck Dragon #38824 üzenetére
És nem is szeretnéd?
Segítek -
chris-v
senior tag
válasz
Luck Dragon #37664 üzenetére
Nem konkrét teljes alaplap elhalálozásra gondoltam, hanem csak egy részre ami a képet adja, vagy ilyesmi.
-
MadMancs
veterán
válasz
Luck Dragon #37669 üzenetére
Jó kollektíva volt az tény. De nevekre már nem emlékszem.
Pedig csak 12 éve zárt be.
-
MadMancs
veterán
válasz
Luck Dragon #37664 üzenetére
Egyetértek. Ha main board halt volna meg akkor nem lenne kapcsolat SSB-vel valószínűleg így hang se lenne.
Simán lehet viszont SSB hiba. Nekem TV 1 hónapos korában ment szervizbe, SSB csere volt, hibajelenség pedig csak annyi hogy USB 3.0 port nem működött.
Ez lenne a legjobb verzió, mert SSB viszonylag élhető áron beszerezhető, és nem egy bonyolult művelet a cseréje.
Mondjuk amúgy se kell agysebész tudás philips TV-k hez, 5 évet (bezárásáig) töltöttem a székesfehérvári philips gyárban . -
Gubu0101
veterán
válasz
Luck Dragon #37629 üzenetére
Ugy fest igen
-
Gubu0101
veterán
válasz
Luck Dragon #37627 üzenetére
Gazda nelkul nem csoda,igazan raferne mar a frissites.At porgettem most gyors,hianyzik par ujdonsag
-
Alien!
senior tag
válasz
Luck Dragon #21207 üzenetére
ha már bennfentes vagy/voltál, kérdezném, hogy mi az oka, hogy a 2013-as széria ennyire instabil lett hardverileg illetve szoftban? Nekem 7-esem van, és függetlenül attól hogy hihetetlen jó képe van máig, 5x járt szervízben (netszerte olvasni, hogy tömegesen mentek tönkre), a szoftver pocsék: egy korán bekapcsolt médiaplayer képes hdmi handshake alatt kifagyasztani pl, a perfect natural motion csak 24hz-en patent, 50/60-on összef*ssa magát, de ha 3D-ből 2D-be visszaváltok akkor már 24hz-en is....Szóval mi csúszott ennyire félre ennél az amúgy kib*szott jó tévénél?!?
-
pixta78
senior tag
válasz
Luck Dragon #21203 üzenetére
Ha már bennfentes vagy kérdeznék, miért nem lehet minden telefonnal párosítani Remote appot a tv-imhez? 8303 és 7304 a két újabb, viszont a régi 47pfl5028 az vitte amíg nem frissítették...
Szóval Mi9 et nem tudom rávenni. Pedig a google home átlövi a képet és videót is. -
L SYSTEM
csendes tag
válasz
Luck Dragon #21185 üzenetére
Régi készülék,de nagyon szerethető.igaz csak fullhd,de gyönyörű képe van a maiakhoz képest is
elötte egy 4900/88-am volt,sehol sem volt a képe ehhez képest
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #15470 üzenetére
Így igaz, az itthoni gyártás és fejlesztés az nagyon jó minőségben történt, de az már sok éve volt.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #15466 üzenetére
...........a Philipsnél. Ezt lehagytad.
A droidnál talán nem is lehet kikapcsolni. A Sony általában javít, csiszol rajta, úgy tudom, de néha azok is beleszaladtak a késbe. Most például a YT-ot cseszték el nekik. Aztán valaki írta, hogy kikapcsolt állapotban 10x bekapcsolt neki, és a lefagyások se tűntek el róla. De az LG OLED-eken is fontos frissítéseket raknak fel, pl. input lag csökkentés, vagy HDR szabvány, kompatibilitás bővítés , stb. Azok olyanok, amik működnek, és nem újabb hibákat generálnak.
De már beszéltük veled is itt, hogy félkészen, tesztelés nélkül dobálják a kínaiak a frissítéseket, amióta megszűnt az itthoni üzemük. -
allein
addikt
válasz
Luck Dragon #15458 üzenetére
Köszi szépen -
(#15456) lorant68 - nem vagyok pénzeszsák, én ennek élek, TV és házimozi
más nem érdekel, egyelőre, nincs család és nincs gyerek. Tiszta szívből kívánom, hogy te is tudj venni egy ilyen készüléket
pénzezzsák lennék akkor én vennék neked egyet, de tényleg annyi van, hogy sikerült sporolnom.
-
allein
addikt
válasz
Luck Dragon #14975 üzenetére
Köszönöm szépen az információt
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Luck Dragon #14969 üzenetére
Szia,
Nagyon köszi a kimerítő választ!
Sajnos ebből most nem lesz Ambilight, ami jó lenne, az is erős kompromisszumokkal.
32PFS6401, 43PUS6401, 43PUS6501 ami szóba jöhetne, de még a 80cm-esnél is kérdéses lenne az Ambilight élvezhetősége és egyébként is legalább 3 oldalasat szeretnék.
most már csak kíváncsiságból, a 49PUS6561-es típus jó vétel?
-
wolfman
veterán
válasz
Luck Dragon #14890 üzenetére
Asszem írtam privátba, hogy már kötöttem rá más forrást is több kábellal, meg többféle vga-t is, ATI, nVidia
-
wolfman
veterán
válasz
Luck Dragon #14888 üzenetére
Ránézek, reménykedek!
-
wolfman
veterán
válasz
Luck Dragon #14873 üzenetére
Akkor még reménykedem. Majd ha hazaértem kipróbálom. Csak nekem mivel nem volt feltüntetve egyik bemeneten sem, hogy dedikált lenne kifejezetten PChez is, így az oldalsót használtam mindenhez, könyebb volt kezelni a falra szerelt tévénél, merthogy a Samuhoz vett képfelakasztós tartót használom hozzá.
(#14874) pw12345: Nekem a kiskönyv a tévében van beépítve, ott lehet olvasgatni. Neten sok részletet, amire eddig kíváncsi voltam, nem találtam hozzá. Egyébként az én tévém is olyan, hogy állítgatom a képet, majd tökéletesen csak újraindítás után áll be. Ez mondjuk ki..szottúl ku..agáz szerintem, elég tré megoldás.
-
válasz
Luck Dragon #14869 üzenetére
Érthető. Nem lényeges, mivel csak egy árnyalatnyi eltérés van benne, más nem venné észre, de én fehér szélű oldalnál, kissé kutatva észrevettem.
-
válasz
Luck Dragon #14860 üzenetére
Esetleg érdemes eladni a TV-t, és nézni egy másikat, vagy ez gyakori hiba? Eddig nem volt ilyen probléma vele. Két másik Philips Led TV-m képe hibátlan, pedig azok régebbiek.
-
oszy
veterán
válasz
Némelyik filmnél elég zavaró. 1-2 még tényleg nem zavarna.
-
allein
addikt
válasz
Szia, nem jelentkezett azóta a csík
Kényelmesebb a médialejátszó, abban az esetben ha az ember tud anyagilag áldozni nagyobb összeget egy ilyen lejátszóra. Úgy vagyok vele, hogy jó lenne de nem életfontosságú. Van egy CA 752BD lejátszóm, amivel meg vagyok elégedve
csak nem tudja a 4K-át. Annó, 2015 novemberben ha tudtam volna, hogy a Philipsnél tervben az OLED ambilight-os széria, nem vásároltam volna meg LG-ben. Tegnap találtam árat, 55" méretben - 1 misi
-
adam1
aktív tag
válasz
Luck Dragon #14838 üzenetére
Szia nem tudod hogy a 65PFS 7559-es adott vezeték nélküli mélynyomó jó más készülékhez? én nem használom és csak a port fogja esetleg eladnám.
[link] -
allein
addikt
válasz
Bluray nem rossz, igaz, hogy FULL HD és nem 4K. Érezni a különbséget, OLED-en szebb ugyanaz az anyag, LG kalibrálva van. Philips még nincs kalibrálva, de más technológia, ezt tudjuk.
Kezdtem megszokni az LG mozis kalibrált képét, ehhez képest a Philips a 3 oldalas ambilight fényével- uhhh, kicsit soknak is tartom
egész szoba ki van világítva. Mindenesetre, youtube, 4K videók gyönyörűek
Most már jöhet egy 4K lejátszó
Az biztos, hogy az ambilight nagyon sokat dob a filmnézés élményen
-
allein
addikt
válasz
Köszönöm szépen
-
allein
addikt
válasz
Luck Dragon #14829 üzenetére
Szia. Végül nem jött össze a dolog, a készülék nem volt garanciás és az eladó amikor elhozta az üzletből akkor a készülék bemutató darab volt. Én alapból nem veszek olyan készüléket ami bemutató darab
Végül Ő lett, most kötöm rá a bluray lejátszót aztán majd meglátjuk. DE, eddig is tetszik, youtube - 4K - gyönyörű szép, PS4 is rendben van ezen a készüléken
egyelőre ennyi
-
allein
addikt
válasz
Luck Dragon #14829 üzenetére
Szia. Köszönöm szépen a bő tájékoztatást. Mostani Philips készülékemet szeretném lecserélni egy nagyobbra és nem okos TV-re van szükségem. Inkább tv nézés, PS4 játék, esetleg 1080p mkv filmek megtekintése hálózatról, NAS-ról. Korábbi Philips előzmény
Elmegyek a helyszínre megnézni a készüléket, 3. pontban leírtakat hogyan ellenőrzöm le
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Luck Dragon #14793 üzenetére
Köszönjük eddigi munkádat. Azért a TV-d továbbra is Philips ugye?
-
allein
addikt
válasz
Luck Dragon #14791 üzenetére
Szia. Link nem működik
-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon #13588 üzenetére
Elvileg ez is IPS: 43PUS6401/12 TPT430U3-EQYSHM.G S1H NH TPV
-
lugomon
tag
válasz
Luck Dragon #14251 üzenetére
Köszönöm.
-
lugomon
tag
válasz
Luck Dragon #14248 üzenetére
Miben különböznek vételi adottság terén.?
Mind a kettőt forgalmazták itthon, úgy tudom.
-
Ádámmmm
csendes tag
válasz
Luck Dragon #14230 üzenetére
Rendben, koszi. Beszamolok majd, hatha erdekes lehet masoknak is. Tovabbi szep estet
-
Ádámmmm
csendes tag
válasz
Luck Dragon #14228 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, bár nem dobtad fel az estém
.
Tudják ezeket javítani? Ugye csere mar nem jatszik, mivel nem forgalmazzak.
Mi van pl abban az esetben ha nem javithato? -
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #14191 üzenetére
Még nem kaptam meg, csak telefonon hívtak, hogy adjam le a tartozékokat és adják az utalványt.
Azt beszéltem meg, hogy a jövőhét csütörtökön megyek Budapestre és akkor beviszem a tartozékokat és ők adják az utalványt. Ma azért rákérdezek, hogy milyen utalványt adnak... -
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #14189 üzenetére
Az utalványt nem csak ott lehet levásárolni, ahol a tv-t vettem? Ott (Euronics) sajnos nem elérhető...
-
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #14187 üzenetére
A csereutalvánnyal?
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Luck Dragon #14178 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ! Micsoda titkos adatokat tudsz te. :-))))
-
ptamas88
tag
válasz
Luck Dragon #14138 üzenetére
mi az összekeverés ebben? android tv főverzió ugyanúgy jön ki, nincs semmi nehézség ami megakadályozná a frissítést
javíts ki, ha tévedek, de a tv gyártókra nem vonatkozik a kötelező frissítési időszak?
oké hogy egyik Philips se kap frissítést, most nem is keresek hivatalos bejelentést, hogy kapni fognak, de arról se volt hivatalos bejelentés, hogy ne kapnának, márpedig akkor az a logikus, hogy kapnak -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Luck Dragon #14104 üzenetére
Én ebből azt vettem ki, hogy 3-4 bemenetek a 4k kompatibilisek, csak egyik helyen 30Hz-esnek, a másik sorban meg 24-60Hz -esnek írják. Nekem mindenképp HDMI 2.0-ás bemenet kell...legalább 2.
-
sirály69
őstag
válasz
Luck Dragon #14060 üzenetére
Szerintem 3 lehetőség van:
1. Kerítenek mégis 1 SSB-t
2. Visszaadják a tv árát
3. Cserekészüléket ajánlanak fel -
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon #14057 üzenetére
8 évig kötelesek alkatrészt biztosítani.
-
castiels
addikt
válasz
Luck Dragon #14008 üzenetére
Oké. Szerintem hagyom.
Köszi -
castiels
addikt
válasz
Luck Dragon #14006 üzenetére
Köszönöm a választ.
Draga megcsináltatni? Hova vigyem?
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #13959 üzenetére
Bocs, de provokált.
-
lugomon
tag
válasz
Luck Dragon #13946 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
süti5
őstag
válasz
Luck Dragon #13940 üzenetére
Lehet hülyeséget kérdezek, de az ilyen balesetek elkerülésére nem lehet fóliát/üveglapot tenni a tv kijelzőre?
Én nagyon gondolkodom rajta, mert nagy veszélyben érzem a tv-t.... -
törölt tag
válasz
Luck Dragon #13922 üzenetére
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de tévézésről volt szó nem fényképekről.
-
lorinser
senior tag
válasz
Luck Dragon #13802 üzenetére
5xxx-es samuk bűn rosszak (de már a 6-os samuk is egyre rosszabbak). Csak akkor ajánlott, ha az ellenségednek szeretnéd.
-
Spec
őstag
válasz
Luck Dragon #13709 üzenetére
Köszi a választ! A kábelmozgatást próbáltam, arra nincs semmi reakció. Se elő nem idézi a csíkozódást, se el nem tűnik tőle.
Ahogy írtam is egyes 3D-s játékok esetén jön elő, amik driver szinten variálnak a gamma korrekcióval. Eltüntetni pedig úgy sikerült a csíkokat, hogy a monitor beállító menüjében a bemenetet átállítottam az alapértelmezett VGA-ról HDMI-re, ekkor elsötétült a kép, aztán pár másodperc után magától visszaállt az eredeti VGA bemenetre. Ezután eltűntek a csíkok. Gondolom ilyenkor resetteli magát, vagy ilyesmi.
De kábel mozgatásra nem történik semmi. -
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #13641 üzenetére
Az a baj, hogy kicsi ország vagyunk, még kisebb piaccal, így nem sokat dobunk a közösbe. Ettől függetlenül az ötleteket tőletek is vehetnék jó néven. Vagy legalább visszajeleznének, hogy vették az adást, és a következő fejlesztésben már gondolnak rá.
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #13639 üzenetére
Ez akkor egy pozitív visszajelzés részükről.
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #13637 üzenetére
Ezt a hsz-t tolmácsold is feléjük.
Hátha figyelembe veszik a közeljövőben.
-
Szatura
aktív tag
válasz
Luck Dragon #13635 üzenetére
Neee, ez valóban nagy dolog? többnyire már első használatkor jelen vannak a problémák?Ökölben van a se.... fenekem, ennyi rossz után amit itt olvasni a topicban.
Pedig a tv szép, bekapcsolva még szebb, a boltban a mellette (árban hozzá hasonló tévéknél is szebb volt), az 5 éves lecserélt tévémnél meg fényévekkel jobb.
Lehet kikapcsolom én is a wifit (véletlen se gabajodjon) nincs funkcio ami miatt szükségem lenne az android adta funkciókra, van egy konzol illetve egy média lejátszó körítésnek, azokkal ki van szolgálva minden igény.Szóval ennyi
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Luck Dragon #13625 üzenetére
Koszonom. Ma kapok kolcson 2db aktiv samu szemuveget kiprobalom es irok. A media marktba ahol vettem a csoka ajanlott hozza samsung szemuveget. Azt mondta mennie kell vele. Majd most kiderul.
Gabor987
[link] itt elmeletben lehet kapni ezt a fajtat. Ez 7ropi a samus 5k. Ha mukodik... -
TIT
veterán
válasz
Köszi szerintem is.
A leírás hivatkozik pc ill.penről a 3d lejátszásra,akkor a szervíz mit kukacoskodik a bd lejátszóval?Gábor 984: a Samu se adott hemüveget a 6100-hoz,a passszívhoz adnak 4-et is.
-
Gábor984
tag
válasz
Körüljártam már a témát elég rendesen, fejből tudom, hogy melyik szemüveg kell hozzá annyit szarakodtam vele. Minden létező helyen megnéztem már, de sehol nem volt se készleten, se megrendelésre nem tudták beszerezni. Ez volt kb 2-3 hónapja. Azóta nem foglalkoztam vele, mert nem érdekel a 3d, nem azért vettem a tv-t, csak szerettem volna kipróbálni ha már tudja. Viszont az elég szomorú, hogy a TP Vision-nak még egy ajándék szemüveg sem fér bele. Minden nagy gyártó adott legalább 1 szemüveget az egységcsomagba, ha már 3d tv-t vettél.
-
Biga123
addikt
válasz
Luck Dragon #13590 üzenetére
Köszi a gyors választ , nem igazán sikerült kibogarászni h ez Direkt ledes vagy edge ..
-
petakpa1
őstag
válasz
Luck Dragon #13586 üzenetére
Szia!
Köszi a választ ezek szerint, SOC szempontjából egyenértékűek az általad felsorolt TV-k.
Válaszod második felét viszont nem pontosan értem.
i) Lehet vagy nem lehet Google Play áruházban található appokat telepíteni a tv-re?
ii) Lehet vagy nem lehet nem biztonságos forrásból származó appokat apk csomagból telepíteni a tv-re?
iii) Joker kérdés, bár valszeg nem ez az ideális topic feltenni? Firefox OS-t futtató Panasonic tv-kre fel lehet e telepíteni android appokat? -
Szatura
aktív tag
válasz
Luck Dragon #13577 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást.
Többnyire szoftveresek ezek a problémák?A helyzet az, hogy 600euro környékén nem sok 4K tévé akad hasonló méretben, a 2016osok meg aztán végképp nem ezt az árkategóriát képviselik.
49 PUK 7100 amibe beleszerelmesedtem, engem elvarázsolt, úgy érzem vagy megveszem és kísérleti patkány leszek, vagy ismét egy samsungot választok negyedszerre... -
atilla100
tag
válasz
Luck Dragon #13577 üzenetére
annyi hogy nem digi a szolgáltató hanem vidanet, annál is így beállítható?
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #13566 üzenetére
Egyébként milyen munkakör a primary visitor? Gondolom a lengyelországi gyárban valami munka. Nem azt írtad, hogy más területen dolgozol tovább, vagy nem jött össze?
-
süti5
őstag
válasz
Luck Dragon #13534 üzenetére
Köszi, lehet bepróbálom.
-
ftc
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13522 üzenetére
A pénzes doboz is jó - aki megfizeti bármilyen díjat nyerhet
Amúgy lehet át kellene nevezni a totyikot Philips(TPV) panaszok topikra
-
csoresz
csendes tag
válasz
Luck Dragon #13509 üzenetére
thx
-
wizzgeri
tag
válasz
Luck Dragon #13499 üzenetére
Köszi ez azért elég kielégítő válasz volt
-
wizzgeri
tag
válasz
Luck Dragon #13479 üzenetére
már közben fel is fedeztem...hát nem büszke..60napos visszavásárlás van.az asszony pici babával lesz nemsoká úgyhogy mondom neki hogy teszteljen mindent a tv-n hogy mik jönnek ki rajta..kíváncsi leszek.félek hogy csalódni fogok de jó lenne ha szépen működne 140et nagyon megér , ha jó..3d-t én nem nagyon használnék főleg nem 12e ft ért 2 szemcsiért..de persze ha van benne és mégsem működik az nagyon gáz..
-
wizzgeri
tag
válasz
Luck Dragon #13476 üzenetére
én 6550 ről olyan idegesítő hibát nem olvastam vagy csak nem voltam elég figyelmes?
-
wizzgeri
tag
válasz
Luck Dragon #13474 üzenetére
a 3 közül talán ez a legkisebb rossz ugye?tudom nem ajánlod a tavalyi modelleket (2015ös ez ugye?
) de ennél nem hiszem hogy találnék kedvezőbben. Én merem remélni ha jön frissítés ez is meg fogja kapni..vagy ne is álmodozzak?
-
Badrick
csendes tag
válasz
Luck Dragon #13458 üzenetére
Közben elkezdtem rendesen bújni a 16-os palettát és hát szomorúan tapasztaltam, hogy teljesen eltűnt a 3D. Se aktív se passzív. Ez talán azt jelentheti, hogy a hardver erőforrásait másként használják fel, vagy csak szimplán mennek a piac után, személy szerint nekem hiányozna
néha jólesett megnézni egy ilyen filmet. Illetve csak a tudat, hogy tudja a TV, (tudod mikor nem azért van erős autód mert száguldozol, csak ha előzni akarsz akkor nem jelent gondot
) Vagy később "durranásként" az év végén jönnek a 4k-t is tudó, na meg 3d-t is tudó TVk...
Talán az android nem volt rossz húzás végül is a Sony is meglépte. (nyíl forráskodóok, testreszabhatóság) A Samu is váltott, egyedül az LG tart ki a kiforrott WebOS-e mellett. A Googlre jó lenne rászólni, hogy "hééé optimalizáljatok már erre a kb 30 típusra a szoftvert"
Mindenesetre kíváncsian várom az "1'-es végződésű cikkek árképzését és népítéletét. -
Badrick
csendes tag
válasz
Luck Dragon #13449 üzenetére
nyilván... de hát kivel beszéljem meg? az asszonnyal? vagy az MM-es srácokkal?
Viszont akkor Te is azt javaslod, hogy várjam meg a 2016os modelleket, aztán meglátjuk?!Ui.: remélem nem olvassa, mármint az asszony
-
Gábor984
tag
válasz
Luck Dragon #13449 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy ha tovább erőltetik ezt az ANDROID vonalat, akkor azok sem lesznek jobbak. Amikor a kosárnyi magos, 2-3-4 Gb ramos telefonokon akad az a szar, akkor egy TV-n soha nem lesz optimalizált. A külső design lehet jobb lesz, meg tök jó az ambilight, afterglow stb., meg a képminősége, de ha a szoftver miatt nem tud lejátszani egy filmet usb-ről, vagy teszem azt magát a tv-t sem lehet bekapcsolni, akkor megette a fene az egészet. Jómagam egy 40pfh6510 tulaja vagyok kb. 2 hónapja. Azért választottam, mert előtte is Philips led tv-m volt és meg voltam elégedve vele. Samsung és LG voltak még versenyben, de egyiknek sem tetszett annyira a képe. A philipsnek csak egy hátránya volt, az android rendszer. De az eladó is azt mondta, hogy nem lesz vele semmi baj. Így ezt választottam. Most biztos nem ezt venném, annak ellenére, hogy a képe magasan a legjobb a hasonló kategóriájú tv-k mellett.
-
ftc
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13446 üzenetére
Sajnos egyet értek... bíztam bennük...most reménykedem, hogy tönkremegy
-
xuser
tag
válasz
Luck Dragon #13385 üzenetére
usb mikrofon és 7150 kompatibilitásról van valami fejlemény?
-
xuser
tag
válasz
Luck Dragon #13378 üzenetére
köszi a választ, sajnos a háttérvilágítás rész valójában a szin telitettséget állítja, de találtam egy olyan opciót hogy video kontraszt, ez valami hasonlót csinál, bár lehet mást is állít
-
xuser
tag
válasz
Luck Dragon #13376 üzenetére
erről eseteleg valami infot tud valaki: (#13371) xuser
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon #13361 üzenetére
Ott is van utánhúzás?
Nekem tv adásnál van,dvd ha hd-nál nincs,nesze neked 2ms. -
Matthew
őstag
válasz
Luck Dragon #13345 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
ftc
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13342 üzenetére
Youtube alatti 4K-ra- ott kell a VP9 s ha jól olvastam a CPU nem támogatja szóval kizárható a 4K-s tévén a youtube 4K-n
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #13339 üzenetére
Sok a hibás szoftver, és nem nagyon javítják, de nemhogy átigazolnál a Philips Design részlegtől a TPV szoftverfejlesztésihez. Legalább rendet csinálnál ott is. Ne legyenek ilyen, működik- benne van-OK, terv teljesítve és teljes tesztelés nélkül kiadják. Mint nemrég MMsZoli is írta, hogy így működik a rendszer.
-
wizzgeri
tag
válasz
Luck Dragon #13332 üzenetére
koszi
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #13334 üzenetére
Ok, de ha van ilyen, azt miért terjeszti a Philips(TPV)? Azonnal le kéne szedni, mint ahogy nemrég a Sonynál is volt ilyen. Ha meg kint hagyják, akkor sok alaplap és tv csere lesz. Ebből sem tanulnak?
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon #13328 üzenetére
De hivatalos szoftver,hogy tehetné tönkre,nem tesztelik vagy mi?
Frissítést meg nem véletlen adnak ki,azért,hogy hibákat javítsanak és erre buzdítanak mindenhol.
Habár a 6509-en se segített 10 frissítés se.Ami el van szúrva azon nem lehet segíteni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13320 üzenetére
Na, ezt figyelni fogom! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13318 üzenetére
Köszike!
Maga a dobozokat csomagoló gép fagyasztja le egy átlátszó ragasztó szalaggal. Igy nincs semmi olyan különlegessége.
Igazából ez lenne a lényeg, ha ezt esetleg újra és/vagy átragasztják, az észrevehető-e?
-
winfos
tag
válasz
Luck Dragon #13294 üzenetére
Micsoda egyedi megoldás, köszönöm
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #13268 üzenetére
Sztem ha a felbontás vissza veszi, azzal a minőséget nagyon lerontja, én csak a nagyítást tartom elfogadhatónak.
-
user137
őstag
válasz
Luck Dragon #13254 üzenetére
köszi köszi, várom
-
ron8
senior tag
válasz
Luck Dragon #13246 üzenetére
Köszi és elnézést!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Luck Dragon #13199 üzenetére
Hihetetlen mennyire nincs fullhádé.
Normális kategóriában csak UHD szutyok...
Asszem nekem marad a 6559 élete végéig -
wizzgeri
tag
válasz
Luck Dragon #13144 üzenetére
Köszönöm a választ szt igy felsorolva nem találtam meg de lehet nem kerestem eléggé!Te milyen tipust ajánlanál olyan 200ig bezárólag?
-
ftc
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13110 üzenetére
Összefüggéseket nem követtem... de amit a TP Vision művel az vicc - se szerviz se támogatás... válaszokat az ember nem kap...
Sajnos hiába adnak ki bármi Ambi stb többet nem vesznek rá ,hogy Tp vision márkát vegyek... Meddig forgalmazhatják Philips néven a TV-t?
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #13103 üzenetére
A Philips örök, soha nem romlik el, ezt kérlek vedd tudomásul.
Csak azért cserélgetjük, mert az új az jobb!!!
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #13100 üzenetére
Miért, kell javítani őket????
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #13082 üzenetére
Ne légy cinikus!
-
Pitterix
őstag
válasz
Luck Dragon #13072 üzenetére
Köszi szépen!
Esetleg nem tudnád, hogy hol, mennyiért lehetne mindezt megcsináltatni?(#13071) fabias82: még megkérdezem tőle a pontos hibát, aztán leírom. Most a javítási költséget anyaggal együtt 60-150k-ra becsülték neki Budapesten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest