- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Megérkezett az 55" os 920 as mini led tv. Sikerült be üzemelni be állítgatni. Könnyen ment mivel elődje is Philips volt. Viszont lenne egy kérdésem.Sajnos a Tmobil által megadott 4 számjegyű kóddal nem sikerült az IPTV a régifajta setap távirányítójával a tv bekapcsolást regisztrálni. Valakinek van egy működő kódja? Végül is be tudom kapcsolni a sajátjával is, de jobb lenne egy tácirányítót használni. Amit eddig sem tudott megoldani a Philips, hogy optikai kábel esetén ne a hang projektor távirányítójával kelljen a hangot is bekapcsolni. Érdekes, hogy a HDMI vel a tv bekapcsolásával indul a hang is.
-
Badboys
őstag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Az MM ben rendeltem meg. Szerintem ha az eddigi megfelelt ezzel sem lesz gond. Az MM ben akciós volt. Ami nem ok, hogy nincs az MM ben raktáron majd valamikor márciusban lesz. Itt Baján a boltos akivel beszéltem azt mondta, hogy mindenképpen azt ajánlja, hogy neten rendeljem még ha most maga ellen beszél is. Így esett rájuk a választás. Csodát nem várok, de remélem jól fog szolgálni. Nem akartam magasabb árkategóriában gondolkodni.Biztosan van jobb, de 14 napelállás megoldja a problémát, ha lesz.
rainman72:
Köszönöm neked is a le írást és a linket. Végül is remélem hozza az elvárt szintet. A régivel is meg voltam elégedve. Ez volt a régi Philips 43PUS6401/12 ez még eredeti Holland gyártmány. -
Badboys
őstag
Sziasztok!
PHILIPS 55MLED920 4K QD-Mini LED Smart TV, Ambilight TV, Dolby Vision and Dolby Atmos Titan OS, 139cm. Ezt néztem ki és véleményetekre lennék kíváncsi. Van időszak amikor hetekig nincs bekapcsolva. Kizárólag némi sport műsorra van használva darts. kézilabda, snuker. nagyjából ennyi. Kb.5 méter távolságból. Egy egyszerű szintén Philips hang projektorral. Jelenleg egy 6 év körüli szintén Philips tv van ambilightos.Telekom tv a régi nagy boxal használva. Nincs szándékomban lecserélni a mostani kis boxra mert használhatatlan volt. Ami viszont sajnos igaz lila gőzöm sincs a jelenlegi tv k ről Lehet rossz helyre címeztem a kérdésem mivel azt sem tudom ez oled vagy milyen képernyős. Elnézést a tudatlanságomért. Esetleg valami más márkájú ebben az árkategóriában? Nincs szándékomban többet adni egy tv ért amit nem igazán használok ki.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Eladó egy Pixel 7a
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest