Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
bekrepált a 7304-es tévém. nem ad képet. hang van, ambilight világít. áramtalanítás nem segít. valami ötlet?
4 évre volt kiterjesztett garanciám, de az már letelt :-( -
blg
senior tag
ez a képernyőelrendezés nem biztos, hogy csak Android/Google TV verziótól függ!
Van egy Android TV 9-es Xiaomi Mi TV Stick-em, aminek a kezdőképernyője ugyanúgy néz ki mint a #35934 [link] -ben berakott Philips TV képernyőkép.Elvittem ezt a sticket egy svájci utamra, és rákötöttem a hotel TV-jére és wifijére, és ott a #35945-be berakott kezdőképernyő fogadott. Aztán hazajöttem, és itthon visszaváltott a stick a régi kezdőképernyőre.
-
blg
senior tag
válasz
Hrabovszki
üzenetére
én a vissza gombbal szoktam kilépni
-
blg
senior tag
válasz
Hrabovszki
üzenetére
egyszer kellett beírni a jelszót
-
blg
senior tag
igen, mindig áram alatt kell lennie a Hue égőnek, de:
- be lehet állítani, hogy mi történjen áramkimaradás és az áram visszatérte esetén: ezt beállítod full fényerőre, és akkor a kapcsolót le és visszakapcsolva be tudod kapcsolni a világítást
- lehet venni kapcsolókat (távirányítókat)
- lehet venni olyan kapcsolót, amire a normál fali kapcsoló betétjét lecseréled, és onnantól a normál fali kapcsolóval is kapcsolható a Hue égő, de amúgy mindig áram alatt lesz, tehát az app-os vezérlés is megmarad -
blg
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Ambilight: lehet hanghoz igazítani, lehet képhez igazítani, fix színt kérni (de talán csak két színből lehet választani ilyenkor), nemzeti zászló színeit kirakni (szurkoláshoz)
lehet falszínt beállítani, ha nem fehér falad van.
amikor hanghoz vagy képhez igazítod a színeket, kb. 5-5 féle módból lehet választani az intenzitást
fényerősséget is lehet állítani
szinkronizálhatod hozzá a Hue izzóidat (ha van Hue Bridge-d)(nekem IPS panelem van, legközelebb is olyat vennék)
-
blg
senior tag
válasz
Impair1980
üzenetére
-
blg
senior tag
válasz
Impair1980
üzenetére
az enyém 7304-es - két évvel korábbi modell, azon látszódik a források között
-
blg
senior tag
válasz
Impair1980
üzenetére
de, a DLNA forrásokat megjeleníti a Források között
-
blg
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Saphi vagy Android? szerintem először ezt kéne eldönteni, és utána ez alapján keresni megfelelő tévét (mondjuk nem tudom, hol találsz még 2016-os meg 2019-es tévét)
nekem 55PUS7304 van, tehát androidos és IPS-es
a képével elégedett vagyok, legközelebb is IPS-est veszek (vagy persze OLED-et)
az Androiddal elégedett vagyok, legközelebb is olyat veszek
de komoly hibája, hogy a 4K fájlok lejátszása nem működik rendesen, akad (akár USB, akár helyi hálózat. akár beépített lejátszó, akár telepített, minddel rossz) -
blg
senior tag
válasz
boltvarazs
üzenetére
a Saphiban nincs beépített Chromecast? (én nem tudom, nekem androidos TV-m van) Mert ha van, akkor telefonról/tabletről át kell küldeni az HBO GO-t, és kész.
-
-
blg
senior tag
PUS7304
új szoftver: TPM191E _ 101.001.079.005
eddig is volt kép a képben funkció? mert most már van -
blg
senior tag
válasz
Petibaba46
üzenetére
Philips tévék kétféle oprendszerrel készülnek. Az alacsonyabb kategóriások Saphi-val, a magasabb kategóriások Androiddal. A Saphi-ra nincs HBO GO, az Androidra van. Ez a tévé Saphi-s.
Tehát, ha Philips tévét szeretnél HBO GO-val, akkor androidosat vegyél, pl. 50PUS7304 -
blg
senior tag
válasz
nightmare13
üzenetére
mind a kettő 2019-es modell... A 6-os sorozat rendszere Saphi, a 7-es sorozat rendszere Android TV
-
blg
senior tag
-
blg
senior tag
én az 55PUS7304-et még tudtam egyedül vinni és összerakni, de úgy éreztem ekkor, hogy de jó, hogy nem nagyobbat vettem :-)
mondjuk inkább a kicsomagolás/láb felrakása/TV helyére rakása necces egyedül, mert amúgy a földön valóban lehet csúsztatni a dobozt. Ja és a kocsi csomagtartójába sem fért volna be nagyobb...
-
blg
senior tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Hát, tényleg elég sok bajod van a TV-vel...
Én ritkán használom a beépített tunert, de nekem az OK gomb/D-pad anomáliát nem csinálja. A csatornaváltás valóban nálam is 2-4 másodperc körül van. Ahogy nézegettem, akkor a leghosszabb, amikor egyik műholdvevő fejről a másikra kell váltania csatornaváltáskor, ekkor 4 másodperc is megvan. Amikor két, azonos műholdon lévő csatorna között váltok, akkor 2-3 másodperc (még akkor is, ha mindkét csatorna UHD). A műsorinfó késik nekem is elő szokott fordulni.Böngészés: mit használsz? Puffin browser egyáltalán nem lassú, bár szerintem sem arra való a TV, hogy azon böngészgessünk.
Szóval nálam a csatornaváltás lassú, minden más olyan gyors, amilyennek lennie kell :-)
-
blg
senior tag
nekem van 5.1-es hangom optikai kimeneten, DD, DTS megy, DD+ és Atmos lekonvertálódnak DD-re, de ez az optikai átvitel limitációja. ezeket használom főleg: beépített tuner, beépített médialejátszó, Netflix, Kodi, ezeken mind megy.
Hol nincs 5.1-ed, és mik a beállításaid? Asszem a hangkimenet-digitális hangnál pont nem a többcsatornás (átkötés)-t kellett kiválasztani, hanem csak simán a többcsatornásat. De próbáld ki mindegyik beállítást. -
blg
senior tag
Ftomm, ntomka: kérlek mondjatok konkrét példákat, mi a lassú? Milyen üzemállapotban, mit nyomtok meg, mi történik (milyen gyorsan) és minek kéne történnie? PUS7304-en
van egy LG webos 3.0-ás TV-m, na az tényleg lassú, guide gomb: 10 másodperc mire megjelenik a műsorújság, hangerő gomb: több másodperc, mire megjelenik a csúszka stb. de a Philipsnél ilyet nem tapasztalok.
-
blg
senior tag
válasz
jedie82
üzenetére
55PUS7304-em van. Egyáltalán nem lassú. Nem is értem amikor valaki azt állítja, hogy lassú. Az appok villámgyorsan indulnak, és appon belül is mindent azonnal megcsinál.
Én 3 méterről nézem az 55"-öst, nekem ez így jó. Még az SD is kinéz valahogy.Utánanéztél a méreten kívüli egyéb különbségeknek? Pl. 55": IPS panel, 58": VA panel, de a 65-öt nem tudom milyen.
Valamint 55", 58": forgatható talp, 65": úgy tudom, annak már nem forgatható a talpa -
blg
senior tag
nincs olyan, hogy restart. áramtalanítani kell pár másodpercre.
milyen beállítás állítódott el? nekem még soha nem ment el semmilyen beállítás egy áramtalanítástól
(#22585) Kbali
7304/Android 9 ismeretében mondod azt, hogy van restart, vagy korábbi modell alapján? Csak azért, mert Android 8-ban még volt restart, de Android 9-en már nincs...
-
blg
senior tag
válasz
frici69
üzenetére
ugyanúgy, mint bármilyen más androidos eszközre. megnyitod a Google Play Store-t a tévén, kiválasztod a programot, és megnyomod a Telepítés gombot...
amúgy Firefox nincs android tv-re, a másik kettő van. böngészőnek Puffin browsert raktam föl, annak van tévés verziója. fájlkezelő is van többféle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest