Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rainman72
    nagyúr

"Amit eddig sem tudott megoldani a Philips, hogy optikai kábel esetén ne a hang projektor távirányítójával kelljen a hangot is bekapcsolni. Érdekes, hogy a HDMI vel a tv bekapcsolásával indul a hang is."

Ezért kár a Philipset szidni 1-2 kivétellel mindenhol ez van.
    Ha meg van is hdmi csati akkor meg használd azt :D

• umek
    tag

Én pont most vettem hálóba, második tv-nek (a nappaliban egy samu qd-oled dolgozik) egy Philips 65MLED920at (emagon volt egy jó kis akció, amit kihasználtam), tehát ez pont olyan, mint amit kinéztél, csak egyel nagyobb. Annak nem néztem utána, hogy az 55 és 65 között van-e valami extra különbség. [Ha jól látom, amit rainman72 kolléga belinkelt, az 910-es.]

Ehhez a mérethez a távolság kicsit nagynak tűnik, de gondolom ezzel számolsz.

Nekem eddig nem volt ambilight-os tv-m, és a választás igazából végül többek között ezért is esett erre a TV-re, főleg mert feleségem érzékeny az oled csúcsfényeire ( :DDD, ha villámlik vagy vakuk villannak egy-egy jelenetben pl ), ez a háttérfény pedig reményem szerint segít abban is, hogy kímélje őt.

Tegnap óta használom a TV-t, könnyű volt a beállítás, szerintem teljesen rendben van a sebessége, és meglepően jók a színei. Bevallom őszintén, TV-adást terveim szerint nem igazán fogok nézni, így erről nem tudok nyilatkozni, a box a nappaliban van. (azt meg tudom erősíteni, hogy hulladék, kizárólag meccset nézek rajta heti 1-2 alkalommal, arra elviselem)
    Kipróbáltam youtube-ot, illetve plexen keresztül HDR, DV tartalmakat, 720p-től egészen 4k-ig. Szerintem teljesen rendben van. Nyilván nem egy oled, de akkor sem bánkódnék, ha ez lenne az egyetlen TV-készülék a házban.

A hangja egyértelműen gyengébb mint a samué (bár nem is egy kategória), de neked úgyis van hozzá segítséged, nekem meg a hálóba tökéletes.

Az ambilight egyelőre nagyon tetszik, majd annak a beállításaival is eljátszadozom még.

Előzetesen olvastam még annyit, hogy a Titan rendszert nem mindenki csipázza, mert nem lehet csak úgy telepítgetni rá alkalmazásokat, de mivel nekem nem is kell, így számomra ez nem hátrány. És ahogy írtam, a sebességével sincs bajom, eddig a kezelése sem tűnik bonyolultnak.

A távirányító nem tűnik túl jó minőségű műanyagnak, kicsit vágós a széle, illetve kemény, szóval nem az a dobálandó fajta.

Nem tudom, hogy milyen méretben keresel TV-t, de érdemes lehet a TCL C7K-t pl. megnézned (tcl-ekre telekomnál és alzánál is 5 éves gari van), vagy itt biztosan tudnak ajánlani ezekhez tudásban közelinek mondható LG és Samsung modelleket.

• rainman72
    nagyúr

Mini led vagy csak "led" nem oled.
    Ez annyit jelent hogy normál ledek felett van mert jóval több led végzi a háttérvilágítást akár több ezer és ezek vezérelhető zónákra vannak osztva a jobb kontraszt,fekete,fényerő érdekében.
    Pont tegnap láttam róla [egy yt videót] ez alapján teljesen jól mutat a tv ami fontos legalább is nekem a fekete szín is.
    Élőben még nem volt csak más márkák mini ledjei de videó alapján nagyon nincs lemaradva a Philips szóval ez alapján és is meg merném venni magamnak is,ha gond van akkor meg ott a 14 nap elállás.

Új hozzászólás Aktív témák