Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz Lewzke #206400 üzenetére
Ebben a témában azért az a furcsa, hogy a gyártó próbálja elterelni a figyelmet arról, hogy oda kell figyelned a DPF-re. Bevallom nem olvastam el a gepkonyvet, viszont odatehettek volna egy sárgán vagy zölden világító lámpát a regeneralas idejére az igazat megvallva. Bizonyos szinten azért nem valósult meg, mert ez növelné az autó élettartamát és a DPF is tovább bírná jó eséllyel.
Persze ez egy saját vélemény, mint felhasználó minél tovább szeretném használni a terméket amit megvesznek. Eladó oldalról pedig a garanciát bírja ki és lehetőleg legyen gtk. egyből.. persze annó a SZE gépészmérnök képzésén még nem ezt a szemléletet adták át szerencsére.
-
Kiskokó
veterán
válasz Lewzke #205990 üzenetére
Téliben én a Continental Wintercontactra esküszök! Nálam az kiemelkedően jobb volt a többinél.
Nyáriból próbáltam már, Dunlop Sportmax-ból a régit és az újat is, Continetal Sportcontact 5-6-ot, Pirelli Pzero Rosso-, Goodyear EagleF1 assymetric 2, Bridgestone Potenza-t
A legjobbak a Continental Sportcontactok voltak nekem, aztán nagyon közel hozzá a Dunlop sportmax (a régi típus, a legújabb már nemtudom milyen ezek jó pár éve voltak már) a Bridgestone is jó volt de kicsit hangosabb volt a többinél.
A goodyear még hangosabb volt és alig tapadt, a pirelli meg teljesen szar volt minden tekintetben. (természetesen nem hétköznapi 50es város tempó mellet, hanem próbálgatva , direkt figyelve, melyik mikor milyen helyzetben, milyen hőfokban hogy viselkedik)
Hankook gumit is vennék próbára nyárinak egyszer, átlag felhasználásra tuti jó az is.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Lewzke #205284 üzenetére
Olyan ember mondta, aki befecskendező felújítással foglalkozik 20 éve. A CR injektor a sima dízeltől már 50 000km után a 6 teszt szempontból legalább kettőn elhasal. Nem érzed még de már nem az igazi. Ettől még elmegy sokáig csak...teleköpi az egr-t televeri a DPF-et Elkezdi szisztematikusan elpusztítani a motort. Én a megelőzésben hiszek. Ha a fent említett dolgokat ki tudom tolni sok 10 000 kilométerrel, akkor megéri a drágábbat tankolni.
-
JSandor
tag
válasz Lewzke #205207 üzenetére
Köszi. Nekem 256 ezer km van a kocsiba és nem használtak és előző tulaj se használt adalékokat meg en sem eddig. Most nézegettem a dpf et benne. Regenerálódás stb és olyan 250km ként végzi, bár egy vissza jelző a műszerfalon el fért volna, hogy fogalma legyen a tulajnak amikor elindul.
-
simonjoe
őstag
válasz Lewzke #201278 üzenetére
Valamivel elegánsabb megjelenítést kölcsönöz, továbbá sokkal erőseb a fénye, mint az eredeti wolframszálas sárgásan sejtelmesen világító izzónak. Így azt gondolom biztonságosabb is vele közlekedni. Már az Osram is határozott volt, de ez az új generációs Philips nagyon odab@...ós!!
Joe
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Lewzke #200304 üzenetére
Ross tech oldalán fent vannak a hibakódok bőséges leírásai (max segít a google fordító).
000665
000257
008825
Első körben szerintem összes csövet és a coolert is nézd végig a turbó és a szívósor között, lehet pici olaj pötty árulkodni fog, volkswagen.7zap.com katalógusban találsz robbantott ábrát ha kell. Igazából legjobb lenne ledugózni és kompresszorral befújni levegőt, esetleg kicsi szappanos víz, de nyilván nincs minden polcon[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- Android szakmai topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest