Új hozzászólás Aktív témák

• I_Am

veterán

válasz daninet #5467 üzenetére

otthon a pitch poti nem fog kikopni 10-szer hosszabb időtartamnyi használat mellett sem, cue-t csak az ideges dj-k és szvsz az amatőrök verdesik, max 3-szor érintik akik már normálisan játszanak, de vannak akik csak pozicióra visszaállításra használják, mint én. Azt is tudni kell, hogy a buliban a pontos ritmus közeli indításhoz kicsit mindenki koppintva nyomja a play gombot, tehát elhiheted, hogy ilyenre is tervezték. :) (de persze sok kalapálós dj-t is láttam már, sosem értettem őket :D)

azt pedig, hogy mennyire használtak, csak személyesen tudod megnézni, tesztelni. a legegyszerűbb módszer, hogy kiírsz 10 trekket kétszer, lehetőleg a leglassabb sebességen a gépeden és beteszed mindkét lejátszóba, majd elindítod őket, ugyanazokkal a beállításokkal. ha valamelyikkel akármi gubanc lenne nagyon hamar észreveszed. ;) (természetesen érdemes legális forrásból származó anyagot ilyenkor kiírni, hisz ott nem áll fent annak a veszélye, hogy mászni fog a sebessége.)

a dsp40-es keverő pedig tényleg a 600-as pio koppintása, csak még szarabb helyeken vágnak a potik és a füles előerősítője is gyengébb, de simán használható bulikban is. :K

Új hozzászólás Aktív témák