Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Na az milyen kemény, hogy pénteken nem csak PVD de ATB is fellép itthon?!
Csak ATB a SZIN-en.
És nem tudok elmenni... pedig csak 1,5k lenne rá a jegy. Vááááá!!!!
-
pohár
félisten
nem tudom ki hogy van vele, de ez valami brutál lett

ja igen, és úgy néz ki, eladó a 2 jegyem Feddére is, 5500ft-os darabáron, vigyétek bátran!

-
pohár
félisten
"Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem használható."
akkor ELVILEG át tudok szállni a 2-esről a 3-asra jegyvásárlás nélkül, hm... aki gyakorlott ebben, majd írhatna pár gondolatot

-
-
bandus
veterán
jó ez a junik fesztivál vagy miafene? elvileg megyek holnap, de nem tudom mire érdemes benézni, vagy ilyesmi.
-
pohár
félisten
hát, az elején még úgy volt, hogy négyen megyünk, akkor megtudtuk hogy mégis csak jegyes móka lesz, így ismerősöm csajának nem fért már így bele, így ők nem jönnek, maradtunk ketten, csak most sikerült intézni a dolgokon, így is jegyet kell vennünk, csak kicsit olcsóbban...
szóval ugyanúgy megyünk

-
pohár
félisten
na úgy néz ki, lesz 4 eladó jegyem a Unique-ra... (2 darab péntekre, 2 darab szombatra, 5500+4500ft, nem akarok keresni rajtuk)
-
Qru
MODERÁTOR
Ez retro?? Akkor erre mint mondasz: Charly Lownoise Pres. Starsplash - Wonderful Days

-
Nem tudom, lehet volt már róla szó: ti hallgattok valamilyen podcasteket?

Én ezeket hallgatom:
- Tiesto's Club Life
- Hardwell On Air
- Gareth Emery
- (Avicii is csinál néha + Arminba is néha belehallgatok) -
pohár
félisten
akkor hát azért nem válaszoltál a privátomra se, de már érthető

ittakary... én ezt még nem is hallottam, de ezután se fogom meghallgatni sokszor

napi retro: Mischa Daniels ft Crown - Another Place (Maximal D Essed Mix)
aaah, hogy szerettem én ezt...
-
pohár
félisten
péntek-szombat lesz a két nap amikor ott leszünk, de Lacival már csütörtökön Pestre megyünk, de nem megyünk az aznapi buliba, csak bandázunk

de Feddéék buliján lehet megoldható lesz, hogy ne fizess ennyit a jegyért

előtte tervezünk egy kis iszogatást az új Andersenben, képek alapján rohadt jó kis hely lett

-
Qru
MODERÁTOR
Ki megy a Uniqe Fesztiválra? PVD miatt filózom a pénteki napon... végülis "csak" 6k a jegy.
-
Kasza08
őstag
Jó, meg minden, de remélem nem ez az utolsó nagy dobásuk
Elköszönni egy ilyen szintű együttesnek egy One szintű atombombával lenne méltó. A zongora első 8 üteme tetszik, de a második valahogy nem illik oda szerintem. Kiállás sem olyan epic. De lehet, hogy csak szoknom kell még 
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten

-
homeless09
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
Szavaztatok már? [link]
-
Kasza08
őstag
Alesso & Koma, istenek

-
Qru
MODERÁTOR
Este voltunk a SunCity-ben Füreden. Jó a hely sokan vanank de a felhozataltól nem voltam hasra esve.
Zene tűrhető, múlt hétvégén voltunk Füreden a Sunset-ben ott jobb a zene. -
pohár
félisten
válasz
homeless09
üzenetére
nekem csak az van... legjobb

főleg mikor már habzik, nyamnyam... nabazdmeg, kár volt felidézni ezeket a régi szép emlékeket
akinek lenne helye Pesten 3-4 embernek a fent említett időpontban, segítek neki eljönni ide

-
pohár
félisten
válasz
homeless09
üzenetére
nekem se ildomos egy bizonyos mennyiség felett fogyasztani, mert a másnaposság nem fejfájásból áll... epe epe epe

jut eszembe, nincs valakinek egy kallódó albérlete a nagyfaluban? max 4 fő ottalvására, augusztus 23-án lenne a várható érkezés, az eltáv pedig 26-án, valamikor a késő délutáni órákban talán...
természetesen nem ingyen gondoltuk

-
homeless09
őstag
Nem szabad ennyit inni....nem...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak ATB a SZIN-en.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)