Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
ha valaki nem frászbukózik
végleges formát öltött Krisztián Bartók és jómagam első közös szerzeménye
MightyB feat. Tian - Shanti (Original Mix) -
homeless09
őstag
-
GabN73
addikt
Hát gyerekek, tesóm szülinapját ünnepeltük családi körben, de ezt lejátszottuk sokszor. El van intézve, decemberben megyünk koncertre.
-
pohár
félisten
will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons
hát gyerekek, ez valami állat lett
Eva Simons hangja még mindent visz, ah... -
pohár
félisten
aug. 24. Fedde Le Grand - UNIQUE Festival Budapest 2012
-
pohár
félisten
áh, azoktól agyfaszt kapok
-
GabN73
addikt
Keresek ehhez hasonló zenéket
-
gamek!ller
őstag
Lehet, hogy jogos volt, de attól még úgy gondolom, hogy felőlem is jogos, mert amit ő lerakott az asztalra, az olyan durva szintű általánosítás, hogy az valami fergetegeges.. Az utóbbi 2 évben körülbelül 80 alkalommal voltam a Szigeten és sosem nyúltam semmiféle tudatmódosító szerhez az alkoholon kívül..
-
GabN73
addikt
válasz
gamek!ller #7278 üzenetére
Mondhatni jogos visszavágás volt, más stílusának szarozásáért
-
pohár
félisten
STEREO PALMA feat CRAIG DAVID - Our Love
hát ez jó lett
-
I_Am
veterán
nem tudom honnan van az infod, de nagyon nem jó, hogy tovább terjesztesz ilyen kamu információt.
én tudom az árakat, legtöbb külföldiét is, de ne nyúljkájunk már senki zsebében. van aki megdolgozott érte, hogy pénzt keressen, van aki nem, de mivel nem Ti jártátok végig az utat, nem a Ti lelketek lakott az Ő testükben, soha nem tudhatjátok ki mekkora és milyen mély áldozatot hozott, hogy ott tarthasson ahol most.
-
pohár
félisten
Bárány már 400-ért zenél... mélyszegénység
-
pohár
félisten
mekkora zene
főleg a drop, aaaah... -
pohár
félisten
elég kopp, tényleg
ozora, te jó isten... én nem tudom hogy lehet 3 napig egyfolytában azt a szart hallgatni
kis Antonyo live, otthonról tolja a jóember
-
rankesz
veterán
válasz
gamek!ller #7256 üzenetére
Én sem várom már remegve a hétvégét... na jó évente 1x elmegyek valahová ami mindent visz, de az "csak" egy hét...
-
GabN73
addikt
Víííí Google !!!!!! Tessék szórakozni
-
Smani
senior tag
válasz
gamek!ller #7254 üzenetére
-
rankesz
veterán
válasz
gamek!ller #7254 üzenetére
Vagy az összes pénzed elmegy a verdára...
-
gamek!ller
őstag
3 hónapja nem voltam sehol bulizni.. Ez azt jelenti, hogy kigyógyultam?
-
GabN73
addikt
-
pohár
félisten
-
Kasza08
őstag
Szombaton reggel mentem a Keletihez, útközben láttam egy Morrison's Ligetes plakátot amin ott virított Bárány, meg az a DJ Dominique
akiről amúgy faszom se tudja, hogy ki, de sztár. Mondtam is magamban, hogy jó, hogy ez a két búza egy helyen van, legalább nem kell kerülgetni.
Utána mentem a barátnőmhöz, aki mondta, hogy ahova este mentünk volna bulizni zárva lesz, ezért a Morrison's Ligetbe megyünk.. Meg volt alapozva a jókedvem. Asszony barátnőjének a szülinapi bulija volt, 1 embert ismertem csupán a tizenpár fős csapatból. Volt 7 tipikus BEDES gayherceg, 3 csaj, meg mi ketten. Potenciális beszélgetőtársak száma így maradt 2. Odaértünk, beléptetésnél mindenki személyiét nézték, asszony diákját nem fogadták el, akkor B terv, valaki bentről kiadja neki. Kerítésnél a PULTOS csaj beszól, hogy ne adja oda, mert őt is kifogják rakni. Kevés választott el attól, hogy megmondjam neki, hogy "inkább foglalkozz a dolgoddal, töltsed a piákat, te karótnyelt szűzkurva"
No mindegy, végül bejutottunk, és hatalmas tömeg várt minket. Hatalmas tömeg, aminek a 8O% 3O+ éves. 2-kor el is jöttünk.
Egyébként a hely maga nem rossz, hangcucc rendben, használnak stroboszkópot, ami manapság annyira kiment a divatból, pedig imádom és a zene sem volt rossz. Ja, hál'istennek megúsztuk a rezidenseket, mert azok pénteken vannak, két számomra ismeretlen DJ volt, de ők jól nyomták. Néha Antonyo belekotnyeleskedett, de a hangulat jó volt. A páwáknak nem jött be a buli, ők elmentek a bednyitóra. 1 esélyt még kap a hely. A 2OOOFT-os belépőt leszámítva, inkább pozitívak maradtak a tapasztaltak. -
GabN73
addikt
válasz
grabber #7238 üzenetére
Most 30ért tudnék menni, egy hét félpanzió ugyan úgy, augusztus végén. Gondolkoztam azon is hogy 4-5en mennyünk. De úgy sok lenne a benya, +1-2 ember akkor jön haza külföldi munkáról, a másik 2nek meg nem lenne rá pénze
Szal idén kihagyom, inkább próbálok találni valami értelmes "nőt", aztán majd vele jövőre. Úgy is érettségi után leszek
The Wanted - Chasing The Sun (Hardwell Remix)
Nekem a sima is tetszik, ez meg érdekes lett ... -
GabN73
addikt
Na, ugrott a francia nyaralás
Idén szerintem nem megyek semerre, gyűjtöm a pénzt(Aztán irány Monte Carlo). Még idén talán görög, illetve a bulgár "Napospart" jöhetne szóba -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
huhúúú, mit zenél Michael Woods
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #7233 üzenetére
nem kicsit feldobja Mitch hangja
Fatboy Slim megint rohadt nagyot zenélt New Yorkban is
-
pohár
félisten
-
Kasza08
őstag
válasz
homeless09 #7226 üzenetére
Háát...de
Gaben: Na, a kocka
-
Kasza08
őstag
válasz
homeless09 #7224 üzenetére
Egyedül a facebook logót ismerem a plakátról
-
homeless09
őstag
Holnap este
-
bok92
addikt
Na,ez nagyon jó lett...[link]
-
pohár
félisten
hé csajok, hétfő este van valahol a nagyfaluban buli?
-
bok92
addikt
Not bad...[link]
-
pohár
félisten
kis Sensation White a szomszédból
csak azt nem értem, hogy itthon már miért nincs
aki tudja, homályosítson már fel -
pohár
félisten
ezt hallgassátok
-
lorcsi
veterán
most akartam betenni..ez valami hihetetlen
-
pohár
félisten
-
bok92
addikt
Na ez sem rossz....[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest