Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
Nem biciklizel eleget, ebből az következik
#80997 Studi gondolkodtam rajta, de egyelőre maradok a virsli gumiknál. Most is egy túra külső volt rajta korábban, ég és föld volt a különbség az új gumi javára (abban a pár kilométerben). Meg aztán ez még patkófékes, nem fér bele a gravel kerék, külön bicikli tárolására meg nincs helyem
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
törölt tag
Személyes ismerősöm és üzletfelem, érdemes elolvasni. Sokan tartották akkor is lehetetlennek a hasonlóan szegény családokból történő felemelkedést, pedig akkor sem volt az.
-
tvamos
nagyúr
Gratualaok a fogyashoz! Szep teljesitemeny. Sajnos a fele nekem jott fel. Ami azert nagy baj, mert a pandemia elott sem voltam egy nubiai hastancos alakt, es most mar ott tarok, hogy nem bir meg a bico, es ha hajtok, a kerek surolja a hatso villat. Kicsit rohadjon meg!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Jahno
veterán
Kár ezen rágni a gittet, úgyis ugyanazok a megfejtések mennek már 15 éve mindenféle fronton. Én pénteken kóboroltam kicsit a városban, hogy mennyire esik kézre a fotós táskás kitalációm, mi fér bele, mennyire bírom el hosszabb távon akár gyalog is. Persze rendes turistaként egy sörözőből indultam és irány fel a várba... Az 5 lépcsőfok után meggondoltam magam, de végül nem adtam fel. Elég kerek lett a számláló, minden bogarat megbámultam, elmélkedtem a bölcsességekről, nyomkodtam a gombot. Néha lesz ilyen városban meg terepen is. Ja, előtte nap meg egy közepes grillsütőt vittem haza Alzából a villamoson, az nem volt nehéz csak fogása nincs a kb. 150x40x40es csomagnak. Ez meg a péntek volt másnap:
-
Byk01
őstag
Mozognék én, de nem megy az könnyen faluhelyen Tegnap elindultam fagyizni (ez nálam minimum 25, de inkább 50 km biciklizést jelent oda-vissza). Eljutottam a strava szerint 5,4 km-re, ahol meghallottam a ssssz-t. A külsőben ez az 5,4 km volt, indulás előtt tettem fel vadi újan.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Lassú Víz
addikt
Éppúgy tudom magamról, hogy súlyproblémám van, mint ahogy Cyrano tisztában volt az orra méretével. Ettől még nem kell senkinek sem az arcába vágni azokat a szavakat, amikkel a teljes iskolaidőszak alatt csúfolták a szerencsésebb genetikával születettek vagy a más családi környezetben élők.
A fogyásodhoz gratulálok. Mi vált be?
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
MODERÁTOR
válasz Lassú Víz #80983 üzenetére
Nem érzem megalázásnak, vagy body shamingnek azt, ha kimondja valaki az igazságot - és nem személyre hanem a társadalomra tesz megjegyzéseket. 1 éve masszívan túlsúlyos voltam magam is - az a kategória amit a Greanpeacesek vissza tolnának a tengerbe, ha a parton meglátnának. Innen szép nyerni alapon adtam le 40kg-t, hogy mostmár "csak" túlsúlyos legyek. De még mindig van hátra jó 20 kg, hogy a végére annyit fogyjak ami egy átlagos nő testsúlya.
És az az igazság hogy arról nagyon kevesen beszélnek, hogy mennyire szar az egészségi állapota a magyaroknak így általánosan (és mennyire nyomott a latba a pandémia alatt az hogy a lakosság nagy része szarul táplálkozik, nem figyel oda magára, nem mozog, de legalább büszkén vallja hogy mázsa fölött kezdődik az ember).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
madgie
titán
válasz Mr.Csizmás #80985 üzenetére
Eszméletlen, hogy ez a túlfűszerezett, agyonzsírozott ételkultúra mennyire tönkretette az emésztőrendszeremet.
Jó-jó, meg a rengeteg pia is, azért ne legyek álszent -
-
gorgo
őstag
Breaking
Le ne maradjatok! Indulok Horvátországba...![ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Eljöttünk a százhalombattai strandra, mert azt hallottam jó. Egynek mondjuk nem rossz, elmegy,talán ezért nem kell ide jönni. De ami durván feltűnő, hogy iszonyat sok a masszívan dagadt ember. Nem kicsit túlsúlyos, hanem hályas, nagyon kövér. Nameg azért sok a Dzsínó is...
Bűntudatom is lett a lángos után. Mindegy, lehet ez volt életem utolsó lángosa."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
j.bravo
addikt
várjunk csak, akkor most vitatkozol velem, vagy egyetértesz velem? (ld. #80971-et is)
Bevallom nem néztem végig a videókat, beletekertem, de nem úgy tűnt mintha a csecs+segg lenne a fókuszban. Semmi különösen kihívó ruházat/ruhahiány, ilyesmi.
A tvamos által linkelt gitáros csaj videóinál pedig fel sem merült más, csak a zene.(ellentétben az ázsiai bikinis dobos csajjal pl, vagy azzal aki a gitárral a cickót felnyomva danolta a highway to hell-t.)[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
MODERÁTOR
válasz j.bravo #80973 üzenetére
Kérem felragasztani a homlokomra a kokárdás B betűt, de a szitu az, hogy kezdem már unni a tehetségtelen bulákat akik vonaglanak, pucsítanak, nyolcszázadik take-re sikerül felénekelni valamit félhamisan, amit majd úgy is autotune-al tesznek helyre, de a csecs és a segg rendben - és ez a "zene".
Köszi nem, ennyire ne lehessen már mindent eladni a szexszel.
(bár a réginek sem volt rossz hangja btw. szóval ez a tétel rá pont nem igaz).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
j.bravo
addikt
válasz #31733248 #80972 üzenetére
Persze persze, csak voltak korábban a zenei szempontból közepestől a “jó de nem különösen emlékezetes” szintűig szóró produkciók, ahol (inkább) a dekoltázs vagy a forrónaci vitte el a hátán a dolgot. Jogosan volt akkor megemlítve mindkét szempont.
-
-
gorgo
őstag
Az új énekesnővel ugyanők (bakker, milyen hangja van!)
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz j.bravo #80967 üzenetére
Megfőtt. Nekem sincs semmi kedvem semmihez ebben az időben. Sport kizárva (köcsög fitness terem nem nyitott ki, többi sport meg 37 fokban kösz nem). Olvasni nem, aludni nem tudok, fotózni eszembe se jut. Még dolgozni tán a legkevésbé unalmas. Ki hallott már ilyet???
Igazából egy skóciai körútra mennék el whisky kóstolásra / csak úgy, vagy Izlandra.
Macskámnak is annyira melege van, hogy csodálom, hogy nem kedvete még meg a vizet...
Srácoknak 10+ év óta először emelem kalapom, nem semmi amit a Franciák és Németek ellen játszottak. Elképesztő lett volna ha tegnap nyernek!!
-
j.bravo
addikt
Meghalt a topik? Se foci, se szar zene, a csajokról nem is beszélve?
-
gorgo
őstag
Húú, bakker, kösz a tippet!
Baromira "tetszett" az app bejelentkezési felülete. Minden alkalommal randomizálta a billentyűzetet. Ha 3-4 sec nem volt bevitel, resetelte! Hűűűűűű b+, ettől lesz valami biztonságos!
Ennél már csak az e-Kréta alkalmazás volt eleinte jobb. Kaptál egy kódot, ami kb. így nézett ki:
"afgas4KghWE?Dö34g_'"+gaer5ydfFKAETegf3rh:ersgh"
És nem lehetett megváltoztatni, és nem lehetett vágólapról beilleszteni. És ne legyen az ember baltás gyilkos???"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Jahno
veterán
Köfi, de nem lesz jó (:- Végigszoptam én ezeket már mindennel is.
Most dobok vincsit a cuccba, ha nem indul el akkor holnap veszek valami újat és kész. Van egy kisebb laposTV, addig letámasztom míg kifigurázom mit szeretnék. Előző TVcsere is kanosszajárás volt, lendületből levittem egyet, az nem fért be a régi helyére. Akkor jött a Dudu-féle biznisz, hogy kiszórnak egy csomó cuccot, gondoltam havernak ennek-annak anyósnak jut valami régebbi lapos, akkor érdemes elhozni 70 darabot. Ez sem fért be a szekrénybe, cserébe szívtunk a lábával és picit a távirányítókkal is. Aztán elcseréltem valami egyesületi modellre, de előtte mivel 5+ haver is TVnyűggel szívott, vettem egy komplett lomtalanítós pakkot, majd persze kitalálták, hogy áááámégsemkellmercsak...
Szóval jó lesz ez na, szeretem magam szopatni, pedig az elején tök egyszerűnek tűnt, ha lekonyult a régi CRT és odahaza van pár lapos, akkor miért állásában rohadjon el a pinyóban, bedugjuk, profit.
Sok lófasz multi távirányítóról nem is beszélve, mikor néha csak az alapok mennek vagy az is összevissza és ki sem találod pontosan milyen modellt állíts be.
-
Jahno
veterán
válasz Mr.Csizmás #80950 üzenetére
Péntekenként esti fotósmászkálás szokott lenni a "miértponthétköznap" típusú tagoknak, meg azoknak akik hétköznap nem isznak, mert nem bírják :-D
Akár innék is egy valamit, mert ez jó indok, csak Időnként szerdán kockaklub, ezen a szombaton este havernak dolgozom be a Parkban.
Mindig bele bírtok tenyerelni, áááááá. Előző hetekben itt vakarásztam a pöcsöm. Erre anyósnál elvitte a villám a settopboxot és a TV-t, ma este húzok kifelé, hogy megnézzem mit lehet. Sógor gyorsan lebaszott egy CRT TV-t, addig ez van, oldjuk meg. No, CRTből odahaza is van vagy 70 darab, nem ezen múlik. Aztán szerezzek hozzá távirányítót és egyéb végtelen szopások cunamija. Közben aug közepén amúgy is kibasznánk az UPC-t, ehhez kellene most valami értelmes földi settopboxot lesni. Sajáttal már megküzdöttem, legértelmesebb választás egy 10 éves használt darab volt.
Ma este meg haverral fotós móka, amit jó ideje halogatunk mert a Volvós lukkamera projekt is megállt, amit szintén folytatni kellene...
-
gorgo
őstag
Pénteken sörfesztiválra megyek. Annyi nehézség van vele, hogy a gyereket is viszem. Én nagyon örülnék ha jönnétek oda is!!! Közlekedés egyszerű, 22-es busz Moszkváról.
Feri: ja, elég nagy ott a nyüzsi, épp csak bedobtam valamit témaindítónak. Ha más nem jön, mehetek máshová is, meló után egy kis sportot terveztem (boulder) azt meg tudnék az Ex klubban is. Neked otthon van majdnem. Mondjuk kocsival egy szopás lenne a logisztika, de ha más is jönne bevállalom! Hűs pince, cseh sörök, van darts, biliárd, falmászás. Valaki?
-
.mf
veterán
Én benne vagyok - főleg, hogy itt van a közelben.
A nagy kivetítő baj, mert akkor foci fog rajta menni, a szurkolók meg ott ordítani... Eleget hallom ezt mostanság, hogy "terasz" kocsmákat telepítettek az ablakom alá...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #80950 üzenetére
Mert az már sokaknál hétvége és húznak el a városból
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Crey: Most megnéztem és analitikailag a Kinleyben kevesebb a cukor DE ez önmagában csak egy paraméter. Ettől még édesebbnek érezni, mert a beltartalmuk kb. úgy aránylik egymáshoz, mint Laposa bor a labancok smaragd rajnai rizlingjéhez
Konkrétan amikor lement az első korty kinley jött a "wtf, ebből hová lett az anyag"gorgo: Szóval ráérsz és unatkozol? roppant kicsi esélyt látok rá, a lakással vagyok elfoglalva + melóhelyen is féléves értékelések miatt mindenki most ébredt fel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gorgo
őstag
Urak, holnap spontán sörözés! Aki nem akar jönni annak jár a B!
Helyszín ööö, Budai park színpad? Van nagy kivetito, ha ez baj, menjünk valami hűs lebujba!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
kuntics
aktív tag
-
gorgo
őstag
Országúti ergonómiája olyan, hogy ha ők fizetnek 1 millát, akkor sem, szimplán a testem nem kompatibilis vele. Koskormányt látok, elfordulok, hacsaknem valami dögös csaj szorítja!
De mindegy is, évente 1 nagyobb bicaj szokott lenni, tavaly + idén a covid miatt kuka lett a program, pedig úgy de úgy rá voltam már gerjedve legalább a Balaton kerülésre. Tavaly meg 5 napos holland túra ment a lecsóba. Faszom covid!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
cdl
senior tag
-
Studi
veterán
Neeem, azért annyira nem durvák az árak. A gravel eleve egy nehezebb, masszívabb kategória, de új áron 400-tól vannak a 10-11kg körüli példányok. Úgy, hogy most akció nincs, olyan mértékű hiány van bringából.
Országútiból már 300 körül le lehet menni 10 kiló alá.És ezek az új árak, használtan országútit azért lehet venni bőven, gravel azért nincs, mert még csak most kezd terjedni a típus.
-
gorgo
őstag
Fasza lenne egy ilyen 10 kilós cucc, de valóban szép álom, meg milla körül felteszem. B-verzió 2x kg dög e-hajtással, szintén milláért. Ami ha lemerült, meghaltál. Épp már csak a kis f*szomat nem kell már tölteni...
Én meg elmentem falmászni (boulder) oszt jónapot. Szépen izomlázam van alkarban, picit hátban. Még a végén visszaszokom rá. Esetleg köteles falmászás, de lehet, paráznék a magasban. A vicc az, hogy nincs tériszonyom, de valamiért nem ad biztonságérzetet a kötélbiztosítás teremben. Via ferrata-n több 100 méteres szakadék fölött se izgulok, de egy 10 méteres falon már szétparázom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Mondhatjuk, hogy a kor trekkingje. Ahogy a trekking is univerzálisként került be a köztudatba, most ez célozza ezt a funkciót, csak könnyedebb, haladósabb stílusban. Egy merev villás könnyű, leginkább az országútikra hasonló, de annál kicsit komfortosabb váz, az országútiknál szélesebb koskormány, és valami 2/10 vagy 1/11 hajtás, trekking-szerű kerekek.
Amit én találtam most, az 9,8 kiló alapból, a trekkingem 14 körül van.
A legnagyobb baj, hogy elég új irány, és egyszerűen nem lehet kapni, amellett, hogy kiba... drága. Alig van az országban, ha újban gondolkozom, akkor azt ígérik, hogy augusztus vége, szeptember eleje. Használt néha felbukkan a Marketplace-en, de másnapra el is tűnik...
-
gorgo
őstag
"Lesz helyette egy gravel" ezmiez? Sosem hallottam ilyen bicajt. Linket kérek! Azt tudom, hogy én is rühellem a 18kg-os tetves trekkingemet, azt is agyonb***ám aki ilyet kitalált! Annyi, hogy legyen sárvédő, hogy ha esik ne legyen belőled varacskos disznó, meg legyen kurvanagy méretű váz belőle a nyaki sérv miatt.
A bicaj elég jó dolog, de kizárólag ha nincs nyaki sérved, azzal nagyon oda kell figyelni, hogy milyen testtartást tudsz felvenni. Kb. semmi sem elég jó..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Balinov
titán
-
.mf
veterán
válasz Balinov #80930 üzenetére
Pár hónapja csináltam én is meg - kérsz időpontot, bemész, elkérnek pár adatot, 15 perc sincs és kijössz, hazamész és otthon jelszó kitalálásával befejezed a regisztrációt, kész. Meglepően könnyen és gyorsan ment a szokásos bürokráciához képest.
Külföldről viszont fogalmam sincs, hogy lehet-e.Robi - pedig ez van, gyalogtúrázással is: legyalogolom a 25-30-at is, de már 10-15 km után elkezdem érezni a térdem, csípőm, bokám, talpam, még ha könnyű táskával csak sétálós tempót is megyek.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Studi
veterán
Ne viccelj, annál azért többet kell tudnod. Persze ha ez mind hegynek felfelé, akkor nem szóltam.
De komolyra fordítva a szót: ha tényleg 10km után elkezd itt-ott fájni, akkor át kéne nézni a paramétereket: biztos, hogy jó a bringa mérete? Biztos, hogy helyesen van rád beállítva? Biztos, hogy a saját fizikai állapotodnak megfelelő tempót/útvonalat választod?
Én most cserélném a trekkinget, elég volt. Fölöslegesen nehéz, és nem használom ki a teleszkópot, minimálisan megyek terepen. Lesz helyette egy gravel, remélem hozza azt a könnyed sebességet, mint az országúti, csak masszívabb felépítéssel. -
Balinov
titán
Sracok, most olvasom, hogy kulfoldi oltasigazolast lehet az ugyfelkapun honositani, akar ugy is, hogy magyar cimre postazzak.
Namarmost soha nem hasznaltuk az ugyfelkaput, mekkora elszantsag kell,hogy megugorjam a burokracia eme nemes fajtajat?
B
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
.mf
veterán
Zolkának nagy grat a túrához!
Robinak pedig itt válaszolok: á, öreg vagyok én már ehhez és a testem sem akarja... már az első 10-20 km után elkezd ez fájni - az fájni, ez kényelmetlen - az kényelmetlen, azután csak egyre rosszabb lesz; napi 40-50-nél nem szeretek többet menni, és annak a vége is már elég szenvedős. Lehet, hogy montik helyett egy trekkel később jelentkeznének ezek, de azzal sem hinném, hogy sokkal tovább jutnék.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mercutio_
félisten
-
Jahno
veterán
Nemtom mit aggódtok ilyesmiken, nálam havercsajok meg unokahúgok is hasonlóképpen bírnak kinézni. Ráadásul egyik csapat az rúdsportot táncol, bár néhányan mellben kevésbé ilyen meggyőzőek, de na, meg is kérdeztem egyik edzésen, hogy mennyire lenne ciki ha itt 10 fehérneműs csaj közt most akkor csak álló pöccsel bírnék mászkálni, de elég lazák az ilyen poénokhoz is :-D
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #80909 üzenetére
Nagyon jó, jó a story, jók a karakterek, csak ajánlani tudom.
DE: végtelen. Kurva sok évad, évadonként rengeteg rész, a részek is ha jól emlékszem 30-40 percesek. Nekem anno egy teljes nyár volt, mire végignéztem. Ha ez belefér akkor ülj neki simán.Chibs karakteres és akcentusa egy külön misét megér, imádom.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
gorgo
őstag
Hűűűű, deelkezdekgolfozni, bakker!!!
-
Mercutio_
félisten
Nekem magában is bejön ez a mediterranean tudom, jár a B-betű pont a kellő "csavar" van benne az indianhoz képest. Esténként a naplemente mellé kis relaxhoz tökéletes
Nincs ebből nagyobb kiszerelés?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tvamos
nagyúr
válasz Balinov #80912 üzenetére
Nekem nagy csalodas a Jabra Evolve 2 65. Ha barmit csinalok, (forrasztok, vagy kihajtok egy csavart,) allandoan leesik elore a fejemrol. Tiszta gaz.
Meg folyton pofazik, hogy most bekapcsolom a mikrofont...Most nezem, ezt ki lehet kapcsolni.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Studi
veterán
Ha már audio, kérnék én is ötleteket. Van nekem egy Sony SBH60-asom, 5 éve vettem, már akkor is kifutó volt. Nagyon könnyű, kicsi, fülre illeszked BT headset. Még bírja, akku rendben, csak a fülpárna kezdi megadni magát. Sajnos amit ebayen lehet venni hozzá ránézésre is ocsmány, és tapasztalatom alapján mire ideér még szánalmasabban szokott kinézni.
Mit lenne érdemes helyette venni, ami hasonlóan ultrakönnyű, nyakba akasztható, fülre illeszkedő? -
Balinov
titán
Koszi Crey, (es bocs, csak most birok rendesen valaszolni). a hangmintat kulon, az a szakallas csako az vagyol te?
Ennyt nem szanok ra, de gondolom ez nem ujdonsag. WFH-z kellene, nem privat celra (arra ott a sziaomi TWS earbuds, meglepoen jo a miki resze es zenehes is nagyon jo). Eltottottem par orat a 7vegen amazon.co.uk-t bongeszve, reviewek, satobbi es abba az arsavba, amit maszekba bevallalnek, egyszeruen nincs vallalhato igy tegnap betoltam egy request ticketet egy ujra,a cegtol. Big boss 10 percen belul jovahagytam, ma meg mar megkeresett a local IT, hogy koltseghely szam kene, mert rendelne.
Kerdeztem, kb mik a lehetosegek, kiemelve hogy a plantronics-csal nagyon megvagyok elegedve. Mondja, hogy a merge ota csak Dell-t rendelhet, szoval innet lesz valamelyik.
Igaz, Dell pll arul Jabra-t is, de valszeg nem lesz akkora faszmakom. Bar ki tudja, ez ugye a consumer site, ceges kinalat kulonbozik.
Koszonom megegyszer neked meg Jahnonak tippeket
udv
B10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
|AP|
veterán
válasz Freddy76 #80909 üzenetére
én szerettem. Nagyon lekötött. Vannak benne váratlan csavarok, kemény gyomrosok, jó karakterek.
A vége felé kezd elmenni kicsit túlhúzott melodrámába, de nekem a mai napig az emlékezetes sorozatok között van. (Ha esetleg láttad előtte a The Shield-et, akkor meg tele van kikacsintással - Kurt Sutter sorozat volt az is, szintén nagyon jó, talán jobb, mint a SOA)Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Freddy76
addikt
Ismeri itt valaki a Sons of Anarchy sorozatot? Egy havernál megnéztem belőle egy részt, talán a harmadik évadból, eléggé érdekesnek tűnt, nagyon jó karakterekkel.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
j.bravo
addikt
válasz Mr.Csizmás #80906 üzenetére
Én meg épp a Johnsent (ha jól követem és még mindig a pink gin a téma), de a tapasztalataim hasonlóak.
Sőt, vettem a lidlben pár hete Gibson's pink gint is, az is ilyesmi, bár talán inkább eper-, mintsem málnaszörp.
Leteszteltem a kék (Salty Sea) meg a rózsaszín (valamilyen Ginger) 25%-os likőr Hampsteadet, tisztán kicsit tömény, lidlis tonikkal már oké, jófajta tonikkal szerintem kifejezetten rendben lesz. A Gingert nem gyömbérrel öntöttem fel mint a recept írta a hátulján, hanem tonikkal, de így is átjön a gyömbéresség, nekem tetszett. Még egy kis plusz hígítást is elbírt, ha az ember lassítani akarja az alkoholbevitelt, de mégis akar olyat inni aminek van íze, arra is jó.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
gorgo
őstag
válasz Mr.Csizmás #80903 üzenetére
oké, sima!
Sima mint Rajtakowski
-
gorgo
őstag
Aldis (nemtommilyen) 4000 forintos pink gin-t próbálta valaki? Aldiban is van Feever Tree, szintén 400Ft.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla