Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz kuntics #82918 üzenetére
Sőr, árufeltöltő néha többet keres. Itt max. a szalagmunka meg mindenféle gyár, ahol alacsony a szórás, bár ez is változó. No de ha mindenki ilyen keveset keres, akkor miből jön ki az a csoda nagy átlag? Vagy olyan lesz, mint a klasszikus vicc, hogy Te 8 éves vagy én 80, akkor átlagban 44 évesen miért nem tudunk dugni?
-
tvamos
nagyúr
válasz kuntics #81366 üzenetére
"Esélye szerintem a Mark-Zaynak lenne."
Hát... Az a baj, hogy szerintem itt olyan emberek írogatnak, akik... Hogy is mondjam, hogy ne legyen nagyon sértő... A társadalom felsőbb szegmensében vannak. Mi itt egymás között megbeszélhetjük, hogy MZP, de attól tartok, hogy mi nem adunk ki sokkal többet, mint az a 600 ezer, aki elment erre az előválasztásra.(#81368) madgie
Elő lehet venni a DK-ban Niedermüller Pétert is, fa Ferenc nem jut az eszünkbe.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Byk01
őstag
válasz kuntics #80615 üzenetére
Én is abba dobom, de én nem kérdeztem rá Viszont műanyag kapszulásat nem veszek. Van elég sok fém kapszulás is (Jacobs, L'Or, Omnia, Starbucks, Costa ...), ha beakciózzák, akkor viszonylag élhető áron.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
törölt tag
válasz kuntics #80169 üzenetére
"Az példaként fel sem merült,hogy nem csak a gazdagoktól lehet elvenni,hanem a szegényebbeknek adni?"
Közgazdászként nincsenek illúzióim az ingyenebédről: amit adsz, azt valahonnan be kell szedni... Ha sokat adsz a szegényeknek, akkor azt a sokat valakitől adók formájában be kell szedni. Nekem ezzel az égvilágon semmi bajom nincs, feltéve, hogy a pénzt hatékonyan költik el. Nem úgy, mint ahogyan Bidenék teszik most az ingyenpénzzel, hanem például az oktatás hatékonyságának fejlesztésével.
"És a szülők sem feltétlen fogják az egyetem fele terelni a gyerekeiket, mert ők is megélnek a kis szakmunkás fizuból."
Ez egyáltalán nem baj, szakmunkásként jónéhány szakmában szépen lehet keresni, lásd lent.
"Az,hogy Te meg vállalkozónak neveled a gyerekeidet tök jó dolog,csak az sem való mindenkinek."
Ez természetesen így van. De mivel a legtöbb embert az alkalmazottként történő érvényesülésre kondicionálják a szülei, ezért törvényszerűen tovább nőnek a vagyoni különbségek azokhoz képest, akik arra nevelik a gyerekeiket, hogy vásárolják meg mások munkaerejét. De ezek a különbségek alapvetően a szülők mentalitására vezethetőek vissza, nem másra. Tulajdonképpen bővített újratermelése a kiinduláskori állapotnak.
"A vállakozónál hátrány ha van EQ-ja"
Bocs, de ez ez akkora baromság, el sem hiszem, hogy leírtad.
"Sok KATA-s vállalkozóval találkoztam a múlt évben, akik elérték a 12 milliós éves bevételi határt szakmunkásként. Abból azért meg lehet élni."
Pontosan így van, örülök is a sikerüknek. Legyenek minél többen!
-
Lassú Víz
addikt
Sok KATA-s vállalkozóval találkoztam a múlt évben, akik elérték a 12 milliós éves bevételi határt szakmunkásként. Abból azért meg lehet élni. Nem csak azon múlik, hogy szerez-e valaki diplomát, hanem inkább a szemléletmódon, amit Econ írt.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
gorgo
őstag
Ne keverjük a vezetőt a vállalkozóval, egy lényeges szempontból ELLENTÉTESEK.
A vállakozónál hátrány ha van EQ-ja, a vezető meg magasabb EQ nélkül szimplán úgy megbukik mint a szar.
Na jó, pontosítsunk, mert azért ez így durva. A magyar vállalkozónál hátrány... Econt alapul véve ő egy EQ bajnok, csak nem pozitív értelemben."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Lassú Víz
addikt
válasz kuntics #79985 üzenetére
A rák nem válogat. Lehettem vagy 14 amikor a szomszéd lépcsőházból a 17 éves srácot vitte el a leukémia. Most az 52. felé bandukolok. Nem szabad ezen sokat lamentálni, hogy hozzám képest hány éves volt aki épp befejezte a pályafutását ebben az árnyékvilágban, mert rettegésben élheted az életed, és az biztosan nem egészséges.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kuntics #79977 üzenetére
a fehér-kék sztem kisebb hullámzó minőséggel de stabilan iható "fűnyírós" hétköznapi sör, a búza elég wtf de nassolni jó (ha megkívánja az ember), de a porter az eleje után inkább csak fekete víz volt alkoholtartalommal amúgy nálunk még van.
pécsi apa (nari) egy stabil jóminőségű cucc, a borsodi hoppy/ipa meg csak a változatosság kedvéért csúszik be néha.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
gorgo
őstag
válasz kuntics #78291 üzenetére
Igen. Már áttettem a megfelelő topikba a témát, de természetesen nagyon köszönöm a segítséget. Jóval egyszerűbbnek gondoltam, mindegy, lassan megoldom. Ezt.
Aztán bakker hétvégén lett egy újabb hibája a kocsinak. Hívom szerelőt, mondja 100+ bőven. A sokadik. És egyben az első, amit már nem én csináltatok meg. Eladom faxba, elég volt.Lexus CT200 hibrid meg Mazda 3 használtan, ~4MFt-ért a kiszemelt modellek.
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest