Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz Mr.Csizmás #80906 üzenetére
Én meg épp a Johnsent (ha jól követem és még mindig a pink gin a téma), de a tapasztalataim hasonlóak.
Sőt, vettem a lidlben pár hete Gibson's pink gint is, az is ilyesmi, bár talán inkább eper-, mintsem málnaszörp.
Leteszteltem a kék (Salty Sea) meg a rózsaszín (valamilyen Ginger) 25%-os likőr Hampsteadet, tisztán kicsit tömény, lidlis tonikkal már oké, jófajta tonikkal szerintem kifejezetten rendben lesz. A Gingert nem gyömbérrel öntöttem fel mint a recept írta a hátulján, hanem tonikkal, de így is átjön a gyömbéresség, nekem tetszett. Még egy kis plusz hígítást is elbírt, ha az ember lassítani akarja az alkoholbevitelt, de mégis akar olyat inni aminek van íze, arra is jó.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500