- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #80906 üzenetére
Én meg épp a Johnsent (ha jól követem és még mindig a pink gin a téma), de a tapasztalataim hasonlóak.
Sőt, vettem a lidlben pár hete Gibson's pink gint is, az is ilyesmi, bár talán inkább eper-, mintsem málnaszörp.
Leteszteltem a kék (Salty Sea) meg a rózsaszín (valamilyen Ginger) 25%-os likőr Hampsteadet, tisztán kicsit tömény, lidlis tonikkal már oké, jófajta tonikkal szerintem kifejezetten rendben lesz. A Gingert nem gyömbérrel öntöttem fel mint a recept írta a hátulján, hanem tonikkal, de így is átjön a gyömbéresség, nekem tetszett. Még egy kis plusz hígítást is elbírt, ha az ember lassítani akarja az alkoholbevitelt, de mégis akar olyat inni aminek van íze, arra is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest