Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#71618) Freddy76 válasza Balinov (#71617) üzenetére


Freddy76
addikt

Jaj, ez a Lepin téma nekem vörös posztó... Ez lopás. A Lego nem csupán egymásra helyezhető kockák, ennél sokkal több. Minden készlet mögött ott a meló, a tervezés, a design, stb. A Lepin nem azt csinálja, hogy gyárt kockákat és elemeket, hanem 100 %-ban másolja a Lego készleteket. Ugyanaz a készlet, ugyanazon elemek, ugyanazon összerakási útmutató, még a doboz is ugyanaz, egyedül a Lego feliratot cserélik ki Lepinre. Ez számomra a gusztustalan lopás kategóriája.

Emellett a Lepin minősége kérdéses. Sokan leírják, hogy nem illeszkednek az elemek rendesen, kiállnak pöckök, stb. Ez persze viszonyítás kérdése, ha a Lego (meglehetősen magas ) minőségéhez nézzük, akkor valamivel gagyibb, de játszható. Ami engem jobban zavar, az, hogy miből van. Voltam a Lego gyárban, a fröccsöntés során szinte műtői a sterilitás, és ha a gyerek lenyel egy műanyag elemet, az szépen végigmegy rajta, de semmi baja nem lesz, mert semmi mérgező nincs benne. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha a biztonságos festék gallonja egy dollár, a nukleáris hulladékból gyártott mérgező festék gallonja 99 cent, akkor a Lepin gyártója az utóbbit veszi.

Én nem vennék Lepint; ha nem telne Legóra, nem játszanék (mondom ezt most, remélem, így is lenne). Mondjuk én filmet, zenét, játékot sem töltök le, hosszú ideje az egyetlen általam megnézett, nem legálisan megvásárolt, letöltött film a Spartacus első évada volt...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.