Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
Oregszem, nem esik jól a korsó sör reggel 730kor a reptéren...
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
bazz, epp most csinalok anyu SSD-sitendo A10 alapu gepehez integralt w7 telepitot...AMD VGA driver asus honlapjarol 2.5GB!!!! Miajokurvanyjuk!??? Realtek hangdriver 7-800mbyte??? BAzmeg, lehet el se fogok ferni csak az OS-el, alap dolgokkal a 120-as SSDn
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Valaki mondja mar meg, konyorgom, hogy ebbe a telibevert spotify androidos appban hol talalom az EQ beallitast? Joparhonapja, talan tavaly megtalaltam, de azota frissult a szemet...
-
Balinov
titán
Nepperek, bearaznatok a kovetkezoket. tudom, ez nem az a topik....
O12-50, fekete, rear+front cap, semmi egyeb tartozek, frontlencsen van pici karc, en meg lerekeszelve sem latom semmi hatasat a kepen
Sigma 19/2.8, doboz, rear+front cap, gyari napellenzo, talan meg a gyari barsonyszutyoje is megvan. gyk patika allapot, talan masfel eve vettem
Sigma 30/2.8, rear+front cap, nincs doboz, napellenzo, szutyo, tubus elulso reszen van egy horpadas. optikailag rendbenMiket ernek ezek? Megyunk haza 2 hetre, bedobom a gyorkornyekibe is, asszem van par fotos, akit onnet erdekelhet...
Kocce
B10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
.mf
veterán
válasz rbalint88 #72982 üzenetére
A bal felső nálam egy húzással kijött, alig 10 perc alatt, még csak szükségét sem éreztem fájdalomcsillapítónak. Az utolsó, bal alsó bölcsességfogam bezzeg... helyhiány miatt az állkapocsba nőtt bele, úgy vésték ki a csontból; súlyosbítva azt, ami amúgy is, 2 helyett 3 gyökere volt; a finomkezű orvos órás megfeszített munkájának hatására szájzárat kaptam; és még fájdalomcsillapítót sem írt fel, otthon pedig elfogyott... Így éjjelre fájdalomcsillapító nélkül maradtam, szájzárral, a sebből szivárgó vérrel. Kérsz még horrorsztorikat?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #72982 üzenetére
Asszony+cicakutya attól még jöhet!
Nincs nálam semmi fotós cucc, ha valakinek esetleg ígértem valamit bocsesz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
.mf
veterán
válasz Lassú Víz #72978 üzenetére
Ha nem kéne a város túlvégére menni, talán cipelném is
Na jó, vihetem. Sajna csak 28 és 50-es manuál obik vannak, 35-ös nincs.
Sima A7-em van, eléggé más, mint az A7m2 - sokkal könnyebb, majd' 200 g-mal, tehát ebben jobban hasonlít a m4/3-hoz; viszont kezelésben eléggé siralmas, átgondolatlan tárcsák és menük, idegesítő laggolás, lassú működés... A következő generáció már állítólag jobb, de a tárcsa tekerésére még ott is láttam laggolást, és nekem a fogása se jött be.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
m3ss
veterán
-
.mf
veterán
válasz Lassú Víz #72966 üzenetére
A "nem vágom" arra vonatkozott, hogy nem voltam érthető, vagy arra, hogy szintén nem tudod, van-e már 24-105 valakinek?
Szóval én úgy tudom, hogy globálisan is hiány van belőle, ide alig jutott pár darab mutatóba; Sony topikban nem rémlik, hogy bárki rendelése megérkzett volna. Tamron 28-75 ellenben már két embernek van. Tehát 24-105-össel a talin összefutni még kicsi a valószínűségeFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mercutio_
félisten
Asztal 8 főre kint az elvileg nemdohányzó részen lefoglalva 18:00-tól a pógári nevemre
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #72960 üzenetére
Sörözés a Mókusban!
Időpont: 2018. 06.06 Szerda 18:00-tól.Aki jön:
Studi (mikortól?)
rbalint88 (7-8-tól)
gorgo (kicsivel 8 után, vagy ha nem megy edzeni "bármikor")
Mercutio_
.mf (kb 1/2 7-től)
Lassú Víz (kb. 1/2 7 és 1/2 8 között érkezem. Igyekszem korábban, de ennek van realitása.)Zolka épp boszniában, így ő ezt most kihagyja.
Mókus 3-tól van nyitva, így a foglalást utána tudom intézni, majd jelzek ha megtörtént.
-
aleister
veterán
válasz t_a_m_a_s #72969 üzenetére
Nalátod, akkor itt esett.
Másrészt csavarj le magadnak egy istenes tockost, amiért nem szóltál, hogy itt errefelé jártok.(#72970) spanyoll
Igen, a nagy vízigény nekem is rémlik a parik kapcsán. Lehet, hogy első körben valami igénytelenebb növénnyel kéne próbálkoznom. Pl vöröshagyma, paprika, uborka. Azok is heti szinten fogyó konyhanövények.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
-
aleister
veterán
válasz spanyoll #72967 üzenetére
Tán a locsolást megúszom. Legalábbis manapság ideális idő van a kertészkedéshez. Istenes meleg, délutánonként-esténként meg eső.
Tavaly a panelben próbálkoztunk, de az erkélyen csak kb délig érte a nap. A nyár végére ugyan szép piros lett, de kevés lett így a hozam. Szerintem gazdaságilag nem is érte meg, Többe volt érzésem szerint a palánta és a rálötykölt víz, mint a terméssel azonos mennyiségű paradicsom. Tapasztalatszerzésnek jó volt.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #72964 üzenetére
Reméljük. Ha szép nagyokat veszel akkor talán belefér. Én is csak reménykedek igazából, de szerintem ezekből csak lesz valami. Mondjuk amikor kaptam a három csemetét munkatársamtól, akkor nem készített fel rá, hogy ekkora batár (az itthoni kis mini kertemhez képest) cserép kell neki, meg karózás, meg egy valag víz.
De nem bántam meg egyelőre"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
aleister
veterán
válasz spanyoll #72963 üzenetére
Szép kis tő!
Mi tavaly már ültettünk palántát, de vegyes szájízt hagyott maga után a dolog. Abban nem voltam biztos, hogy mostani ültetés esetén belefér-e az évbe a termés hozása is, vagy feleslegesen teperünk. DE akkor ezek szerint igen.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #72958 üzenetére
... és spanyoll?
Köszi az infókat!
Akkor kinézek a kertészetbe.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #72955 üzenetére
No, akkor Sörözés a Mókusban!
Időpont: 2018. 06.06 Szerda 17:30-tól (vagy korai, legyen inkább 18:00?)Aki jön:
Studi (mikortól?)
rbalint88 (7-8-tól)
Mercutio_
.mf (mikortól?)
Lassú Víz (kb. 1/2 7 és 1/2 8 között érkezem. Igyekszem korábban, de ennek van realitása.)Bedobhatod más topikba is, ha valaki véletlenül beesne egy A7 II + Sony FE 24-105mm f/4 G OSS kombóval, azt szívesen megtapiznám
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #72957 üzenetére
Ahogy Necro mondja. Nagy palántával indulj, kapjon sok vizet meg napot és karózd ki mert kell neki. Enyémek kb 10-15cmes palánták voltak, most 100-120 magasak, de bőven még csak virág van rajtuk.
Ellenben a jalapenom. Azon már akkora az egyik paprika, mint maga a növény[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
Kertészkedni szokott itt valaki?
Szerintetek, ha most ültetnék paradicsom palántákat, az idén még teremne? Magról tudom, hogy már esélytelen.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
Volt mar valaki innet Costa Blanca-n (Allicante regio) nyaralni? Erdekelnenek tapasztalatok
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #72936 üzenetére
Khm-khm, lesz akkor ebből valami?
Időpont: 2018. 06.06 Szerda 17:30-tól (vagy korai, legyen inkább 18:00?)Aki jön:
Studi (mikortól?)
rbalint88 (7-8-tól)
Mercutio_
.mf (mikortól?)Lehet folytatni a listát!
Más topicba is bedobjuk, vagy ez most legyen inkább családias?
-
Mercutio_
félisten
t_a_m_á_s-Tamás, nem lesz ennek jó vége
-
Fandango
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #72948 üzenetére
Aztan 1-2 even belul ugyis megy majd a haztol
A terrorista?
Az bizony még úgy 20-25 év[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Freddy76 #72947 üzenetére
nem tehetem, kolcsonos megnemtamadasi szerzodes (aka polgari hazassag) van koztunk
Fandango: en is ettol tartok, valamennyire jo lenne helyrerakni, nem akarom, hogy elkezdjen rohadni (itt ugye nem-Angliaban) esik rendszeresen Aztan 1-2 even belul ugyis megy majd a haztol
-
Balinov
titán
Bassza meg, bassza meg!
az az erzes, mikor eszreveszed, hogy a 4 eves terrorista kiskaviccsal alapozoig korbekarcolja a kocsit, mig te epp pakolsz ki a csomagtartobol anyosajto kivetelevel az osszes sikerult neki, jobb hatson meg a csik melle rajzolt egy korkoros kelta motivumot, amit utoljara Newgrange-ben lattam...erdemes valami polirpasztat venni, hatha a nagyjat megoldja?
Meg szerencse, hogy nem valamelyik szomszed autojat szemelte ki, kb egy komplett ujrafenyezest is rankverhenenek....amilyen nagyuzemben huznak itt mellekest az emberek a kocsibiztositasbol
-
MODERÁTOR
Freddy, láttad a Bánáti levelét?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
rbalint88
addikt
válasz rbalint88 #72925 üzenetére
3 nap csúszással, de ma végül sikerült bekötniük a tévét+netet, meghozták az új televíziókészüléket is - a régi 7 év után megkotlott, alaplapos, 65k lenne a javítás -, úgyhogy beruháztunk egy ilyenre szintén Telekomtól, hogy aszongya Samsung UE50MU6102, tehát egy 50"-os, belépő 4K HDR tévé és OMFG, milyen képe van. rátoltam jutubról 4K HDR demóvideókat és azóta se nagyon találjuk az állunkat. bele se merek gondolni, hogy egy igazán fasza OLED milyen lehet ezek után...
ráadásul nominálisan olcsóbb volt, mint anno a 40" FHD szintén belépő SamsungTamás: B
-
-
Mercutio_
félisten
Studi (mikortól?)
rbalint88 (7-8-tól)
Mercutio_Lehet folytatni a listát.
Más topicba is bedobjuk, vagy ez most legyen inkább családias?
-
gorgo
őstag
"Emberek, vessetek a mókusok elé!" nehogy már kihagyjuk ezt a klasszikust...
Kicsivel 8 után én is odaérek (ha előtte elmegyek edzeni, ha nem, akkor bármikor ott tudok lenni)."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Studi
veterán
Vigyázz, két utcával odébb van egy Harapó Mókus is, az nem az.
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #72924 üzenetére
Persze, ez nyilván csak az én bajom, mennyivel eccerűbb lenne az élet, ha minden bor bejönne
btw van otthon egy Márktvár Dűlőtúrám, ha neked bejön szívesen elcserélem valamire.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Nah, kanegerek, jövő szerdán egy sörözés?
Mókus, vagy Hütte?
-
Real_Necro
veterán
Most értünk haza Bosszúállókról. Nekem tetszett.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
j.bravo
addikt
válasz Mercutio_ #72923 üzenetére
Ha ugyanazt ittuk, akkor is simán lehet, és ugye nem baj, sőt, hogy ízlések és pofonok eltérőek
És persze simán lehet hogy nem is ugyanazt ittuk te is vágod, hogy különböző években simán lehet hogy másfajtát hoznak össze aszerint hogy az adott évi termés mire jó. A mostani Tüskére a bortársaság azt írja hogy könnyed gyümölcsös, de amit én ittam anno, arra kifejezetten vastag borként emlékszem.Remélem Necronak bejön majd amit vett.
gorgo: Egernek tényleg nem fő profilja a KF, Sopronnak és Szekszárdnak sokkal inkább. Bár sokan lenézik mert sok alsópolcosra vagy műanyagpalackosra is ez van írva (mondjuk olyanokat még nem ittam), azért szeretem, mert könnyed, virgonc, gyümölcsös is, de akár vaskos cabernet-wannabe is tud lenni.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #72910 üzenetére
Lehet csak én vagyok peches, de Márkvártból és Tüskéből se ízlett amit ittam
szerk.: bortarsasag Raday ban volt akcis (csak ott) Orsolya kékfrankos az viszont jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz Real_Necro #72909 üzenetére
Noha egri vagyok, és még a villányi borokért is rajongok, a kékfrankos tisztán annyira nem fexik. Alapbornak jó, kell mellé cabernet, merlot, valami.
Tisztán viszont ami kifejezetten ízlett az sopron környéki volt, de oly rég hogy már nem emlékszem a pincészetre :-/ mondjuk az is igaz, hogy az több mint 2k-ba került. ..[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #72916 üzenetére
Tehat kifele esett, csak visazafele nem?
-
Real_Necro
veterán
No kocsikért be lehetett menni... szerencsére...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
McSzaby
őstag
válasz Real_Necro #72918 üzenetére
Nem tudtam, hogy ilyen topik is van
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Real_Necro
veterán
válasz McSzaby #72917 üzenetére
Szerintem keresd fel a Vaku topicot, ott világítással kapcsolatosan hamarabb kapsz infót, mint itt.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
hobbi szinten szeretnék videózni/fotózni, de leginkább a világítás, ami kicsit nehézzé teszi a dolgot, mivel egy garázs lenne a helyszín. Tudom, hogy lehet venni softboxokat kellemesen alacsony összegért már, de van esetleg valakinek "budget" tippje értelmes megvilágításra?
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Real_Necro
veterán
Köszi mindenkinek, Heimann és Szeleshát lett a befutó... az autóm meg ott ragadt Árkádban, mert persze pont most kell valami nyamvadtnak szórakoznia... így kiűrítették a komplexumot. Szerencsére 10 perc gyalog és visszafele már nem szakadt az eső.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #72911 üzenetére
Bodri kekfrankos szokott lenni anlodlben 1300 korul. De van eszterbauerkomam is, ami 999-ert best buy.
-
Mr.Csizmás
titán
lidlben forgasd át a kínálatot, elég sokszor van easter egg/jolly joker köztük, kommersz árazásban. vagy nem értenek hozzá, vagy egy trollmaister a bormester
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz j.bravo #72912 üzenetére
Köszönöm, látom közben szerkesztetted. Megyek hamarosan Árkádba, van klubtagságim is, megnézem az ajánlottakat.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #72911 üzenetére
Ha nem futsz bele rossz palackba, szerintem ezekkel se lesz baj, de még a lentieknél is régebbiek az emlékeim velük kapcsolatban.
-
Real_Necro
veterán
válasz j.bravo #72910 üzenetére
Dúzsinak is van szekszárdija, esetleg vesztergombi vagy Bodri vagy Eszterbauer? Nézem miket tudok ma/holnap beszerezni.
-
j.bravo
addikt
A most kapható évjáratokból még nem kóstoltam, de Szeleshát rendben szokott lenni, illetve - szerintem - kékfrankosból Szekszárd a nyerő. Heimanntól az alap kékfrankost kifejezetten szerettem korábban.
Innen a Márkvártot is meg merném venni, vagy a Tüskét. (a Tüske pince volt egy másik kedvencem anno)
A legkisebb kockázatot szerintem a Heimann jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Kékfrankosból tud valaki ajánlani 2000Ft környékén megfelelő bort?
Szeleshát
Bock
DúzsiEzeken akadt meg a szemem, de megköszönném tapasztaltabbak véleményét. Szeleshát fele húznék a tölgyfahordó miatt, de nyitott vagyok másra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500