Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #70794 üzenetére
Detto, detto, detto. nalunk ugyanez reggelente, csak 1 jermekkel. Korhazas meg majdnem beture ugyanaz, csak nalunk en voltam Paddyvel az elso masfel oraban, mig Vera labadozott csaszar utan.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Real_Necro #70798 üzenetére
csak gondolod, régen 10 perc alatt megvoltam felkeléstől ajtóig, most fél óra sem elég, úgy hogy itthon nem is reggelizek/kávézok
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #70794 üzenetére
Dávid 7:15kor kelt, 7:45kor már bölcsiben voltunk... szóval felkészülhetek, hogy ez csak romlani fog? Amúgy ahhoz képest, hogy szeptemberben még eléggé szótlan volt, most be nem áll a szája... dumagép.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
-
t_a_m_a_s
addikt
Pont azon gondolkodtam, hogy leírjam-e, innen már csak fokozódni fog a helyzet Gyönyörű, felemelő érzés amikor megszületik a gyermeked, semmihez nem tudom hasonlítani. Emlékszem, Amikor Ábel a világra jött kb 4-4,5 órányi vajúdás után, csak ültem a szülőszobában, felhívtam anyámat, de nem tudtam megszólalni, nem tudtam mit mondani, csak zokogtam... De ezzel kezdetét veszi egy sok évig tartó aggódás, nyűglődés, harc stb. Amit mi 6,5 éve csinálunk, és néha kicseszettül elegem van belőle Pl ma reggel, a szokásos, munkába-oviba-bölcsibe indulás, ami mindig ugyanazokkal a küzdelmekkel jár: keljél már, menjél pisilni, edd meg a reggelid, öltözzémá, menjünkmár, elkésünk. Megint. És tudom, hogy holnap reggel ugyanígy kezdjük majd a napot
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
aleister
veterán
"Online tejfakasztó"
Ez jó!No, akkor betársulok ebbe a remek társaságba egy kis Vilmossal.
Gyorsan lefolyt egyébként a szülés. Kb 1:45 óra volt. Azt mondják, hogy a rövid szülés fájdalmas, és hát ez így is volt. Mivel a beérkeztünkkor már 9 centis volt a méhszáj, ezért mindenféle érzéstelenítés nélkül csinálta végig a lány, amiért nagyon büszke vagyok rá.
Az idő rövidsége miatt nem is igen tudott úgy alakulni odabent egy-két dolog, ahogy kellett volna, így lett pár közepes belső sérülése, ami fokozott vérzéssel járt, de ez délutánra mérséklődött, remélhetőleg mostanra meg is szűnt.
Elsőre ez így mindkettőnknek elég durva volt.
De most már minden oké.Köszi a drukkolást Rokkerek!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
mikrofon
veterán
válasz Real_Necro #70787 üzenetére
Én pont egy fárasztó nap után szoktam így lasítani
Rajtam ne múljon a tej, én mindkettőt dupláztam. Viszont így már kellett mellé egy kis boroskais... -
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #70787 üzenetére
Vigyázz, nehogy a lekvárba nyalj bele a pálinka helyett
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #70784 üzenetére
Eleg faraszto napom volt, de akkor belenyalok a sargabarackos uvegbe aztan megyek is aludni.
Aliek egeszsegere!
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
válasz aleister #70779 üzenetére
Én is szívből gratulálok és üdv a csapatban.
Akkor most már nyugodtan mehetnek az ajnározos csöpögös apukás posztok a totyikban, meg elővehetjük nyugodtan a Velencei-tó körön a pelusos témákat a lángos meg a sör mellett
Azért ittam 2 barackot az egészségetekre.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
aleister
veterán
Köszi Nektek is!
-
aleister
veterán
Köszi szépen srácok! Kedvesek vagytok!Sajna Anita még sincs olyan jól, mint elsőre hittük. Eléggé vérzik. Többször elájult. Infóziót kapot már négyet. Szóval elkell a lelki támogatás.
-
Freddy76
addikt
Aleisternek gratulálok! Jó hírt olvasni mindig jó.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
szuszinho
őstag
Gratulálok, sok boldogságot!
Most sikerült visszaolvasnom a hétvége termését, de ez a gyerekétkeztetés...
Még van időnk, mire a gyerek bölcsibe kerül, de ha azt mondjátok, hogy a péksüteményes, müzlis, margarinos étkeztetés már jónak számít, akkor nagy a baj tényleg.A laposföldinek meg 2 év kötél minimum!
-
Byk01
őstag
Ali, a lyányodnak egészséget, nektek meg kitartást
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
-
gorgo
őstag
válasz Mercutio_ #70700 üzenetére
csak kevés hiányzik belőle...
változóban vagyok, egyszerűen azt tapasztalom, hogy ahányszor iszom belőle, mindig más az íze. Először a negyedhodós, hordó erős Arrannal voltam így. Mindig más és más íze-zamata volt. Egy valami viszont hibádzott mindig: a "gyümölcsök, meg cukorkák robbannak" ilyeneket olvasni a kritikákban. Na, hát nem nálam, nálam hiányoznak teljesen . 2 éve még megvoltak a Glenfarclasban is, de most abból is hiányoznak. Most leginkább sós és száraz jegyek vannak, keverednek, semmi gyümölcsösség.
Nem tudom mi a fasz van, hogy őszinte legyek. Így már nem annyira fantasztikusan jó pia, csak szimplán jó. Viszont az árát így nem érni meg számomra.
Legutóbb pl. egy rel label Jonny-t ittam, és egészen bejött. Lehet vagy harmad/negyedáron. Hát, ez van. Amit nagyon szívesen újrakóstolnék, az az 16yo Lagavulin. De hogy venni nem veszek ezért az is tuti.Mindegy, nem aggódom, ahogy elment a whisky ízlelő képességem, vissza is jöhet.
Ami még érdekes, ugyan ez nincs meg a boroknál, azok illatát, zamatát hál' istennek érzem!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #70734 üzenetére
Az aktuális Ph policy szerint a különböző témákra külön hsz-ben reagálás a támogatott.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz spanyoll #70724 üzenetére
Köszcsilávcsiszivcsi!
(#70726) Studi
Érdeke, mert néhol -a flood elkerülése miatt- pont, hogy szorgalmazzák a topicgazdák az egy hsz-ben való válaszadásokat. Bár lehet, hogy ez még abból a rendszerből maradt beidegződés, amikor nem lehetett még ily módon usert tiltani.Egyébként nekem nincs bajom econ-nal, csak amikor már többször jelzi az ember, hogy nem szeretné ezt folytatni, mert felesleges, akkor már tényleg nem szeretné folytatni....mert mondjuk felesleges.
-
spanyoll
addikt
válasz Mr.Csizmás #70731 üzenetére
A maradék baileyst meg kéne inni, mert abból karácsony előtt egy valaggal csináltunk és kevésbé fogy mint gondoltam. Azon kívül ma este lehet, hogy beverek valami sörikét, most hogy eszembe juttattad, plusz van pár üveg bor, amik már jó ideje várják, hogy ki legyenek bontva és megkóstolva.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Byk01
őstag
Azért nem tilt még, mert tudja, hogy bármikor adódhat úgy, hogy kéne innen valaki, aki segít, és 3 villamosmegállónyira lakik tőle
Majd, ha elköltözik tiltani fogAmúgy az a régi alapelv már nem él, hogy szerkesztési időn belül ne írjunk új posztot, hanem inkább tegyük be egybe, amit írni akarunk?
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
spanyoll
addikt
Ejj ejj. Mondanám, hogy akkor a rendszer rossz, de nem, csak mi vagyunk olyan kényelmesek, hogy rosszul használjuk (beleértve engem is).
Akkor nincs jobb megoldás, marad a görgetésAmivel persze nincs is baj, már máshol kifejtettem, hogy azért nem annyira megerőltető a gurigázás az egéren, de most, hogy minden topicban csak az egymás pöcsével kardozás megy, így egy kicsit kezd fárasztó lenni. No nem baj, 1-2 hónap és itt a tavasz, aztán addigra talán mindenki észhez tér, addig meg csak a linkkel rendelkező dolgokat nézegetem a bestbuy topicokban
-
Studi
veterán
válasz spanyoll #70727 üzenetére
Igen, a neki adott válaszok sem jelennek meg. És ez ezzel a gyakorlattal, hogy egy postban akár 3-4 embernek válaszolunk, sokszor hiányokat okoz. Bedobsz egy kérdést, hogy ájfónt vegyél vagy androidot, aztán nézel, hogy a sok bunkó hozzád se szól, közben lehet, hogy mindenki az Econnak írt kisregénye végére írja, hogy Spangli, csakazöldrobot, de azt te nem látod. És hiábavaló az egész, mert ő úgyis tovább ferdíti a sztorit, hozzád meg nem jut el a lényeg.
-
spanyoll
addikt
Jogos, de valamit valamiért. (amúgy a te postod is buknám? tehát a reakció is tiltódik?) Ha sokáig húzódna ez itt, akkor pl bevállalnám, hogy tudom olvasni inkább a többiek egyéb dolgait és lemaradok 1-1 válaszról, mint hogy agyérgörcsöt kapjak attól, hogy még egyszer meglátom a decibeleket, a felszereltséget és azt a kib***** 900.000Ft kedvezményt. Úgy, hogy átgörgettem a felét is szakértő lettem a mazda meg a skoda termékkínálatából; rettenet.
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz spanyoll #70724 üzenetére
Akkor leszel bajban, ha egy neki címzett válaszában másnak is válaszol, ami már érdekelne, de nem látod a tiltásfolyam miatt.
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
spanyoll
addikt
Tudom, át lehet görgetni, de egyelőre nagyon ügyesen és hatásosan beszéltek rá, hogy kipróbáljam a ph előfizetést és a mazdamentességet .
-
törölt tag
válasz aleister #70715 üzenetére
Írtam, hogy tetszik a Mazda 6, de az Octaviám menetteljesítményét és felszereltségét csak sokkal drágábban hozza. Erre Te nem is értetted, miről beszélek:
"Szóval nemigen értem az árkifogást. Lehet, hogy ad a Skoda 10-15% kedvezményt egy személyes kufárkodás után, a Mazda meg csak mondjuk 5%-öt, de még mindig olcsóbb lesz a végén."
Válaszul betettem konkrétan, milyen felszereltségű és mennyibe kerül az Octaviám. Tényszerűen ennyi.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz zolka78 #70705 üzenetére
Amíg ez volt, mi is toltuk. Ugyanaz volt a szitu mint nálatok. Az ovi legjobb csoportja, űberfasza óvónénikkel. Aztán a vezetőség úgy gondolta hogy túl szép ez így, szétszedték a nyerő párost. Valahol az ötödik óvónő és az új dajka tájékán lett elegünk, és leléptünk. De a jót könnyű megszokni, itt tényleg minden feltétel adott.
-
Mercutio_
félisten
Több közöd van hozzá, mint nekem, ebben megegyezhetünk?
És mivel megyek rajta, rollerrel? ha valami occó papír autót veszek akkor is havi 50k plusz költség #megugyejastresszEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mr.Csizmás #70704 üzenetére
Látom nálad is alapműveltség a napirajz
-
zolka78
senior tag
válasz t_a_m_a_s #70703 üzenetére
Nekem nincs belőle elegem mivel sajnos ez az állandó tendencia szinte mindenhol. Viszont maga az ovi, pontosabban a csoport ahova jár a fiam, az teljesen szuper a 2 óvónénivel egyetemben. Gyakorlatilag sokkal jobbat nyújtanak mint amire számítottunk. De ezt a kis békát amit fentebb vázoltam, sajnos be kell nyelni. Úgy látszik ez egy ilyen kelet-európai magyar helyzet. A baj az, hogy ezt nem szégyenlik, vagy csak már megszokták.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz zolka78 #70695 üzenetére
Ebből, amit leírtál, kurvára elegem volt az állami oviban. Plusz ehhez jött/jön a csoportpénz, a kirándulást, bábelőadást, uszibamenést mindenfaszomat fizessed külön, plusz engem a személyes vonzerőmnek köszönhetően mindkét óvónéni megtalált ha CD-t kellett írni, megszerezni valami zenét az ünnepi műsorhoz, tonert cserélni a nyomtatóban, stb. Plusz vidd be az ágyruhát, aztán kéthetente vigyed is haza kimosni stb.
Aztán volt egy kis anomália az óvónőkkel, és mi mentünk az egyik után a jelenlegi oviba. Itt befizetem a havi restanciámat, beviszem a gyereket és ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500