Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Nincs is jobb a vízhűtéses biciklinél
'ssza+...
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
Aki szeretne Lexar kártyát siessen
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Novics
senior tag
-
rbalint88
addikt
A csodauj 14 eves Alfa is igy mukodik. Pont tegnap raktam vissza a sajat anyosuleset ugyanilyen legzsakgond miatt. Igy csak a vezetoules mas, nem az egesz elso es masodik sor kulonbozik mindenesetre a hibat megoldotta, ezert mar nem baszogatnak muszakin. Elvileg a szelvedo is okes, vezeto elott nincs kavics, a kipuff miatt meg lehet gond, mert a hatso dob szetnyilt a varrasnal, engedett az ido vasfoganak... mondjuk azt nem annyira veszelyes csereltetni, 17k egy utangyari dob.
-
Balinov
titán
le se merem irni,hogy mennyire ugrott meg az eves biztositas a totyara...jo, nem az alap itteni KGFB, inkabb Cascoval kibovitett szeru, de a mezitlabas se lett volna sokkal olcsobb, akkor meg mar me'ne legyen rodszajdasszisztensz, szelvedocsere, bonus malus vedelem,csereauto szerviz idejere..Dani kollegam,hogy megy (vegleg) haza, majd' a feleert adta el az amugy popec allapotu 2004-es kombi fokuszat
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #66776 üzenetére
Casco az persze más kategória, nincs értelme a KGFB-t azzal összehasonlítani.
-
Real_Necro
veterán
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #66773 üzenetére
Én ma fizettem a két kocsi éves biztosítását, ~80k...
-
Real_Necro
veterán
Nehogy úgy járjon, mint egyik Fiatos ismi, akinek a városban haladás közben nyílt ki...
Astrám ma vittem szerelőhöz kerékcserére, műszakiztatni, meg még javítani pár dolgot. Eddig ~80-nál járunk...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
-
|AP|
veterán
-
Studi
veterán
válasz aleister #66764 üzenetére
Ha törlöd a hibakódot, akkor fog működni a légzsák? Reméljük.
Elvileg igen, mert ha újra gond lenne, újra bejelezne.
De: újabb kocsiknál jellemzően ezeket a dolgokat újra ellenőrzi minden indításnál, és csak akkor jelez továbbra is, ha a probléma még fennáll. Nem sípol korábbi hibák miatt. Ergo törlés - elindulás - hibajelzés a legvalószínűbb. -
Mercutio_
félisten
válasz aleister #66764 üzenetére
Nem kell hozzá szerelő, csak sima hibakód kiolvasó/törlő
Az, hogy nálad ez megoldás nem biztos, hogy pollainál is.
Egyébként van ahol a gyári műszer mit ja a kódot és/vagy azt, hogy törölték valami kínai cuccal.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
Nekem ugyanezt csinálja az Astra. Amikor valami nagyot szállítok a csomagtartóban akkor teljesen előre kell tolnom az első két ülést, hogy le tudjam hajtani a hátsókat. Érdekes, de nem ekkor, nem is amikor visszaállítok mindent, hanem kis idővel utána kezd el világítani az övfeszítő/légzsák lámpa.
Nem kell hozzá szerelő, csak sima hibakód kiolvasó/törlő. Aztán sohatöbbet nem nyúlni az üléshez.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
|AP|
veterán
hétvégén Orfűn a pár nap kocsiban alvás közben sikerült addig húzogatni az üléseket, amíg elmozdulhatott valamelyik kábel a helyéről és azóta folyamatosan világít a légzsák lámpa.
Azt mondják a szakik, hogy az ülés tologatás okozhatta, és érdemes minél hamarabb orvosolni, mert ilyenkor elképzelhető, hogy nem nyílik a légzsák, ha gond van.
Tud valaki a nagyfaluban olyan megbízható embert ajánlani, aki meg tudná ezt nekem csinálni és nem kell rá heteket várni?Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #66755 üzenetére
Trump ezt nem (sem) olvasta
spanyoll: asszem erről az akkus fúróról volt szó korábban, most pont akciós.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
válasz Ear001 #66752 üzenetére
Nagy embernek nagy Nokia: annak a dobozába egyben is belefér.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Freddy76
addikt
Elég érdekes ez a sztori. Pont ott van félmilliárd kápé, pont oda betörnek. A belváros közepén egy olyan irodába tartanak félmilliárdot, ahova csak úgy be lehet törni. Nanemár.
Azért a félmilliárd nem semmi, ezért még Mészáros Lőrincnek is majdnem két napot kell dolgoznia...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
Ehhehhehh!!!
-
-
Freddy76
addikt
válasz Novics #66737 üzenetére
A kicsi marad, esetleg helyette lesz egy jobb. Nem viszem sehova a nagyot. Múltkor Prágában voltunk, és a fotóstáskát otthon hagytam. Két tapasztalatom volt:
- Nagyon jó volt nem cipelni cuccot, pláne kocsmában-tömegben nem figyelni rá...
- A feleségem iPhone 6s-e teljesen alkalmas egy nyaralás dokumentálására. Természetesen korlátokkal, de teljesen vállalható képeket készített.Az XE2 szerintem fél éve nem volt exponálva....
-
Ear001
addikt
-
-
Balinov
titán
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
madgie
titán
Na de miért, ma is csak három csomagot kell feladnom, az egyiken kivételesen keresek is
Természetesen az öcsém is idetolta az E-M10-et, b*szakodjak én a szervizzel
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #66729 üzenetére
Én inkább betoltam otthon a kert sarkába a Suzukit, minthogy ilyen idiótákkal küzdjek.
Apámék viszont 2 nap alatt, árán eladták a Sharant. Igaz csináltak rá egy friss műszakit, de az alja rohadt, a turbó szórta az olajat, és ezeket nem is titkolták a vevő elől.
A Fujit meg add el Mazsinak, ő tipikus antinepper, drágán veszi a cuccokat, aztán olcsón továbbadja.
-
Freddy76
addikt
Amikor árultam az autómat, elkezdett iszonyatosan csörömpölni, mintha húsz busó kelepelt volna a motortérben. Eléggé nyilvánvaló volt, hogy nagy a baj, és az is, hogy itt biza nem lehet megúszni a lendkerék és a kuplung cserét. Szóval levittem az árat bő 200e Ft-tal, és beleírtam a hirdetésbe, hogy "kettőstömegű lendkerék és kuplung csere sürgős, ár ennek megfelelően van meghatározca". Jön a faszi, haverja valami szaki(nak hiszi magát), elindul a motor, csörömpölés. Fogják a fejüket, hogy jájjájjjájájájj, hát itt cserélni kell a kuplungot! Mondom persze, benne is volt a hirdetésben. Mire ők, de nem gondolták, hogy tényleg cserélni kell, azt hitték, hogy csak beleírtam. Minek bazmeg, vevőcsalogatónak?
A másik kedvencem beül, majd közli, hogy hát ő bement a Porsche Budába, és a bemutató Passat azért nem így nézett ki. Ja, mondtam, olyan ez, mint a gyerek, újszülöttként teljesen máshogy néz ki, mint tíz évesen.
Most is el kellene adnom a Fujikat, de nincs erőm a használpiac idiótáihoz...
-
Mercutio_
félisten
válasz Ear001 #66723 üzenetére
És a végén remélem a benzinpénzt is kifizetted neki, hisz miattad nem jött létre az üzlet?
-
Ear001
addikt
válasz Mercutio_ #66722 üzenetére
Hát igen. Az én kereskedelmi aktivitásom mélypontja az volt, amikor az emberünk eljött az Oly 35 makróért, majd egy óra töcskölés után kijelentette, hogy bár volt neki ilyen korábban kettő is, de valahogy ez a 35 mili nem az ő világa, de ha már itt van, akkor meghallgatná a hifit is, mert neki abból is nagyon jó van, majd egy perc hallgatás után tíz percig szapulta, majd mondta, hogy tegyek fel még zenét.
-
Studi
veterán
válasz TayRol #66716 üzenetére
Megosztom veletek is, tréfás az arc.
(bocs TayRol, nem válaszban akartam)Kedves Ferenc,
Köszönöm szépen érdeklődését, hosszú okfejtése öszinte mosolyt csalt arcomra egy fárasztó nap után.
Úgy érzem, hogy az általam megjelölt irányár, és az Ön által megjelölt sáv, ennyi negatív tényező mellett nem fog tudni egymás közelébe kerülni.Én szeretem, ha az általam eladásra kínált termékek örömet okoznak leendő gazdájuknak, így nem is tudnék jó szívvel eladni valamit úgy, ha az az új tulajdonos szerint nemcsak drága, de nehéz, megbízhatatlan, és még szivárványosan rikító is.
Sok sikert és kitartást kívánok az állványkereséshez!
Üdvözlettel:
Studniczky Róbert2017-06-26 20:08 GMT+02:00 Frank <***@gmail.com>:
Kedves Róbert !A meghirdetett állvánnyal kapcsolatban keresem, lehet, hogy érdekelne, ha nem találok jobb ajánlatot. Első körben a Sirui T-005 X, ,2005 X, vagy az 1005X került a látóterembe, de mivel megrögzött Manfrotto - hívő, meg tulajdonos is vagyok, van ajánlatom az állványra.
Eddigi fotocikk - vásárlásaimat tekintve, amelyek újszerű, makulátlan példányok megvételéből álltak, a beszerzési áraim a legalacsonyabb bruttó magyarországi kiskereskedelmi ár 44 - 57 százalékát képezik. Ezt az arányszámot, illetve az Ön által felkínált termék jelenlegi 52 614,- forintos elérhető bruttó árát tekintve 23 - 30 ezer forintos összeget mutat a számológépem kiindulási alapként.
Ezt természetesen befolyásolhatják egyéb körülmények pozitív, illetve negatív irányba is.
Pozitív irányba mozdul a mérleg, ha a termék valóban újszerű és sértetlen.
Negatív irányba mozdul, ha az állvány
- relatív drága
- fekete helyett a szivárvány valamely színében pompázik
- nehéz
- teszteredmények alapján erős a rezonanciafüggősége
- a megbízható csavaros szorítók helyett excentrikus szorítóelemekkel
rendelkezik . (Sajnos, ezek mind igazak erre a típusra...)Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem jelezzen vissza, előzetes megegyezés alapján hajlandó vagyok Budapestre, vagy környékére felutazni a termékért.
Telefonszámom : 70/***
Tisztelettel :
*** Ferenc
Székesfehérvár
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Köszi Urak!
Akkor úgy van jelenleg, ahogy én is ismertem.
Nem szoktam egyébként száguldozni. Városon belül 60-nál nem megyek gyorsabban. Viszont, ahogy beér az ember Fehérvárra Veszprém felől a Csóri úton, van egy tök hosszú, egyenes szakasz, városon kívüli feelinggel, de sajna a gyakorlatban már városon belül, és hát elbambultam kicsit reggel, így felkúszott 65-ig az a fránya sebességmérő. Tökre nincs egyébként az embernek sebességérzete ott, mert mindenki 60-nal megy, és nagy tered is van.No de a lényeg, hogy akkor elvileg ezt megúsztam.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Byk01
őstag
-
Studi
veterán
-
Lassú Víz
addikt
válasz TayRol #66707 üzenetére
Tavasszal egy ismerős megkapta a 30-ezres helyszíni bírságot 65-re Kecskeméten. Az nem a VÉDA rendszer volt, de azért ne keltsük senkiben azt az illúziót, hogy tolhatja lakott területen 67-tel is, mert nem jár rá büntetés. A trafiknak (és minden mérést végző műszernek) van egy pontatlansága. Nyilván oda fogják állítani a bünti határt, ahol a gyorshajtás már megkérdőjelezhetetlen.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Lassú Víz
addikt
válasz aleister #66699 üzenetére
Nem. A közigazgatási bírságot a 410/2007-es kormányrendelet határozza meg. Ha 15-tel túlléped az 50-et, akkor megy a bírság. Abba bele kell férjen mindenféle óra pontatlanság. Ha megállítottak volna, akkor lehetett volna helyszíni bírság. Nem tudom mennyi, csak azt, hogy 5-50 ezer, ismételt elkövetés esetén 70-ezerig terjedhet (2012 II. tv.).
Valószínűleg megúsztad, de nem jó erre játszani, mert ahogy egy féktávolság kalkulátor írja új gumi, száraz út, átlagos vezető esetén:
65 km/h sebességnél a féktávolság nagyjából 34.96 méter, ebből a reakcióidő alatt megtett út 18.06, a fékút 16.9 méter.
50 km/h sebességnél a féktávolság nagyjából 23.89 méter, ebből a reakcióidő alatt megtett út 13.89, a fékút 10 méter.Ha egy hirtelen eléd kerülő akadálynál 50 km/h sebességgel épp megtudtál volna állni, 65 km/h sebességgel haladva 23.89 méter megtétele után 53 km/h sebességgel ütközöl vele.
Ez az akadály szempontjából nézve körülbelül olyan, mintha egy emeletes lakóház 4. emeletéről esett volna le (11 méterről).A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Studi
veterán
válasz aleister #66699 üzenetére
Gyakorlatilag igen. Ahogy spanyoll, úgy én is a megengedett + 10-12km/h-val szoktam közlekedni általában, és eddig semmi traffis attrocitás nem ért. Legutóbb 7-8 éve fotóztak le, akkor is kb. ezek a határok voltak a képre felvésve.
Szóval a magyar szabályozás a gyorshajtásra vonatkozóan nagyonis megengedő. A harmincas kategóriával mint figyelmeztetés egyetértek. Viszont a következő kategória már nyugodtan lehetne 45 helyett 120, utána (50 helyett 89, 110 helyett 165, 130 helyett 185...) pedig nyugodtan jöhetne a 300...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla