Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

Amikor árultam az autómat, elkezdett iszonyatosan csörömpölni, mintha húsz busó kelepelt volna a motortérben. Eléggé nyilvánvaló volt, hogy nagy a baj, és az is, hogy itt biza nem lehet megúszni a lendkerék és a kuplung cserét. Szóval levittem az árat bő 200e Ft-tal, és beleírtam a hirdetésbe, hogy "kettőstömegű lendkerék és kuplung csere sürgős, ár ennek megfelelően van meghatározca". Jön a faszi, haverja valami szaki(nak hiszi magát), elindul a motor, csörömpölés. Fogják a fejüket, hogy jájjájjjájájájj, hát itt cserélni kell a kuplungot! Mondom persze, benne is volt a hirdetésben. Mire ők, de nem gondolták, hogy tényleg cserélni kell, azt hitték, hogy csak beleírtam. Minek bazmeg, vevőcsalogatónak?

A másik kedvencem beül, majd közli, hogy hát ő bement a Porsche Budába, és a bemutató Passat azért nem így nézett ki. Ja, mondtam, olyan ez, mint a gyerek, újszülöttként teljesen máshogy néz ki, mint tíz évesen.

Most is el kellene adnom a Fujikat, de nincs erőm a használpiac idiótáihoz...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés