Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Mercutio_ #65497 üzenetére
Matek. Fűnyírás közben fülessel elmegy, hogy ne a szomszéd kutya vinnyogását hallgassam, de szvsz nem sok benne az "élet". Pont az AC/DC ellentéte, technikailag zseniálisak, a feeling meg so-so.
Amúgy én imádom a progmetált, csak inkább a kevésbé konzervatórium-vizsga része érdekel. Mindig mindenki a legjobbat akarja hozni és nekem ez így sok. Jobban szeretem a vadhajtásokat, mikor egy-egy zenész agymenése uralja az adott hallgatnivalót. Itt van például a OSI, kábé a kutya nem ismeri, mert Kevin Moore projektje, én meg imádom ezt hallgatni, ha egyedül sétálok.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #65492 üzenetére
Gyanús nekem az a logopédusz néni
Ha már zene: ki hogy áll a Dream Theater -rel?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #65492 üzenetére
Ismerős érzés. Én a gimnáziumi éveimben voltam így. Elkezdtem hallgatni, és szerintem volt rendesen egy év, amikor nem hallgattam más zenét, csak az akkor legfrissebb AC/DC diszkográfiát. Azóta mondom róluk, hogy ha valamit kéne hallgatnom életem végéig, az AC/DC. Faék, de isteni.
A koncertes storyt meg megértem; hiába nyomja jól most Axl, én Briant akarnám hallgatni, ha hallgatom élőben.Koncertfelvételek közül ez az abszolút kedvenc nálam; garantált libabőr mindig. Baszki 1:02nél ahogy remeg a kamera, mert az ülőhelyeken is ugrálnak / kamerás csávó rázza a fejét. Imádom!
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Freddy76
addikt
válasz madgie #65493 üzenetére
Jaja. A többi metál, amit hallgatunk, érezhetően komplexebb zene, az AC/DC egyszerűbb, de rohadt jó energia jön belőle.
Meg aztán lássuk be, az AC/DC után nagyobb eséllyel nem lesz Justin Bieber rajongó kamasz...
Csak azt sajnálom, hogy már koncertre nem fogom tudni elvinni.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
Basszus, az AC/DC beköltözött hozzánk. Régebben csak a slágereiket ismertem, az bejött, de eszelős rajongó nem voltam, inkább a Metallica, Maiden, Judas Priest stb. vonalat bírtam. Tavaly november óta a kocsiban szinte mindig egy 70-80 számból álló Spotify válogatás szól, amin volt négy AC/DC (a telefonomról gyönyörűen lejátsza az autó hangrendszere, otthon nincs ilyen hangcucc...). A gyereknek annyira bejött, hogy mindig ezeket kérte újra és újra, mire elkezdtünk a kocsiban a Spotify-on egész AC/DC albumokat hallgatni (sokat autóztunk, márciusban voltunk síelni, rendszeresen járunk Győrbe, voltunk Prágába is múlt héten, szóval sok autó, sok zene).
Ilyenkor jön ki ugyebár, hogy mennyire jó egy banda, mert slágere mindenkinek lehet, de sokszor találkozunk azzal, hogy az egy-két jó szám mellett a többi vacak. De az AC/DC-nél a számok 80 %-a rögtön adja. Nekem is, Julcsinak meg pláne,
Julcsi meg teljesen rákattant, ma délután AC/DC koncertfilmet néztük. Ül az ölemben, majszolja az almát, és másfél órán keresztül nézzük a 2009-es River Plate koncertet... Az ovónők is mondják, hogy ezeket dúdolja (tada tada dadadada TÁNDER!). Bírja a többit is, szereti a legtöbb klasszikus hard rock, heavy metal bandát (nyílván a nagyon trash vonalat nem vettem még elő), de az AC/DC a kedvenc.
A slusszpoén: az óvodai logopédus még tavaly ajánlotta, hogy Julcsi hallgasson sok zenét, az segít fejleszteni a figyelmét, a gondolkodását. A feleségem a nagy aggódásban megkérdezte az óvodai logopédust, hogy nem problémás-e, hogy a gyerek nem hajlandó Alma együttest hallgatni, csak rockot, elsősorban AC/DC-t, mire a logpédus (egy mindig elegáns, intelligens, 40-50 közötti nő) közölte vele, hogy a klasszikus hard rock a lehető legjobb, amit a gyerkőc hallgathat, ezeknek a daloknak van felépítésük, szerkezetük, ívük, hangulatuk, egyéniségük, és zeneileg is rendben vannak. Sorolta, hogy nyugodtan mehet neki a többi is, Black Sabbath, Deep Purple, Metallica, Anthrax, és hasonlók.
Rocker az 5,5 éves lányom. Ez nagyon menő...
-
|AP|
veterán
rossz mikró elszállítására tudtok valakit javasolni?
Én is bevihetném MM-be, Euronicsba leadni, de ha valaki értejönne és nem kéne ezzel szenvedni az még jobb lenneWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
spanyoll
addikt
Kaptam jóbarátomtól egy öreg xbox 360at. Elkezdtem nézegetni a kontrollereket, hogy használni is tudjam (azt nem adott hozzá) és ledöbbentem, hogy egy 12 éves konzolhoz még mindig 12-14K a kontroller. Csak szerintem vicc?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
-
Novics
senior tag
Srácok, kik oly otthonosan mozogtok a Zindex fórumán! Mi az a +/- a hozzászólások jobb felső sarkában? Like és dislike? Meg sem lehet nézni, hogy kik kattintottak rá, olyan sok értelmét nem látom.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
*Ropi*
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #65477 üzenetére
Szolhattal volna elobb is, mar unalmunkban kimentunk langosozni, aztan kollegam neki allt leceket apritani az udvaron. Hetfon uzenj ram...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Novics
senior tag
Jön az holnap valaki a kutyás tüntire? Szerintem baromi jó hangulat lesz.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Freddy76
addikt
válasz *Ropi* #65471 üzenetére
Sajnos az ügyfeleink nagy része senkinek nem tetszik...
A szóban forgó hölgy valóban nem tetszhet mindenkinek, vannak akiknek tetszik, vannak akiknek nem tetszik, ez utóbbi csoportban vannak nők, és
buzikakiknek szimplán nem tetszik . Na jó csak vicceltem*.
.
.
.
.*Dehogyis.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #65474 üzenetére
Lenne pár tippem, pl. laminálhatnál nekem egy 21x21-es tesztábrát a FoCAL-hoz (most nagyon szépen nézek rád: rezegtetem a pilláimat).
(#65475) zool1: Persze, ahogy feltaláltam az időutazást is.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #65472 üzenetére
Szakmai szemmel átpörgetve, hátha meg tud lepni valamivel.
Neked ennyi időd van, hogy ezt számolgatod, hanyadik kép?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
-
Freddy76
addikt
válasz *Ropi* #65463 üzenetére
Szerencsére te megadtad magadnak.
Baszdki, ha én látnék egy ilyen picsát fetrengeni pucéran egy tárgyalóterembem, kezében az 1959. évi IV. törvény nyomtatott változatával, tuti nem az jutna eszembe, hogy hé, az a régi Polgári Törvénykönyv, már nem hatályos! Ha pedig mégis, szótlanul tűrném, hogy a B, U, Z, és I betűket a homlokomra írják alkoholos filccel...
-
Byk01
őstag
Ropinál inkább szakmai ártalom, mint a nőgyógyásznál, aki egész nap p.nát néz, otthon meg az asszony hiába várja a napi betevőt
Örülök, hogy nem ilyen a munkám
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #65453 üzenetére
Kicsit Photoshop-gyanús ez a kép: csípő-derék (nem)találkozása.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Elég pöpec saccra ő is valami balettos előéletű (jellemzően sérülés miatt pályaelhagyó, vagy nemvettékfel-harmadjárasemazintézetbe)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szuszinho
őstag
Valahogy én is a májusi PB nyuszinál kötöttem ki
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #65451 üzenetére
Azt szeretem ezekben a linkekben a leginkább, hogy mindig van hova tovább kattintani.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Studi
veterán
válasz t_a_m_a_s #65451 üzenetére
Őrület amúgy az időjárás. Mert azt még értem, hogy bolondos április, de azért évről évre egyre szélsőségesebbel a jelenségek. Kegyetlen hőségek vannak nyáron is, aztán másnap leesik fél méter eső.
Most is kinézek az ablakon, és a tegnapelőtti tél és a tegnapi ősz után most kifejezetten tavasz van. Holnapra akkor vegyük elő a fürdőgatyát?
-
t_a_m_a_s
addikt
Milyen képek...
Holnap majd jól beletépünk...
-
*Ropi*
félisten
válasz Freddy76 #65436 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá.
Egyébként a WinSxS kereszthivatkozásainak a kompresszálásával is tudnál nyerni még ~5 GB-ot: keress egy winsxslite.bat fájlt a neten és kövesd a mellette lévő leírást (kettő kering abból a fájlból, de csak az egyik működik).
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Kemény gyomros volt...
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
konyi79
addikt
válasz Freddy76 #65443 üzenetére
Újabb bizonyítéka, a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Valóban, érdemes lenne megnézni, van-e esetleg Windows.old mappád a C meghajtón, nagyobb rendszer frissítés is hagyhat maga mögött olyat..
-
Studi
veterán
A tenisz az egy csendes sport. Ezért néha hallani még azt is, mit csinálnak a szomszéd házban.
-
konyi79
addikt
[link]
Namostmé?! Nem hozott eleget? Az is baj a ha senki nem siet? -
Balinov
titán
Napiszarzene depeche mode rajongoknak, elektronikus klasszikus 2000-bol. Masfel oraja hallgatom loopban, libaboros muzsikaszo!
Es igen,nooormalis
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
konyi79
addikt
Régen a szabadtéri mozi volt ott, most hófánk (nem én találtam ki!!! ) lett belőle. Mert van aki szárazon szereti. Errefelé az alföldön így megy, ha nincs hely csinálunk. Csúszdát is megoldjuk, a bőr meg visszanő úgyis..
Freddy:
A windóznak is van beépített partíció kezelője, ami ha olyan kedve van (meg a szektorokat sorba tudja szedni) hozzá tudja tenni a levágott darabot. Csak írd be a win keresőjébe "partíció" és kattints a "Partíciók létrehozása és..."-ra. A felugró lemezkezelőben egyik kötetet zsugorítod (jobb gomb), másikat kiterjeszted. Ha megy. Ha a szektorok nem egymást követik, akkor kell valami külső program. Na azokkal könnyen fordulhat peres eljárásba a dolog..[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #65436 üzenetére
Attol fugg mit raktal a tempbe. Szerintem nezd at es szelektalj, egyebkent en azzal kezdenem.
-
Freddy76
addikt
A múltkori tárhelyproblémámhoz: jelenleg van 7 giga szabad helyem, de van egy 4,99 gigás partíció, amelyből 4,98 giga szabad (ezt valami nyomtató telepítésekor hozták létre), emellett a felhasználók/felhasználó/AppData/Local/Temp mappa 16 gigás.
Mivel ezt a gépet csak munkára használom, 10 giga plusz hely annyi időre megoldja a gondjaimat, hogy előbb lecserélem a gépet.
Kérdéseim:
- Van valami egyszerű módja a partíciók átalakításának, pl. hogy a mostani 5 gigás jóval kisebb legyen, és ezt hozzácsapja a használthoz? Az egyszerű mód alatt azt értem, hogy egy jogász is meg tudja csinálni*.
- A temp mappában lévő cuccok törölhetők, vagy itt sem minden szükségtelen?*Aki ajánl valami egyszerű módot, és mégsem az, azt beperelem.
-
Mercutio_
félisten
És legalább 2 híd is, darabját 400 misiért
[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
Nemigaz!
Csináltunk magunknak saját hegyet, ott a vízműdomb! -
konyi79
addikt
Fuck, mi történt kérem?
Azt mondták párszáz méteren lesz a hóhatár. Vagy feltolták Kecskemétet a hegyekbe? Szakad a hó! -
Freddy76
addikt
A cseheket jobban megkímélte a történelem. Minket legyalult először a török, a hódoltság alatt nem lévő részeken is folyamatosan harcok voltak, nem egyszer belháborúk. Utána kiűzték a törököt, megint legyalulták az országot. Kétszer fellázadtunk a Habsburgok ellen, megint két háború, ráadásul a Rákóczi szabadságharc után lerombolták az összes magyar várat (ezért nem maradt fenn egy sem). Majd a végső döfés a II. világháború, a legdurvább keleti front rajtunk ment keresztül, és a lengyeleken, a cseheket ez is megkímélte. Így náluk a legtöbb város történelmi városmagja eredetiben maradt fenn. Ennek persze hátrányai is vannak:
- Prága belvárosában lehetetlen közlekedni, mert még mindig a középkori utcaszerkezet van meg;
- Szűk terek vannak, emiatt a kevés turista is nagyobb tömegnek hat;
- Nem voltak nagy újjáépítések, nem alakultak ki nagy közterek.Amúgy sok szép város van, Karlovy Vary-t pont nem ajánlanám önálló célpontnak. Cesky Krumlov-ot igen.
-
gorgo
őstag
válasz Freddy76 #65415 üzenetére
Durva, kb. én is ekkor voltam először és utoljára. Már akkor eszeveszett tömeg volt. Konkrétan elbaszta már 8 éve is az egészet, mert amúgy gyönyörű város lenne....
Karlovy Vary talán 1 napos program, érdemes megnézni, de nem több. Amúgy az egész országban van rakás hely ami szépen fennmaradt, és érdemes megnézni, azaz inkább ilyen körutazósdira nem is rossz. Kivéve a buszosat, mert annyiszor nem lehet megállni pisálni mint ahányszor kellene, ha sört is fogyasztana az utazóközönség.."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Balinov
titán
válasz TayRol #65423 üzenetére
megertelek. rohadek Anyegin
hulye kerdes, ennyibol nem lehet beszervalni valami jo allapotu hasznalt HP microszervert? vagy epiteni valami kis cuccost?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz TayRol #65413 üzenetére
NAS temahoz. nsa325v1-em 2,5evig birta ffp-vel, aztan lehalt, v2-es nsa325 lett helyette, jo, jo, de pl. nem erem el az admin feluletet, ami elegge gaz..
v2-re valtasnal ugye adott volt,hogy tudjon 2 diszket kezelni...de ha most vennek nas-t, nem biztos,hogy zyxelt neznek.
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #65417 üzenetére
azok is szepek, foleg utobbi, lattam arrol valami filmet evekkel ezelott. Nem lenne viszont hatrany, ha nem kene kocsit berelni, hanem celallomason legyen repter.
Freddy/Econ koszi az infokat. hetkozben lenne az idealis, azt tudom,
-
Mercutio_
félisten
-
törölt tag
válasz Balinov #65408 üzenetére
Ha nem feltétlenül fontos hétvégén menni, akkor azért jobb, bár a szokásos helyeken szeptemberben is óriási a tömeg, a várnál pedig 150 méteres sor áll (igaz, elég gyorsan pörög).
Kevéssé ismert célpont és kicsit messzebb is van, de aki teheti, látogasson el Szentpétervárra is. Gyönyörű, stílusosan megépített város, rengeteg látnivalóval, kulturális élménnyel.
-
Freddy76
addikt
-
konyi79
addikt
válasz TayRol #65411 üzenetére
Te tudod.
BF-ben volt 28-ért 520, akkor cseréltem le a 310-et. Annak se volt túl erős a sw oldala, de azóta a zyxelnek szerintem sikerült még lejjebb adnia. Ami a baj, stabilitásban is. nem tudnám őszintén ajánlani senkinek. Míg a kicsi 3 évig nem volt újraindítva se, addig ezen a transmission Január óta 3x omlott össze teljesen.
Ebben a topikban vannak nagyon ügyes srácok, igazából minden Zyxel típusban tudnak segíteni. Feltéve ha a Linuxszal nem úgy vagy mint én, hogy csak bottal piszkálnád. -
TayRol
nagyúr
1 év után végre eljutok addig, hogy veszek egy nas-t. Mivel baromira kiestem a hálózatos dolgokból, volna valaki, akit esetleg egy Zyxel 326-tal kapcsolatban zargathatnék? Szaktopikjában nem annyira akarok kérdezhetni...
Torrent, time machine, file backup, stb. Alap dolgok. -
Balinov
titán
válasz Freddy76 #65406 üzenetére
vajon mennyire szezonalis ez Pragaban? Eszemben volt, szeptemberben el kene menni 2-3 napra varostnezni.....en voltam meg a macskas cegtol, Hotel Movenpick-ben volt a szallas a villamos vonalan, mentunk privatba a regi villamossal, vacsora az oratoronnyal szemben levo tobbemeletes etteremben, valamikor koraosszel volt ez, ugy 2009-ben...nem remlik,hogy annyira zsufolt lett volna, mint ahogy irod
-
Freddy76
addikt
válasz TayRol #65403 üzenetére
Kb. 11-ig kezelhető a város. Az Óváros téren a csillagászati óránál délután ötkor iszonyú tömeg volt, semmit nem lehetett szinte látni. Másnap reggel tízkor mentünk ki, bőven volt hely, kényelmesen megnéztük, ahogy elüti a kilenc órát (mivel nem nyári időszámítás szerint megy). Másnap reggel kilenkor mentünk ki, pár ember lézengett a téren.Bóklásztunk, beültünk egy helyre reggelizni, mire kijöttük fél 11 körül, már bolondokháza volt.
Prága megtelt, ez kétségtelen, az a város nem bír el több embert.
-
Freddy76
addikt
Hogy valami teljesen offot mondjak: hétvégén sokadszorra voltam Prágában, és meg kell állapítanom, hogy azt a szerencsétlen várost egyre jobban megeszik a turisták. Túl azon, hogy a csehek bunkósága is egyre feltűnőbb, egy új, megmagyarázhatatlan őrület is felütötte a fejét. Minden sarkon kürtőskalácsot árulnak, mint tradicionális cseh ételt. Gőzöm nincs, hogy "tradicionálisan" kié a kürtőskalács (a szlovákok is igényt tartanak rá), de hogy korábbi útjaim alkalmával egy kürtőskalácsost sem láttam Prágában, az biztos. Ami viszont durva: fagylalttal adják a kürtőskalácsot. Tölcsér formájúra sütik, telepakolják fagyival, rá tejszínhab, és árulják, mint tradicionális cseh valamit. Én bírom a cukrot, és nem számolom a kalóriákat (pedig kellene), de ez már nekem is sok. A sok ember meg zabálja.
-
*Ropi*
félisten
Itt az orosz rulett új verziója: remélem mindenkinek ilyet hoz a nyuszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OTP Bank topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest