Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz fi:zi'k #32998 üzenetére
És még elérhetőek, ezek az utolsó darabok?
42"-os fhd plazmát váltalán lem egy 50-60" közötti böszemságere.Bár újjonnan már 200k-ról indul boltban egy fhd jobb projektor.
Nálunk még hely is van bőven, egy 100-120" vászonon állat lenne filmeket és a játékokat nyomni.Vagy ha valaki tud tuti megbízható vevőtől fhd-s projektor, nornális áron, jó állapotban, írjon rám!
Real_Necro: jaja, nagyon csípem az arcot, haláli hullák hajnala...bele sem kezdek.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
válasz Chapel #32997 üzenetére
Simon Pegg?
Zsííír, megnézzük.
Szerk.: amint elérhető... egyelőre "Killergram" jött be helyette...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #32995 üzenetére
Dehogy. Most este hoztuk el a kanapét, itt van mögöttem bedobozolva. Még kb 1 hét mire olyan állapotba kerül a nappali-étkező, hogy összeszerelhessük.
(#32996) Studi
Plazma topikban vett egy tag a németektől egy 50ST60-at, de nem tud a tv 1-2 funkciót, ami neki kellene, így kvázi újként eladja elég normális áron.
Itthon már szinte nincs is Panasonic plazma újonnan. Az egyik ismerősöm vette meg az utolsó(?) 55VT60-at minap.
Amúgy a németeknél volt a hetekben nagy készlet kisöprés. 65VT60 1666 EUR, 55VT60 1000 EUR, csak hogy a két nagyobbat említsem.
Tegnap néztünk tv-ket asszonnyal és még ő is észrevette, hogy szebb a plazma képe. Pedig a gagyibb LG volt és egy jóval drágább Samsung LCD volt mellette.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Chapel
addikt
Rákerestem egy filmre ami érdekesnek tűnik. A címe Kill Me Three Times.
A kölcsönzös oldal ezt dobta, mint talált: home made threesomes 7Legalább kidobta volna a teljes szériát, most keresgélhetem...
-
nagyúr
válasz forceberg #32992 üzenetére
Csinálj egy sz@r, elmosódott képet telefonnal, lehetőleg kevés fénynél, tuti nem kötnek bele, mivel ez a standard.
---
Kanapé kérdés megoldódott, meg úgy tűnik sikerült lőni egy új 50-es Pana plazmát is.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
-
Chapel
addikt
válasz Freddy76 #32982 üzenetére
Nem kis munkával, de összeraktam. Szóval a lényeg hogy elküldte neki a számát, de közben 4 perc (ez a kép neve) alatt talált az illető házat, tehát nem vette meg a kollégájét.
Én is nagyobb cliffhangert vártamMercutio_: Jaja, megvan, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Chapel #32981 üzenetére
A lényeg, hogy tele a t*k*m azokkal akik "kurvára meg akarnak venni" valamit, ezért rögtön a számomat kérik, hogy egyeztessünk, aztán mintegy 4 perc után már meg is gondolják magukat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
Ehhh......
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #32969 üzenetére
Bezzeg az én időmben....!!!!!négy!
Más: kalózöblön kívül van még normális nyílt oldal, ahol lehet kölcsönözni?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #32960 üzenetére
Kivéve, ha élete alapvetése a "konyha kudarcaim otthona, így ha jót akarsz a hálószobában keress"
Létezik a házhoz szállítás már elég sok helyen...Juszt:Létezik ilyen egyáltalán? Szerintem max csaladtagok dolgozhatnak ünnepnapon, de kétlem, hogy azért a minimális bevételért beáldoznák a karácsonyt. Mindenhol egy hétre való kaját főznek, vagy megrendelnek előző nap (pl halászlé)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
HELP
Keresek Budapesten olyan éttermet ami
- Nyitva van dec 25-n.
- Vállalható magyaros ételek is vannak
- Középkategóriás. (főétel 2500-4000 között).Hogy keressek ilyenre?
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #32958 üzenetére
Gyomorsavad van még, vagy elég a szervezetnek amit kólával beviszel?
Natúr húsok, zöldségsalik projektet nem tervezel valamikor?
Gab. m:Nekem az adót már levonták előre, így ilyen opció nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz *Ropi* #32951 üzenetére
Te ezt víz helyett iszod Nem vagyok gasztronáci, fitnesznáci, kólaellenes, adalékanyag-forradalmár, sőt, én is szoktam kólázni néha, de ez beteg mennyiség... Mármint akkor, ha ezt te iszod meg rövid idő alatt...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #32952 üzenetére
Az a lilaság 20 CH: pont jó tízórainak meg uzsonnára.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
-
gab.m
senior tag
válasz Mercutio_ #32949 üzenetére
(Minden masra ott az adobevallasra felrerakott penz, amit nem akarok egy ilyen muveletlen tusko altal vezetett szervezetnek befizetni) bocs, csak feljott, mint Fureden a tul sok palinka.
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #32942 üzenetére
Most hoztam el az utolsó 16 palackot egy borból, úgy le volt akciozva, hogy nem lehetett otthagynialeister:Szerintem mindenki helyén kezelte a hsz-ed, szükségtelen mentegetőzni
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #32940 üzenetére
Fotóknál már egyből harmadolóra ugrik a szemem...
Freddy:
"...az akoholisták nem szimpatikusak, én pedig az vagyok..."
De Te nem vagy jó arc...
Én az édes bort nem kedvelem, bár a Varga Merlot édesből el tudok kortyolgatni 1 pohárral. A félédest hűtve elfogyasztom, de inkább a szárazat, abból is a vöröset, és legtöbbször tisztán. (lehet mázlim van, hogy bírja a gyomrom) Ellenben vöröset nem igazán iszom fröccsben, inkább fehéret, abból is szárazat, de ritkán. VBK-tól ég a gyomrom. Ha külön iszom a bort meg később a kólát, akkor oké. Mostanában Aldis félédes Rosé-t kóstoltunk Bonyhádi pincéből, az is egész jó volt, bár nem sűrűn rosézunk.
Pénteken céges buli lesz, ott meg tuti csak pálinkázni fogok. A bor nálam lassan hat és ha táncra támad kedvem, felkavarodik. A tömény nem...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
Jézusom gyerekek miket írtam itt.
Kihangsúlyoznám, hogy nincs bajom a whisky-t ivókkal (én is szoktam) meg a sznobokkal sem. Ahogy írtam, Tamás kommentje után ez bennem maradt, aztán úgy néz ki tegnap lebontottam a szociális tűzfalam.
Tessék helyén kezelni a szavaim!szerk: a Berki egy kretént viszont tartom
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #32935 üzenetére
Megtaláltad a lényeget a képen
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Freddy76
addikt
válasz aleister #32921 üzenetére
Fáj a fejed, mi?
Amúgy én azért iszok alkoholt, mert szeretek spicces lenni, néha persze nem sikerül, és részeg leszek. Meg van egy olyan dolog is, hogy soha nem vagyok másnapos, nem szoktam hányni sem, életemben talán kétszer ittam forgósra a szobát. Ez rossz, így ugyanis nagyon bátran iszok, tudom, hogy másnap no problem...
Azzal egyet értek, hogy ne igyon senki szeszt azért, mert trendi. Én nem iszok vörösbort, mert nem szeretem, savam lesz tőle, nem iszok édes bort (tokaji meg társai), mert olyan, mintha cukrozott mézet innék, én fröccsöt szoktam inni. Meg sört, de azt akár ipari mennyiségben. Whisky-ből meg a single malt ízlik, akár sznob, akár nem. Johnny Walkert nem iszok, mert rossz, akkor inkább pálinkát.
Szóval van íze a szesznek, lehet szeretni azt is. Amúgy persze igazad van, aki rendszeresen iszik alkoholt, és akar alkoholt inni, az pszichésen meg van rogyva az alkohol felé. Én is.
De nem vagyok alkoholista, mert az akoholisták nem szimpatikusak, én pedig az vagyok.
Ui.: Vannak piák, amiket nem bírok. Ilyen az ouzo, a hubertus, a pezsgő, meg az édes vörösbor. Meg a vörösboros kóla. Ezek olyanok nekem, mint a szado-mazo szex, tudom, hogy sokan szeretik, de fel nem foghatom, miért. Különösen a pezsgő.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #32931 üzenetére
Ez sok év
kemény munkájatermése.
Az az olcsó Riojai asszony szerint korrekt.Lassú Víz :Csak natív üvegek játszanak
fizik : Konyhabútor lábakon áll, alatta fektetve + konyha ajtó mellett 2 oldalt beugróban polcok.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #32935 üzenetére
Nem ismerem a pontos diagnózist de látszatra igen. Vagy féltengelycsukló
-
t_a_m_a_s
addikt
Ali, asszem amögé a hsz mögé raktam szmájlit gazdagon, nem akartam én senkitől elnézést kérni az ízlésem/ízlésficamom miatt Mondhatnám úgy is, hogy pont lesz@rom, ha ízlik az édes vörös, hát megiszom. Mindenesetre jóvolt olvasni az értekezést
Gabem kifejezését, miszerint Eperkutyusra ittad magad, le kell védetni sürgősen
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #32925 üzenetére
60 palack? Akkor te nem élvezed, hanem csak felvásárlod...
Egyébként most van egy üveg Aldis óccó spanyol borunk. Ha felnyitottuk értekezem róla milyen volt.
Szerk.: mondjuk itt kissé le van húzva...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #32924 üzenetére
Amúgy lehet, hogy látens alkesz vagyok - ezt egy
picológusaddiktológus biztos el tudná dönteni - de van itthon ~60 palack bor, aminek 80%-a több éve megvan.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
madgie
titán
válasz Mercutio_ #32923 üzenetére
Nem vagyok nagy boros, ez abból is látszik, hogy a sötét szekrény aljából előkerült a héten egy 93-as szamorodni. Az asszony kapásból ki akarta dobni, azt hitte a színe alapján, hogy kakukk. Mondom neki, nemúgyvanaz, ide a bontót. A dugó négyszázhetven darabban volt hajlandó csak távozni, de maga a nedű hűűű. Mint valami nagyon f@sza konyak.
-
Mercutio_
félisten
Szerintem ahogy más ízlésbeli dolgot, úgy ezt se veszi senki itt túl komolyan
Az ezredfordulón belecsöppentem az akkor felfutó boros scéna egyik szegletébe, 3-4 hetente kóstolók, borászokhoz járás (persze meg van a hangulata, de az is egy szolgáltatás + marketing), megvolt a Villány-fétis majd zsákutcázás, Eger korszak, stb. Azóta a társaság rég szétszéledt, ki borblogol/publikál, ki borászkodik, ki hozzám hasonlóan az íze/stilusa miatt olyan bort iszik ami számára élményt ad.
Jó ideje tojok a címkére, drága bort (tudom ez relatív) nem veszek, sima egyvaltozos tetszik/nem dologgá redukálódott az egész (vagy ahogy egy cimbora mondaná, már nem kell ideológia, hogy ihassak )De bort sose* ittam azért, hogy "hasson az alkohol"
* diák évek nem számítanak, akkor még mindenki hülye
szerk :Szekrény tetején ne tarts bort, ott van a legmelegebb, nem tesz neki jót. Aszubol is van sz*r amiben csak a cukrot érzed.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
No!
Kurva nagy bajban vagytok!
Elmentek a kis bandapajtásaim idő előtt. Itt hagytak egy csomó piát... meg engem. Tudjátok olyan ez, mint amikor dolgoztok egy lányon, és kikészül....de ti még bírjátok. Na ilyenkor kerestek valami mást. Ez most ez a topic lett.Már korábban is akartam írni a Tamásosédesboros, BálintosnemCokeos szálnál a nyavalyám, de valamiért nem fejtettem ki a direkt általam provokált problémát ("kólával a viszkit" satöbbi). Szóval:
1. Tamás: szard le, hogy a száraz vörös a trendi!
2. Bálint: szard le, hogy a Coke a legjobb kóla (szerintem )Ha nektek más ízlik, akkor igyátok azt!
Nem gondolom, hogy olyan egyéni preferencián múló dolog miatt bárkinek is elnézést kéne kérnie, mint az ízlés. Én világéletemben leós voltam. Már az oviban is VBK volt a jelem.Gyerekek! AZ ALKOHOL NEM FINOM!!!!!! Egy kurva méregről beszélünk!
Teljesen mindegy, hogy tizcsilliárd éves, sivatagszáraz, tripperes francia csigavedletet iszol (feltehetően a címkéje miatt), vagy 300 forintos termelői bort. A lényeg, hogy egy bizonyos ideig fel fogja dolgozni a májad a méreganyagot. A fölött meg nem. A máj leszarja, hogy hány forintos, mennyire félszáraz fos kerül belé.Ne! Nekem ne mondjátok a "napi egy deci vörösbor" meg a "ha meg vagyok fázva, tolok egy fokhagymásmézespáilnkát" dolgot! Ha valaki piál, az pszichés eredetű. Bajod van az életben, új társaságba csöppensz, kis vidámságot akarsz a már meglévő spanokkal, ünnepelsz valamit, oldódni akarsz, búfelejtesz, satöbbi. Az alkohol a depresszánsok körébe tartozó szer, és bár kevesen tudják, de nem az antidepresszánsokéba.
Miért költenél egy dologra, ami:
1. tudatmódosító hatású
2. másnap szarul leszel tőle
3. egészségre káros
4. drága
, ha cserébe nem vársz valami pozitív hatást?Senki nem hülye. Mindenki akar valamit a fenti faszkorbácsok ellenébe. És itt jön képbe a már taglalt pszichés hatások mellett az AKINEK AMI ÍZLIK. Nem a "vörösborból csak a félszáraz", nem "a whiskyből csak a 14+ éves single malt", hanem bizony az AKINEK AMI ÍZLIK! Ha a kőolaj ízű, szférikus szintre magasztalt itóka nem jön be, akkor csak nem issza meg pengemosollyal az arcán az ember, nemdebár?
Tehát kedves Tamás, váljék egészségedre az az édes bor, ami JÓL ESETT! Neked is Bálint az a Cola, AMI BEJÖTT.
HAGY NE KELLJEN már elnézést kérni, amiért valami elkefélt ízlésrend folyamatosan önmagát rektálisan izgatva megpróbálja a plebszbe sulykolni, hogy mi a klafa! Ha nektek ez jön be, akkor hajrá! Ha a többség által erőszakolt ízlésficamnak fognék bokát, és köpnék a saját ánuszomra, akkor bizony a két Berki Krisztián közül csak a plasztikázott pöcsi kretént ismerném.
Hogy kicsit szabatosan fogalmazzak: hagy fossak már a sznobok szájába, na!Most az az ember, aki ilyet-olyat iszik? Vagy kevesebb az, aki nem lesz nedves bokáig a kabernyé szavinyontól? Ittam én már trilliós bolgár bort (valami Mavrud származék volt) tisztán. Szar volt na. Kólával meg bebasztam tőle. Tehát úgy jó volt. Vajon mitől leszek jobb ember:
1 Ha drága bort iszok?
2. Ha drága bort iszok kólával?
3. Ha bármilyen bort iszok?
3. Ha bármilyen bort iszok kólával?
...és ugyanezek viszkivel.Kevesebb vagyok vajon, ha egyszerűen csak az íze kedvéért olyat iszom, amit szeretek? ...és pont annyit, amennyi jól esik belőle?
Ne értsetek félre, nem támadok senkit, mert nem volt hittérítés a topic részéről, csak fura volt anno a Tamástól ez az elnézéskérés.
Miattad van minden!Szép álmokat! (m3ss ez meg a te hibád )
ui: ha valakinek kell, van itt 3 és 5 puttonyos aszú a szekrény tetején pár éve. Az Imi termelői vöröse jobban bejött kólával. Holnap kimegyünk íjászkodni a Gulya dombra 1 körül. Nyugodtan az árokba lőhet bárki a fenti miatt egy AK-val.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz atok666 #32909 üzenetére
Nem is női kézbe való a G2... egyébként meg már miért lenne csúnya? Mert nem atomvastag a kávája? Mert nem béna egygombos a kezelése? Mert oldal egy gomb sem zavar? Mert szép a kijelzője? És még sorolhatnám...
Egyébként feleségemnek G2 mini van. Neki kicsi a tenyere, az még kényelmesebben elfér. A G2 meg már az én lapát kezeimnek is felső határ, de még éppen átérem.
-
Mercutio_
félisten
m3ss: LoTR elő könyv első 100 oldala amolyan családfakutatás jellegű cucc, meg a népek/országok felvázolása, szóval erősen uncsi, meg amíg nem tudod mihez kötni a sok nevet csak úgy lógnak a levegőben.
-
MODERÁTOR
Hosszú évek után először voltam disznóvágáson... Hát srácok, termetes egy jószág volt, a maga 175 kg-val...
Íme a részeredmények:
Barátomék vágtak, fele barátomé, fele az édesanyjáéké... Anyukája tündérpofa, imádnivaló... De halljátok, két napja zsírt könnyezek úgy főz. - nem szokta már a kis gyenge bélem ezt a "Nagyi updatet".
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
rbalint88
addikt
válasz fi:zi'k #32911 üzenetére
Az Isunda vastag, de kellemes anyag, nekünk abból van szürke. Bevált, ajánlom. Hogy a konkrét kanapéhoz a többi huzat milyen, azt nem tudom, de vékonyat ne vegyetek, mert könnyen nyúlik. A mosás helyrehozza amúgy, de kevésbé tartja a formáját, mint a vastagabb anyagok.
-
Freddy76
addikt
A könyv nagyon nehezen indul. Az első könyv első fele halál unalmas, sokan szerintem ott hagyják abba... Aztán szépen beindul a cselekmény. Amiben más még a könyv, az a lezárás. Részletesen és hosszan zárja le a történetet, minden szereplővel. Tehát nem ér véget ott, hogy bedobják a fukszot a kazánba.
-
Byk01
őstag
válasz Mercutio_ #32889 üzenetére
Valahol, mintha azt olvastam volna, hogy az akkori Ikarus-vezérnek megtetszettek az amerikai buszok, és azok alapján készült a faros. Persze a magyar lehetőségek között.
Egyébként fater mindig emlegette, az volt a kedvence, pedig vezette a 600-as és a 200-as szériát is (nem mindet természetesen, de pontos típust nem tudok, túl kicsi voltam hozzá)
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
atok666
őstag
válasz fi:zi'k #32906 üzenetére
Asszony pajtasnak lenne. Haldoklik a teloja, megerett a cserere. Talan ami meg a leginkabb bejon az htc one mini 2, esetleg g3s (meg mondjuk a masik veglet a g2, ami eleg jol nez ki ar/ertekben - de elegge csunyacska )
Atok
@32907 rbalint88: Ja, az eleg bejovos, de annyiert inkabb vennek iPhonet, meg nem szeretnek sokat kolteni ra (300euroig +- nezegettem)
#32908 nincs kulonosebb elvaras. Ezek a ami telok szerintem boven elegek szinte mindenre, ugyhogy lehet valasztani kulso alapjan
[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz atok666 #32905 üzenetére
galaxy alpha.
fizik: én nem panaszkodom a kényelmére hosszú távon sem. ha a szín tetszik és illik is a lakáshoz, ez az isunda szürke bevált, tartós. Van egy sima fehér huzat is (10Ft-ért adták a kanapéhoz) meg egy mintás másik vékony szövet, ami 40e helyett 5e volt, azok közel se bírják ennyire. a mintás volt a kanapén nyáron, pár hónap elég volt a kifakuláshoz és kinyúláshoz...
-
Fandango
veterán
Kivancsi vagyok mi lesz ebbol, tenyleg at tudja venni a jpg helyet?
BPG is a New Image Format That Wants to Replace the JPEG with Equal Quality at Half the Size
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #32897 üzenetére
Szekrénysort mi a Rolabu-tól vettünk, bár katalógusból, de megnéztük máshol élőben. Korrektek.
Kanapét/szétnyitható ágyat mi a Hungárián a Kikával szemben fogunk majd venni, ha lecseréljük a mostani 3 személyest.
Ajánlott még a Robinagyker, vagy az Elattro. Érdemes alaposan körülnézni, mi pl a szekrénysorunkat dupla akasztóssal pár tizessel olcsóbban vettük mint máshol a sima sort, valamint a szállítás nagyon korrekt volt, beállították a helyére is.
-
nagyúr
válasz Lassú Víz #32898 üzenetére
Tényleg, a Reiteren van pár bútorbolt.
Vmi modernebbet keresünk. Az ikeaból ez az úgymond tartalék terv, ha nem találunk mást a következő 1-2 napban.
Kikát néztük már, nem volt olyan ami minden kritériumnak megfelelt volna. Impalát megnézem most nyeten.Amúgy nem feltétel, hogy nyitható legyen, de természetesen nem hátrány.
(#32900) rbalint88
Asszony pont ebbe van beleszerelmesedve, de szerintem kényelmetlen hosszútávon, mivel nem támaszt csak a hátam közepéig. No meg drágább is mint a fentebb linkelt darab.(#32901) atok666
Most komolyan mi tudjuk, hogy neked mi tetszik.?![ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
atok666
őstag
Vmi pofas android telo? Nezegetem, nezegetem, de egyszeruen nem talalok olyat, amire ranezek es tetszik... Nehez ugy
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN