Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz Real_Necro #31395 üzenetére
"Most az "Úgy fent, mint lent" című film érdekel"
egyszer meg lehet nezni, nem volt rossz sztem. nem egy descent azert, de nezheto.en a my blueberry nights-ot neztem, jol ra is cuppantam azenejere. egy zseni (audio)vizualisan wong kar wai. iszonyat jol hasznalja a motion blurt, bokeht, timelapseket, fenyeket, szineket hangulatteremteshez.
asszem megnezem minden filmjethttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
aleister
veterán
Köszi Urak!
Igen, ez az.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Chapel
addikt
válasz Real_Necro #31393 üzenetére
Fiú cica lesz ez
aleister: Ha kézikamerás és szörny, ráadásul tényleg az egyetlen ilyen film ami k.jól kihasználta, akkor az szerintem a Cloverfield lesz. Na az egy jó szörnyes film, meg van a titka
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #31395 üzenetére
Nekem az ilyen kézi kamerás, E/1-es történetmesélés nem begyere, de ez egész jónak tűnik. Pontosabban volt valami sci-fi, ami nem volt rossz ezzel a technikával. Most nem jut eszembe a címe. Valami állati nagy dinó tombolt a városban, meg volt egy rakat kis dinó is. Természetesen nem a Godzillára gondolok.
Mondjuk a föld alatt ragadós témából a Descent a favorit.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #31394 üzenetére
Majd este, karöltve Z Nation-el.
Belenéztem a Zombihódokba. Jó lesz ez, Hullajó feeling félmeztelen csajokkal.
Most az "Úgy fent, mint lent" című film érdekel, bár ez is ilyen first person fejrázós...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #31393 üzenetére
Bzw Walking Dead?
Eddig is feltűnt, hogy Alias és Szigony nagyon lelkiismeretes munkát végez (délutánra már szokott lenni felirat), de ma hamarabb kint voltak a sub-bal, mint n-Magon az aktuális rész.Big riszpekt!
-
aleister
veterán
-
törölt tag
höhö BMW 1M sale
-
aleister
veterán
Aki esetleg még nem látta volna FB-n: sírjak vagy nevessek?
-
Real_Necro
veterán
-
cOxeR
Ármester
válasz Larry303 #31384 üzenetére
Nem egyszerű kimagyarázni... pékárú terén is volt ebből balhé, mikor a nagy áruházak jelképes áron adták... ott is gátat szabtak ennek... informatikában pedig kifejezetten utaznak erre... és nincs olyan, hogy összességében nyereséges. Bár sok-sok webshop is ezt csinálja, ezért vannak beépítve a kötelező szállítási díjak... 1500-2000 forint...
-
-
L4mie
veterán
egy csomó BATMAAAN
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #31375 üzenetére
Jabba él ?
Mercutio:
Én csak azt nem értem, aki pl üzlet közelében volt és annyira vásárolni szeretett volna, miért nem ment be személyesen, vagy írt egy mail? Nekem a pénteki mailes rendelésemet vasárnap visszaigazolták. Igaz szombaton meg még akciós volt, így most elvileg kettő tatyó vár rám...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Adózáshoz értő szakik, nincs olyan szabály, hogy beszár alatt nem lehet dolgokat árusítani? [link]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #31373 üzenetére
Az a legbosszantóbb, hogy ezeknek sikerült elhitetni az emberekkel, hogy tényleg csak annyi dolguk - és lehetőségük/eszközük - van, hogy 4 évben 1x belövik a sérót és húznak 2 X-et a papíron.
A másik amire kíváncsi vagyok, hogy ha egyszer - jó esetben - lesz egy olyan generáció aki mintegy kívülről látja ezt az egészet és azt mondja teszek az általatok kitalált és fokozatosan bevezetett beteg szabályokra, és egyszerű egyenes könnyen érthető néhány pontos "választási programmal" levaltja őket és keményen rá áll, hogy amit lehet felgongyolitsen* akkor a sok haszonleső /bólogató milyen kollektív - és jól hangzó populista - szöveggel mentegeti majd magát.
* ehhez vagy sok helyen kellenének olyan emberek akik ralattak dolgokra és azokat hitelt érdemlő dokumentumokkal tudják bizonyítani, vagy egy Snowden jellegű arc aki Lali titkos anyagait feltolja több nem törölhető helyre és eljuttatja a lehető legtöbb olyan laphoz aki kellően szerkesztve és adagolva publikálni.
Tudom, mindez illúzió.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Freddy76
addikt
Nesztek, polgármesterek...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
L4mie
veterán
Kutyus 1 squadban voltunk, de folyton átmásztál másikba majd a másik csapatba, láttam Kleroo is ott volt nem tudom nyírtalak-e ki titeket, de vadásztam a skalpotokra
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
aleister
veterán
Régi, de épp belefutottam: mi újság a tóparton?
-
aleister
veterán
Tudtok ajánlani valami jó videó stabilizátor szoftvert? Előny, ha free.
(#31353) Mercutio_ :
Agree.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Chapel
addikt
válasz Mercutio_ #31353 üzenetére
Szereem a szomszédlány típust, inkább kedves és okos legyen mint pöpectestű pic*a.
Emilia Fox
Michelle Monaghan (Na jó, Ő nem kifejezetten szürkeegér, de naggggggyon.)
Carey Mulligan (2 perc alatt leszek szerelmes kb. az összes filmjénél, eszméletlen szép arca van, ezek az ívek...bájos, ez a jó szó. )Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #31349 üzenetére
Nekem általában az alfap*nci mellett első ránézésre fel se tűnő valójában sokkal érdekesebb csajok jöttek be.
-
Chapel
addikt
válasz rbalint88 #31350 üzenetére
"röviden: a buta nő nem feleség-alapanyag."
Ezt kiegészíteném annyival, hogy én maximálisan kiveszem a részem a házimunkákból, ezzel nincs gond, de cserébe a hölgyemény se vegye úgy, hogy szívességet tesz, ha kitakarítja a lakást, ahol Ő is él
forceberg: Én nem merek ilyen gonosz lenni, hátha valamelyik topiktárs valójában hölgy, akit eddig pasinak gondoltam
De viccet félretéve, én kiveszem a részem és ezért utálom, ha egy csaj lusta/elkényeztetett és ezért duzzogva takarít ki 2 havonta...[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
aleister
veterán
válasz fi:zi'k #31337 üzenetére
Jaaa...ez nálam nem szempont. Szeretem a szürke kisegereket. Pl a Shield ügynökeiben is a tudoscsaj volt a kedvencem. Vagy az Arrow-ban a számítógépes lány.
Csak ki ne derüljön a végén, hogy az okos lányok jönnek be!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
madgie
titán
válasz forceberg #31346 üzenetére
Mind a négyen acélbetétes bakancsban, negyven fokban. Ihajj, a szúnyogok sem mertek beszállni, olyan szag volt. Az egyik haver reggel beköszönt hogy vagyunk, lehúztuk az ablakot, behajolt, majd elfordult hányni. Akkor realizálódott bennünk, hogy nem rólunk fog parfümmintát venni a Chanel. Mondjuk Ottó haveromat megtámadta három lyány dezodorral, mikor elment vízért
Valahol mókás, hogy "öregedve" már azon nyávogtunk, hogy soha többé sátor, a huszas éveink elején meg a túrót nem érdekelte, hol alszik el az ember.
Merci: második hegyaljámon vittem az első digitgépem, Kisvárdától Tokajig minden kocsmában (!) megálltunk inni (igen, a sofőr is), az egyik hely előtt nem akart megállni egy metállyány fotózkodni, utána dobtam a gépet. Pattant kettőt a betonon, de akkor nem realizalódott bennem, hogy épp a hitelre vett százezres masinát reptetem (azóta nem dobtam el egyiket sem, esküszöm ).
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Nézegetem itt a zenéket, ilyen név, hogy Kelemen Kabátban, meg Mary Popkids és társai meg ugye a Punnany....ez a DiazMentha meg a negaRAP-utánérzéssel...valami tényleg van a levegőben, de...fene tudja.
madgie: Mi májerek voltunk, opellel mentünk, de előtte még beugrottunk Erdőbényére az egyik tanárunkhoz, és persze eltévedtünk így késő este értünk a faluba, sehol egy lélek - kocsma már zárva - így mi is beleheltük a kasznit, éjjel meg vacogtunk, mert nem volt pénz benzinre így állt a motor
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #31342 üzenetére
Tokaji rockfesztivál, vagy mi a fütty volt a neve, de a lényeg nem nagyon változott.
Ott nyitott annó Irirgymirigy meg más akkor még alig ismert zenekar, mondjuk mi nem annyira a zene miatt mentük, lévén én épp DM korszakomat éltem
Viszont, a bor, dinnyepálinka, csaj mennyiség több mint ideális volt.
Ja és ott szoktam rá a sörre, amit addig nem csíptemJuszt: De azóta behoztad szerintem a lemaradást
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #31338 üzenetére
Azaz?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
válasz #04230330 #31334 üzenetére
Hegyalja, huhh, '89-től '99-ig jártunk le, azóta nem voltam csak szigeten párszor, a szám klassz, meg a KavKaz is, utóbbi kicsit Hyperkarmás feeling.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rbalint88 #31322 üzenetére
Vagy tőlem.
(#31324) Real_Necro
Ezt jó tudni, hogy miként van a falban. Mikor betették a heylére pont el kellett mennem itthonról, mire visszaértem, már végeztek.
Amúgy már nem Mauer zárakat használnak, hanem ISEO-t. Szintén kártyás, meg a többi kutyafüle.(#31327) aleister
Nem erre gondoltam, hanem amit Studi is mondott, hogy szürke kisegér szerepet kapott, plusz ugye a háttér.(#31328) Real_Necro
Magyarán ablakost keresel?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #31332 üzenetére
Rosszabb pillanatokban befigyel ez a zene is Kaukázus - Bazmeg
-
törölt tag
-
Mercutio_
félisten
Pörgessük meg kicsit.
-
spanyoll
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31325 üzenetére
Hevederzár fa/műanyag ajtónál nem sokat ér, fémnél meg nincs értelme. Flórián térnél ismerős lakásába amikor betörtek átszakították heveder fölött az ajtót.Szerencsére megzavarták őket. Régi ajtónál nekem is volt, szerencsére nem annak a zára ment tönkre, különben korábban kellett volna ajtót cserélni a beszakítás után.
Az erkély nálunk már be volt építve, valamelyest visszaalakítottuk eredetibe, de a külső ablak még meg van. Azt akarom cseréltetni, ha adnak rá megfelelő ajánlatot.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #31324 üzenetére
Nálunk alapból Mauer zárak vannak az ajtóban (mármint amikor vettük a lakást arra cseréltettük) + kiemelésgátló vasak és egy hevederzár.
Nem, az erkély nálunk nyáron üzemel, ott KV-zom ébredés után télen meg mindegy, van elég hely a lakásban, és drága lenne beépíteni szerintem.
A jó tündér megy az erdőben és találkozik a nyuszikával:
- Ma jó napom van, teljesítem két kívánságod!
- Nem lehetne három!? Annyi szokott lenni!
- Rendben, legyen három, mi a másik kettő?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31318 üzenetére
Nálunk Nivo ajtó van.
Anno megkérdeztem a rendelésfelvételnél a fickótól, hogy mitől jobb az ő ajtajuk a kínai 14 ponton záródóaknál. Azt felelte, nem az a lényeg, hogy 1 darab kulccsal mennyi ponton záródik. Náluk 3 külön zárbetét van az ajtón, amit akár 1 kulccsal is nyithatsz egymás után, vagy 3 eltérővel. Ezek megfelelő távolságban vannak egymástól, viszont egy-egy zár is külön elég védelmet tudna biztosítani. Leemelés ellen szintén tüskék vannak az ajtóban amik megakadályozzák, de ezek nem ugrózárasok, hanem fixek, becsukáskor kerülnek a helyükre. Az ajtókeret 7 ponton van 25-30cm-es vasakkal a falba rögzítve, valamint az ajtólap is bitang nehéz. Én az alap elzett zárak helyett is mauer zárakat kértem. Elvileg csak kártyával másoltathatóak, de sav meg törés ellen védettek. Kicsit túl van ez így biztosítva, egyszerűbb a betonfalon bejönni mint az ajtón...Olyan szakit nem ismersz, aki erkély beépítéssel foglalkozik, profin végzi és garit is vállal a munkájára?
-
spanyoll
addikt
Power bankból 5K-s max rászánt pénzért mit érdemes venni?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #31317 üzenetére
Az első rész evidens, a másodiknál azért kérdeztem, mert azt hittem valami spéci standardtól eltérő cucc van benne, zár betétet már 1000x cseréltem, előző lakásban tapétáztam, gletteltem, a @ burkoló után a konyhai csempét is én fejeztem be (rusztikus volt így pár mm pontatlanság nem látszott ) de a mostani lakásban a szobák 220-as alu kábelének cseréjét is én csináltam, szóval nem esik le a gyűrű.....
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31314 üzenetére
Nem az olcsó Józsit hívod, aki 2 csavarhúzóval szétfeszíti az ajtót úgy, hogy utána vasaltathatod vagy cseréltetheted (sajnos személyes tapasztalat a korábbi ajtóval), hanem felhívsz egy normális zárszervizest aki drága felszereléssel kb ugyanannyiért kifúrja neked a zárat és beenged lakásba. Egyébként zárbetétet ugyanúgy kell benne cserélni mint a többiben, nem kell hozzá diploma, de még érettségi sem.
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #31306 üzenetére
Ja, behoztam 350 hsz-nyi lemaradást.
real_necro : Kérdés mi van ha cserélni kell a zár betétet, illetve ha kizárod magad.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #31305 üzenetére
Ők sem a kínai ajtót vásárolták, amit még egy kiscsaj is kinyit...
És sokan mennyire bedőlnek, hogy 70eFt-ért már szuperhiper 16 helyen alul felül záródó pillangó kulcsos ajtót kapni...
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Ötleteket várok: olyan hagyományos mobiltelefonkészüléket keresek, aminek sokáig bírja az akkuja, lehetőleg van benne bluetooth (és/vagy 3,5mm-es jack kimenete van) -eddig egyszerű- és lehetőség szerint tud kezelni google accountot névjegyzék miatt, hogy ne kelljen bepötyögni mindenkit egyesével.
-
Mercutio_
félisten
Tik-Tak-Tek [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR