Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz aleister #32921 üzenetére
Fáj a fejed, mi?
Amúgy én azért iszok alkoholt, mert szeretek spicces lenni, néha persze nem sikerül, és részeg leszek. Meg van egy olyan dolog is, hogy soha nem vagyok másnapos, nem szoktam hányni sem, életemben talán kétszer ittam forgósra a szobát. Ez rossz, így ugyanis nagyon bátran iszok, tudom, hogy másnap no problem...
Azzal egyet értek, hogy ne igyon senki szeszt azért, mert trendi. Én nem iszok vörösbort, mert nem szeretem, savam lesz tőle, nem iszok édes bort (tokaji meg társai), mert olyan, mintha cukrozott mézet innék, én fröccsöt szoktam inni. Meg sört, de azt akár ipari mennyiségben. Whisky-ből meg a single malt ízlik, akár sznob, akár nem. Johnny Walkert nem iszok, mert rossz, akkor inkább pálinkát.
Szóval van íze a szesznek, lehet szeretni azt is. Amúgy persze igazad van, aki rendszeresen iszik alkoholt, és akar alkoholt inni, az pszichésen meg van rogyva az alkohol felé. Én is.
De nem vagyok alkoholista, mert az akoholisták nem szimpatikusak, én pedig az vagyok.
Ui.: Vannak piák, amiket nem bírok. Ilyen az ouzo, a hubertus, a pezsgő, meg az édes vörösbor. Meg a vörösboros kóla. Ezek olyanok nekem, mint a szado-mazo szex, tudom, hogy sokan szeretik, de fel nem foghatom, miért. Különösen a pezsgő.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
t_a_m_a_s
addikt
Ali, asszem amögé a hsz mögé raktam szmájlit gazdagon, nem akartam én senkitől elnézést kérni az ízlésem/ízlésficamom miatt Mondhatnám úgy is, hogy pont lesz@rom, ha ízlik az édes vörös, hát megiszom. Mindenesetre jóvolt olvasni az értekezést
Gabem kifejezését, miszerint Eperkutyusra ittad magad, le kell védetni sürgősen
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
Szerintem ahogy más ízlésbeli dolgot, úgy ezt se veszi senki itt túl komolyan
Az ezredfordulón belecsöppentem az akkor felfutó boros scéna egyik szegletébe, 3-4 hetente kóstolók, borászokhoz járás (persze meg van a hangulata, de az is egy szolgáltatás + marketing), megvolt a Villány-fétis majd zsákutcázás, Eger korszak, stb. Azóta a társaság rég szétszéledt, ki borblogol/publikál, ki borászkodik, ki hozzám hasonlóan az íze/stilusa miatt olyan bort iszik ami számára élményt ad.
Jó ideje tojok a címkére, drága bort (tudom ez relatív) nem veszek, sima egyvaltozos tetszik/nem dologgá redukálódott az egész (vagy ahogy egy cimbora mondaná, már nem kell ideológia, hogy ihassak )De bort sose* ittam azért, hogy "hasson az alkohol"
* diák évek nem számítanak, akkor még mindenki hülye
szerk :Szekrény tetején ne tarts bort, ott van a legmelegebb, nem tesz neki jót. Aszubol is van sz*r amiben csak a cukrot érzed.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia