Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz viharhozo #552 üzenetére

na, also, nem volt túl jó a játék, viszont szerencsém volt, ugyanakkor ha megnézzük, nem tudom kinek volt nagyobb szerencséje, aki AAt kapott amikor a többieknek is jó lapjuk volt, vagy annak akinek a QQra jött flopra a Q, vagy annak aki floppolt egy sort, nekem, eggyértelműen.:) de a többiek se panaszkodhatnak.

[link]

Eredeti terv, az lett volna túlemelem a small stacket, az megadja, a többiek dobják, és az A-10 egy elég versenyképes lap 5emberes asztalnál. Ez egy hülye 5let volt, maga az 5let jóvolt csak a megvalósításba csúszott hiba, jobb játék lett volna ha csak megadom a vakot, small stack all in megy, többiek vagy adják, esetleg dobják.(ilyen lapállásra értelemszerűen nem gondoltam)
    No mindegy, én ennyit emeltem, ezután már nagyot nem hibáztam, small stack all in, ahogy vártam az ember ráhívott még7ezret én 7ezerért megnézhettem egy 25ezres potot, evidens hogy adtam.
    Kicsit önkívületben voltam már ebben a magasságban:), (tapasztalat hiánya), nem szoktam én meg hogy a szünet előtt majdnem kiesek, majdnem a piros zónából jöttem fel, a torna felétől viszont szinte végig chipleader voltam. Ezelőtt a party előtt gyengültem picit meg, de előtte végig én domináltam. Játszok több ilyen versenyt, talán akkor a handekre is pontosabban emlékszem.:(
    A köüvetkező a garantált 25k dollár freezeout vasárnap este.:)

Új hozzászólás Aktív témák