Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
na, also, nem volt túl jó a játék, viszont szerencsém volt, ugyanakkor ha megnézzük, nem tudom kinek volt nagyobb szerencséje, aki AAt kapott amikor a többieknek is jó lapjuk volt, vagy annak akinek a QQra jött flopra a Q, vagy annak aki floppolt egy sort, nekem, eggyértelműen.
de a többiek se panaszkodhatnak.
[link]
Eredeti terv, az lett volna túlemelem a small stacket, az megadja, a többiek dobják, és az A-10 egy elég versenyképes lap 5emberes asztalnál. Ez egy hülye 5let volt, maga az 5let jóvolt csak a megvalósításba csúszott hiba, jobb játék lett volna ha csak megadom a vakot, small stack all in megy, többiek vagy adják, esetleg dobják.(ilyen lapállásra értelemszerűen nem gondoltam)
No mindegy, én ennyit emeltem, ezután már nagyot nem hibáztam, small stack all in, ahogy vártam az ember ráhívott még7ezret én 7ezerért megnézhettem egy 25ezres potot, evidens hogy adtam.
Kicsit önkívületben voltam már ebben a magasságban
, (tapasztalat hiánya), nem szoktam én meg hogy a szünet előtt majdnem kiesek, majdnem a piros zónából jöttem fel, a torna felétől viszont szinte végig chipleader voltam. Ezelőtt a party előtt gyengültem picit meg, de előtte végig én domináltam. Játszok több ilyen versenyt, talán akkor a handekre is pontosabban emlékszem.
A köüvetkező a garantált 25k dollár freezeout vasárnap este.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de a többiek se panaszkodhatnak.