Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
na picit lehiggadtam.
Szóval, helyszín Sportingbet, időpont ma 11óra, 120résztvevő és 10+1 dollár nevezés.
Az elején nem életem formájában játszottam, sőt mi több a végén se, volt egy pont, amikor szerencsém volt, és utána jött a lap. Nagy párom egyszersem volt egész végig, 1 JJ volt. A-K om volt 1szer, meg A-Q többször, de többször dobtam is, lehet Harringtoni ''tapasztalat'' , lehet beszariság, én raise-reraise után úgy dobtam az A-Q suitot mint a szél. Q-j első pozicióból meg A-10et elölről kapásból, K-Q suitot is dobtam, ha olyan volt a szitu. Meg is jegyeztem magamról hogy egy hülye atomtight faszkalap vagyok, de úgy látszik nem.
Mégiscsak az volt a legjobb döntés, abban a pillanatban. Igazából viharhozo tippjét megfogadtam, nem emelt potokba hátulról, mindennel limpeltem, tökmindegy mi volt a kezemben, és volt hogy elölről is emeltem 5-6al, ez sokszor volt nálam, szeretem, sokszor játszottam vele. Sokkal jobb mint egy K-8 vagy ilyemi trash, mert ha jön valami akkor olyan jól van rejtve a lapod hogy nagyon sok pénzt lehet vele csinálni. Persze ez nem új dolog, meg nekem se most esett le.
2szer volt óriási szerencsém, mindkétszer az ellenfél hibáját kihasználva, végre én tudtam valakit lemákolni.
Egyszer egy emelt potba bementem, alig emeltek rajta, gyakorlatilag limpeltem. Már short tabblenál, A-10el: Flop (J-Q-K) Eggyik ember kapásból all in, mögötte lévő raise all in, én meg megadtam. Eggyiknél AA másiknál nem tom mi, nálam meg ugye sor. Hihetetlen szarul játszotta meg az AAt, látja hogy big stackként mögötte ülök, és valaki előtte all in ment akkor ő is raise all in, delegalább akkorát emelek hogy nekem ne érje meg tartani, erre ő csak megadta az előző all injét, és nekem meg majdnemhogy limpelnem kellett.
Volt mégegy érdekes, Asszem K-10re jött úgy a sor, hogy flop 9-9-J, mindenki chekkel, én is, jött a dáma turnre, emeltek, én csak ráemeltem, nem raise all in. River valami scheisse, emeltek, én all in, medkettő adja, Mindkettőnál A-9. Pff, szerintem rosszul játszották, meg nagyon, adtak egy ajándéklapot és jött. ez a két nagy mákom volt, de ennyi volt másnak is, olyanok voltak pff, sorozatban Kk AA, stb.
Az utcsó leosztás(heads up) meg, 7-2 megintcsak harrington, megadtam, ember A-8al chek, flop 7-7-8, én emelk ő rámelem, én all in, ő adja.
Nem játszotta jól a heads upot, ugyanakkor stackünk volt, és csomószor dobta a nagyvak megadása helyett, ami eggyértelműen hiba. A-8 meg itt monster, emelnie kellett volna, nem tette én bemákoltam, és nyertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyszer egy emelt potba bementem, alig emeltek rajta, gyakorlatilag limpeltem. Már short tabblenál, A-10el: Flop (J-Q-K) Eggyik ember kapásból all in, mögötte lévő raise all in, én meg megadtam. Eggyiknél AA másiknál nem tom mi, nálam meg ugye sor. Hihetetlen szarul játszotta meg az AAt, látja hogy big stackként mögötte ülök, és valaki előtte all in ment akkor ő is raise all in, delegalább akkorát emelek hogy nekem ne érje meg tartani, erre ő csak megadta az előző all injét, és nekem meg majdnemhogy limpelnem kellett.