Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #16741888 #444 üzenetére

Ez az AA megint nagyon érdekes kérdés.
    Eleve úgy szeretek flopot nézni vele, ha csak max. 3-an vagyunk, de leginkább sehogy, inkább vigyem a vakokat...
    mondjuk 2 játékosnál érdemes elgondolkozni a limpelésen is, múltkor nagyvakként AA, csak a kisvak jön, akkor check, flop AQQ. Innen már csak vártam, hogy vmi. crap neki is beesen, szerencsére lett vmilye.
    De amúgy személy szerint nagyon utálom az AA-t, hiába a legerősebb indulólap, a legnagyobb átka, hogy nagyon nehéz pont emiatt eldobni...
    Például múltkor egy QQ-ellen mentem, turn és river Q :Y , még jó hogy nem volt preflop all-in.
    Még egy hand: Nálam TT, hárman nézünk flopot olyan 5-6 bb-ért. A flop 89T, én vagyok leghátul. A kisvak nyit úgy 15 vakkal, a középső enemy adja, én visszaemelek 40-45-ig, mivel le akartam zárni a partit, nehogy a magasabb pocketeknek is beesen a set, vagy a JJ QQ-nak a sor. Itt a kisvak eldobja az AA-t (legalábbis saját bevallása szerint, de el tudom képzelni róla, jó játékosnak ismerem), a másik srác visszaemel KK-val, végül all-in. Turn T, a river már nem is volt érdekes. :)

Új hozzászólás Aktív témák