Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Ez az AA megint nagyon érdekes kérdés.
Eleve úgy szeretek flopot nézni vele, ha csak max. 3-an vagyunk, de leginkább sehogy, inkább vigyem a vakokat...
mondjuk 2 játékosnál érdemes elgondolkozni a limpelésen is, múltkor nagyvakként AA, csak a kisvak jön, akkor check, flop AQQ. Innen már csak vártam, hogy vmi. crap neki is beesen, szerencsére lett vmilye.
De amúgy személy szerint nagyon utálom az AA-t, hiába a legerősebb indulólap, a legnagyobb átka, hogy nagyon nehéz pont emiatt eldobni...
Például múltkor egy QQ-ellen mentem, turn és river Q
, még jó hogy nem volt preflop all-in.
Még egy hand: Nálam TT, hárman nézünk flopot olyan 5-6 bb-ért. A flop 89T, én vagyok leghátul. A kisvak nyit úgy 15 vakkal, a középső enemy adja, én visszaemelek 40-45-ig, mivel le akartam zárni a partit, nehogy a magasabb pocketeknek is beesen a set, vagy a JJ QQ-nak a sor. Itt a kisvak eldobja az AA-t (legalábbis saját bevallása szerint, de el tudom képzelni róla, jó játékosnak ismerem), a másik srác visszaemel KK-val, végül all-in. Turn T, a river már nem is volt érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, még jó hogy nem volt preflop all-in.