Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #16741888 #315 üzenetére

A hiper agresszív periódus az egész esti table image-dre vonatkozott, vagy csak arra a leosztásra?
    Mert itt már szerintem ő követett el hibát azzal, hogy tartotta az emelésed pre-flop. Habár ha egész este ilyen agresszív voltál, akkor lehet hogy csak a vakját akarta védeni, hiszen emelni bármire lehet :) , és még jónak is érezhette az A8-at.
    Flop után inkább úgy gondolkoztam volna, hogy mennyire feszes. v. laza játékos az ellenfelem (mint írtad, ez egy hétvégi póker volt, így gondolom jópár leosztást játszottatok már egymással.
    Ilyen helyzetekben én is tartom néha a potnyi emelést, főleg az ilyen hétvégi partikon (mondjuk ez attol is függ, hogy hány BB a pot), pont ezekből az elgondolásokból, amit te is írtál. Még lehetett volna visszaemelni is, mintegy kérdésként, hogy mennyire erős a lapja, amire nyitott?
    Turn után az ő emelését értem, de viszont a viszont én reraise-t nem nyomtam volna, csak call ( ez ellenfél függő nálam, van aki ellen csak a nutra játszom, van aki ellen meg szinte mindenre).

Az viszont, hogy helyes-e ezekre számolni, az esetek nagy részében nem. Néha bejönnek,de leginkább nem. Ez egy elég speciális eset volt, hiszen top párod volt, 2-en voltatok a partyban a preflop emelésed miatt, a srác lehet hogy csak azért nyitott flop után, mert az agresszív játékodból arra kövtkeztetett, ha ő nem nyit, akkor te biztos fog, tehát lehet hogy a top pár is jó lett volna, turn után meg 18 outod volt, azért az elég sok.
    De ha mondjuk nincs top párod flopnál, megint más a helyzet, tegyük fel 67K jön fel, és a kisvak ugyanúgy nyit. Akkor mit tennél?

Új hozzászólás Aktív témák