Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
A hiper agresszív periódus az egész esti table image-dre vonatkozott, vagy csak arra a leosztásra?
Mert itt már szerintem ő követett el hibát azzal, hogy tartotta az emelésed pre-flop. Habár ha egész este ilyen agresszív voltál, akkor lehet hogy csak a vakját akarta védeni, hiszen emelni bármire lehet
, és még jónak is érezhette az A8-at.
Flop után inkább úgy gondolkoztam volna, hogy mennyire feszes. v. laza játékos az ellenfelem (mint írtad, ez egy hétvégi póker volt, így gondolom jópár leosztást játszottatok már egymással.
Ilyen helyzetekben én is tartom néha a potnyi emelést, főleg az ilyen hétvégi partikon (mondjuk ez attol is függ, hogy hány BB a pot), pont ezekből az elgondolásokból, amit te is írtál. Még lehetett volna visszaemelni is, mintegy kérdésként, hogy mennyire erős a lapja, amire nyitott?
Turn után az ő emelését értem, de viszont a viszont én reraise-t nem nyomtam volna, csak call ( ez ellenfél függő nálam, van aki ellen csak a nutra játszom, van aki ellen meg szinte mindenre).
Az viszont, hogy helyes-e ezekre számolni, az esetek nagy részében nem. Néha bejönnek,de leginkább nem. Ez egy elég speciális eset volt, hiszen top párod volt, 2-en voltatok a partyban a preflop emelésed miatt, a srác lehet hogy csak azért nyitott flop után, mert az agresszív játékodból arra kövtkeztetett, ha ő nem nyit, akkor te biztos fog, tehát lehet hogy a top pár is jó lett volna, turn után meg 18 outod volt, azért az elég sok.
De ha mondjuk nincs top párod flopnál, megint más a helyzet, tegyük fel 67K jön fel, és a kisvak ugyanúgy nyit. Akkor mit tennél?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és még jónak is érezhette az A8-at.