Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
én is mennék de ma van az utolsó szabad napom egészen augusztus közepéig :(
-
Nekem se ment,elvonási tüneteim voltak.:O
-
Pötyi
őstag
Valamelyik házigazda tegye a záró BOLD tagot a felkiáltójel elé... :D
-
Pötyi
őstag
Szóval csak azért, hogy időben szóljak és mindenki el tudjon kérezkedni anyutól / asszonytól:
Most van '03. június 30., hétfő. Holnap, kedden, a Műegyetem alagsori dühöngőjében tornatermi foci, pontosan 18.00-tól! A helyszín nagyon kulturált, öltözővel, zuhanyzóval. Aki jönni óhajt, az legyen a főbejáratnál háromnegyed hatra... A rendezvény ingyenes[!] -
rlazol
veterán
Miután mindenki lelkes és van, hogy 2-hetenként jön egy új játékos (most épp én) , javaslatom lenni következő:
Nimrod barátunk, mint kezdeményező fél vegye kezébe az irányítást, írjunk neki mindannyian egy-egy emailt, hogy melyik időpont lenne jó (megjelölve monnyuk a 2 hátra lévő nyári hónapot) és ő majd összegezi a tényeket és kiadja az ukázt!
mert ez a ''nekem jó a kövekező hétvége, remélem 20 nap múlva elolvassátok'' stílus nem vezet focihoz...
mj. nimrod! mail ment! -
PB 22
tag
Egy pesti focimesscben benne lennék, legalább mint néző. :DDD
De egy internetes fifa háló sem rossz ötlet...:C -
AND1
őstag
Na végre fellendült megint ez a topic. Valamelyik hétvégén tényleg lehetne már szervezni valami ''labdakergetést'' :))
Eddig a Margitsziget volt a célnak legmegfelelőbb. Múlt héten voltam kint haverokkal a városligetnben focizni. Petőfi Csarnoknál van sok kispálya, ott is jót lehet játszani szvsz. Na de majd a többség eldönti, én mindenre nyitott vagyok :)
Na... egy szervezésre hajlmas user kézbevehetné már a szervezést! -
Som@
őstag
Én is benne vagyok egy jó kis fociban.
Budapesten lakom, és 21 éves vagyok. :DDD
Ha kispályán játszunk, akkor ott nem igazán kell posztokat megjelölni. Na jó, azért egy kapus legyen. Bár ha kiskapura játszuk, akkor oda ugye nem... -
Bobojsza
aktív tag
Holnap delelott a rantotthusi elott Margitsziget a Margit hid lejarojanal talakozhatnank ugy 10-kor.
Eleg konkret ??? -
Bobojsza
aktív tag
Ez a tema 1 csoppet elhalt :)
De miert is?
Nyomas focizni!!! -
-
AND1
őstag
Akkor legyen sziget...király.
Nincs valakink olyen szétszedhető kiskapu? Az is jó szvsz.
De ha nincs az se nagy baj....meglehet oldani bizti valahogy. -
AND1
őstag
Én viszek lasztit ha más nem tud :)
-
Veron
addikt
HA labda kell nekem van!
-
Én mennék szívesen, anno is én vetettem fel.:)
(csatár vagy jobbközép :) ) -
DrSoul
őstag
Én persze nem tudok, mert külföldön vagyok, még mindig... :DD
Mert nekem van, de ugye...júliusig várni kell...
Látom sokan itt a EA FIFA-t kedvelik inkább :t
Szerintem írjátok ki az életkorotokat is, nehogy nagy meglepetések legyenek! -
aluser
tag
Én is mennék (Szegedről), csak időben szóljatok.
-
Nimrod
addikt
Szerintem abban megegyezhetünk, hogy egy hétvége legyen az időpont. PH! tali előtt vagy után? Utána nem is lenne hüleség, kis kellemes hűsítő sörözés a nagy futkorászás után :DDD
-
tuctuc
aktív tag
kispálya vagy NAGYPÁLYA?
-
tuctuc
aktív tag
+1 irányíthatatlan középpályás játékra kész.
Bp. ok. És legyen füves, az a legnormálisabb. Kimérünk egy pályát a szigeten,
és kész.De ahhoz még kellene Mber.Vagy vmi pullos pest-környéki hely is jó.
Ja, nekem a péntek du.-szombat de-vasárnap du. jó... -
Nimrod
addikt
Tényleg, lasztit ki hoz? Vagy akkor mit/kit fogunk rugdosni? :DDD
-
Nimrod
addikt
Tehát ha jól számolom, akkor durván 12-en lennénk + én :DDD
Torz on borz most akkor jössz vagy nem?
Ha még eccer ennyi embert összehoznánk mehetne, de szerintem így is jó. Mármint 6 fős csapatokban. Már csak egy időpont meg egy hely kellene. -
maddog
tag
en is en is!!!
raadasul pesti vagyok -
BruceLee
csendes tag
+1 fő, csak legyen valami.
A népstadion szoborpark szar göröngyös, akkor inkább a sziget. A betontól se kell félni, csak hosszútávon van vele baj (én már évek óta hetente 3x betonon nyomom és hála istennek bírják az izületeim, de van olyan barátom, aki már abbahagyta emiatt a focit, mert a dereka tropára ment). Na szóval hajrá futball! -
Nimrod
addikt
De ha elegen volnánk akkor egymás között is nyomhatnánk egyet.
-
Jozsué
tag
Én is jönnék!! Foci rulez!!! Hajrá fradi!!
-
boygo
aktív tag
Imádom a focit !
Ha focizni kell bárhova elmegyek. Ja fővárosi vagyok. :DD -
DrSoul
őstag
Igenm könnyen megközelíthető, de... én jobban szeretem a szigeteket... szerintem több hely van, és kicsit... elszigeteltebb :DD
-
DrSoul
őstag
Nekem is megvan még a 2 lábam...
:DD -
AND1
őstag
19 múltam....egészséges minden testrészem!
(de azért ne rugjatok agyon) :)) -
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #59 üzenetére
lemaradt egy ''y'' meg egy ''b'' -e gondolom észrevettétek ....
-
J.J. András
őstag
elvileg én is benne vagyok, csak kérdés mikor , hol, és kötelező-e a győzelem, ha igen, akkor megek, ha nem...akkor csak szorítok inkáb.... :DD
(ugyanis nem rég tették helyre a térdem)
csocs -
DrSoul
őstag
Srácok: szerintem azért mondjuk el életkorunkat is, nehogy 10 évesek játszanak 30 évesekkel... :DDD
Én 26 vagyok... -
AND1
őstag
Beszálok én is!!!
Habár 8éve kosarazom de tesin szoktam mindig focizni és azt mondják hogy elég jól...szal tőlem mehet :)) (szerény AND1)
Kosár is lehetne... :DD -
DrSoul
őstag
Srácok!
Én is szeretek focizini és benne vagyok, bár jelenleg külföldön vagyok. Csak július elején térek vissza Budapestre, addigra remélem, hogy meg lesz szervezve.
Hallottam, valaki játékvezető akar lenni: pedig az is fut!Én az vagyok (bár most nem ''praktizálok''), és komoly futást kell produkálni....
Amúgy szerintem is zárjuk ki a bentont. CSAK A FŰ A JÓ!
Megoldás?
Ott a Margitsziget vagy az Óbudai! Nagy füves területek vannak. 2-2 hátizsák (vagy akár bot) a kapufa, kb meghatározzuk az oldalvonalakat, kell több?
Ezerszer jobb, mint máshól, és a levegő is jó
Én már vezettem Bp-en egy pár füves pályán (tehát foci pálya), és nem kevés rosszabb is volt minőségileg a szigeteknél. Tehát hajrá!
OFF: Most vettem hordozható röplabda hálót. Ha van aki komolyan szereti a játékot, megbeszéljük, és júliustól szervezhetünk (szintén Szigeteken érdemes) röpi meccseket!
ON
:)) :)) -
KERO_SAN
aktív tag
Akkor mar egy CS meccset is helyezzunk kilatasba..:)
-
Én is szeretnék fotballozni! Főváros az igazi, merthogy Panther kollégához hasonlóan én is érdi lakóhelyű állampolgára vagyok kis hazánknak!
-
Nimrod
addikt
Na ez a téma is meghótt, legalábbis nagyon nehezen fog összejönni :(
A hwsw-sek se nagyon akarnak, bár sohasem a sebességükről voltak híresek. -
Turmoil
senior tag
-
Nimrod
addikt
Szegény torz on borz mit vállalt magára :DDD
-
Agyasima
őstag
De nem lenne igazán ''hardveres'' a dolog, ha nem lehetne nézni élőben neten. Na ezt ki fogja megoldani? (esetleg felvételől)
Mivel szegedi vagyok, így csak lélekben tunnék ott lenni...
A bíró vigyen magával kamerát és vegye fel. Majd digizze be. És tegye fel vhova. Látnom KELL a PH!-t focizni! -
Nimrod
addikt
Ketten már vannak onnan :)
-
Pacák
senior tag
Egyébként született már valami ötlet, hogy legyen a meccs? :)
-
Pacák
senior tag
Ha kérhetem, akkor dobjatok majd meg egy sms -vel, hogy hol lesz a helyszín, mert még kb. 13:30-13:45-ig vagyok netközelben, aztán hétfőig szokás szerint el vagyok vágva tőletek.. :) ;]
-
launcser
senior tag
én régebbenm, 3 éve kapusként nyomtam
amugyis elfelejtettem futni :) -
Nimrod
addikt
Ja igen, egy apróság. Mivel én HWSW-s is vagyok egyben, de ide húz a szívem meg itt vagyok régebb óta, meg csakazértis, szal a PH! színeiben megyek én is :)
-
Pötyi
őstag
Én is jövök focizni Prohardver színekben. (BP) Nekem mindegy, hogy szabadtéren, egy játszótér dühöngóben, vagy tornateremben lesz...
Ugye lesz egyenpólónk, amire a szponzorok, pld. Localhost netkávézója adják össze a pénzt? Cserébe természetesen kap reklámfelületet! Meg az elejére és a hátuljára egy kibaszott nagy PROHARDVER logót! :D
Meg lesz hívva valamelyik számtek újság tudosítója, vagy az index értesítve lesz?
Mondjátok, valaki felvette már a kapcsolatot a HWSW-vel? Kézbesítve lett már nekik a kihívás? -
anulu
félisten
Kapus posztot vállalom! :)) Vagy a ''csodacsatárét'', aki ritkán mozog, de kapja a labdát, és azt is mellélövi :D
Komolyra fordítva: Kapus poszt részemről OK! -
realist
őstag
igen...:D
-
dobi
aktív tag
a lesz vmi konkrétum akkor dobjatok egy emilt...
-
Anathol
tag
Hi!
Engem is érdekel, ha konkrét akkor hétvégére én is felmennék Pestre Nagykanizsáról! -
dobi
aktív tag
De úgy is pécsen lesz a PH buli...
Előtte foci, aztán szomjoltás...:)
Vagy vmikor, ha tényleg nagyon sirály. és egésznapos, akkor felutazok... -
Veron
addikt
Én is asszem Bp preferálnám!
-
dobi
aktív tag
Én pécsi vagyok. tőlem mehet feltéve ha itt lesz...
Meg persze eccer gép mögül is lehetne vmikor... -
Veron
addikt
Nemrég szakadt el a jobb bokaszallagom, de 2 hét mulva harcképes vagyok!
-
Turmoil
senior tag
Türelem, mindenki szépen lassan felébred, körülnéz, véletelnül meglátja a topicot, legyőzi a félelmét, hogy esetleg a magyar fociról van szó... Aztán csak bekukkant, megnyugszik, hogy minden ok, majd gondolkozik egy kicsit, hogy akar-e focizni, és ha igen, akkor billentyűzetet ragad és ír valamit, mint most pl. én.
-
dobi
aktív tag
Én benne vagyok foci rulez...
-
Nimrod
addikt
Na? Senki sehol?
-
Nimrod
addikt
Eccer felmerült az ötlet, hogy lehetne focimeccset tartani pl. a HWHW és a PH! között. Mi lenne ha tényleg megtartanánk? Esetleg ligát is lehetne szervezni a többi hw oldal részvételével. Vagy ha elég jelentkező van itt, akkor lehetne pl. PH!-n belül is meccset tartani. Vélemény? Javaslat?
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Netfone
- Motoros topic
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest