Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
A kínaiakról jut eszembe.Itt újpalotán mostt fog felépülni egy kínai negyed.:(
Csak aztt nem tudom minek.:(Lessz saját sulijuk saját orvosi rendelőjük és egy fél erdőt kiírtottak a kínai negyed epítése érdekéből, esküszöm elköltözök innen ha eztt a környéket megszállják.:(Ne gondoljatok rosszat semmi bajom nincs velük,csak miért ide miért pontt ide?Minek kínai negyed?
Na bocsi az offért de muszály voltt.:O -
DrSoul
őstag
Most néztem, az idő ''változó'' lesz (de nem esős), és olyan 12 fok körül lesz (ez Budapest).
És az senkit se tévesszen meg szintén, hogy eddig esett, és tócsás lesz stb. Ez nem igaz, nem lesz olyan, mert:
1. Sok csapadék nem esett le, csak folyamatosan kevés, tehát nem árasztott el semmit az eső (a föld jól beszívta).
2. A Margitszigeten elég jó maga a föld, ezt tanúsíthatja az is, aki tavaly ott volt, amikor a szakadó nyári záporban játszottunk, vagy amikor szintén napokig esett, és utána kimentünk: jó puha volt a talaj, nagyon kellemes volt. Ez most komoly!
Ugyhogy nyugodtan, bátran, jelentkezzünk a vasárnapi focira!!! :DD -
Asusfan
őstag
-
Asusfan
őstag
Tudom.Nem azt mondtam hogy nem megyek.Bevallom ma elütöttem az időt,és nem tudtam tanulni,annyit pedíg nemér hogy benyaljak pár kedves jegyet.
Tudtam hogy kell tanulni.
Válaszonál hogy kb meddíg tart?
És én csak elgondolkoztam ezen.:) : Hogy nem leszek e én szarban ha nem tanulok?:) -
Som@
őstag
''Som@ már 2 hete be se néz... :D
Folyamatosan olvasom a topikot. Viszont szombatonként újabban dologozom. Vasánap meg reggel ugye foci. Most értem onnan is haza.
És kövezzetek meg, de egy kicsit én is szeretnék pihenni és együtt lenni a családommal...
Nektek viszont jó focizást.
u.i. :A szombati meló valószínüleg október végéig, november elejéig fog tartani. -
launcser
senior tag
ja..
ott akkor kitesszük a táskákat :)
sulinkban is ilyen van, de én valahogy nem nagyon szeretem, mivel nincs kapus pozíció..
régi rendes kézilabdakapusteremfiling az az igazi!
de télen nem nagyon lesz más lehetőség..
kivéve ha kimegyünk városligetbe és a tó helyén focizunk a 10 centis hóba -
launcser
senior tag
mindig felkelt reggel :)
na jjó
nem a szinvonallal van a baj
az hogy ő is kecskeméti, vagyis inkább még arréb lakik egy kicsit, azt 4-re gázos felérni vasárnap, mert vonat pont 4:10-re ér fel..
előtte meg összevissza vannak az meg korán van
vasárnapi ebédet el kell költeni meg ilyenek
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Gitáros topic
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest