- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
törölt tag
Sajna neveket nem tudok, mert mind a kettő JV... :((
-
Memphis
tag
Lehet hogy köröző plakát volt :)) de amugy tényleg ismerős vagy valahonnan :))
-
törölt tag
Tozso: Azt a rendezvényt ismerem, próbáltak engem is csábítani, de sajna nem jött össze...
Leginkább a játékvezetőket ismerem.
Mond az neked valmit, hogy Kecskés Balázs? Magas vékony gyerek, rövid zselézett haj. És a Fekete Tibor? -
törölt tag
Hello Emberek!!
A fényképezőt el tudom intézni, most csak azért nem volt mert még nem vettem meg...
De júl. 14-18 között sort kerítek rá, aztán lehet képeket berakni...
Nekem Verón volt ismerős. -
Pötyi
őstag
Majd holnap megtudom én is, hogy ki a fene lehetek, ha előtúrja a srác azt a Gamestart... :-)
-
Pötyi
őstag
Nyilván egy körözőplakáton láthattatok! :D
-
Memphis
tag
mind1 rohadt sötét van a szobába és bátyám alszik majd megnézem holnap
-
Memphis
tag
áááá thx most érzem hogy teljes az életem :DDD
-
tozso
tag
Azért ha szerveztek a nyáron focit lehet hogy el elmenyek. Sajna eddig nem akarnak összejönni a nyaralási terveim, pedig már jó volna kikapcsolódni.
-
Memphis
tag
amúgy nem tudom mért de nekem pötyi feje iszonyatosan ismerős valahonnan....nemtudom mintga egyszer egy gamestarban láttam volna vagy csak simán az utcán?mert mint kiderült 2 utcára lakik tőlem :D de tényleg nagyon ismerős valahonnan.....
-
Memphis
tag
Addigra már vérprofik leszünk :DDD
-
tozso
tag
22 év az átlag korosztály bár a volt tanárom már kicsit idősebb akit idén meghívtunk a csapatba.
A Szabadkikötő SE salak pályáján van a bajnokság és a nyári szünet előtt ehét kedden volt az utolsó mecs. Most agusztus 26 ig szünet van, majd egy utolsó mecs van az alapszakaszból és szeptemberben jön a rájátszás.
Megbeszélhetjük a focit de csak agusztus vége szeptenber eleje jó, mert most szétszéledt a kis csapat a nyári vakációra, igaz jövő héten még van egy kisebb edző mecsünk a volt suliban aztán hawaii.
Nem felejtem el és később visszatérhetünk rá. -
Memphis
tag
egy belső ph-s bajnokságot kéne összehozni csak sajnos 8000 felhasználóból nincs 40 aktív aki ki is mozdulna otthonról
-
Som@
őstag
Szia. Nekünk is van egy csapatunk, szintén középsuliból. (ŐK nem PHsok)
Nincs kedvetek valamikor egy barátságos mecsre? Milyen korosztály vagytok? (ha meg nem sértelek :DDD)
A részleteket esetleg e-mailben, hogy ne offljuk szét a topicot. Bár az is focimecsről szól :DD
ui: én is sok ilyen bajnokságról tudok. Mi még nem éreztünk rá nagy indíttatást, hogy nevezünk. Talán majd egyszer. -
tozso
tag
Pesti vagyok és játszom egy csapatban, amely a középsuliban jött össze és azóta is összetart. Találtunk egy jó kis bajnokságot ahol kispályás mecsek vannak 5+1 fős csapat és 10 embert kell neveznie egy csapatnak. 14 csapat részvételével zajlik és elég jó. A rendezés és a körülmények is jónak mondhatók.
Én ilyesmire gondoltam. Ehhez igazán nem kell sok minden. -
Memphis
tag
Sztem pesten is van elég Ph-s csak lusták kijönni....
-
Som@
őstag
''Ha ilyen jól mint akkor akár összel egy kisebb bajnokságban is indulhatnátok az állandó tetmozgás és kikapcsolodás érdekében. ''
Te talán vidéki vagy, vagy netán nem szereted a focit?
Szvsz azért még kicsivel több ember kellene egy focitornához. Legalább 40 ember.
Bár mennyien is vagyunk a Ph-n? És ebből mennyi is pesti?
(Elnézést a vidéki PH-soktol, de vidékre had ne mi szervezzünk sportolást, innen Pestről! :DDD) -
Memphis
tag
Az a helyzet hogy a másik bátyámnak van és mondtam is neki hogy jöjjön ki.Válasz: utál és nem is tud focizni és csak azért hogy fényképezzen nem fog kijönni ugyhogy ez nem jött be :( de jó lenne mert szerintem sokan kedvet kapnának.Esteleg az egész meccset vagy csak a szebb jeleneteket feltenni netre.....csak bezzeg ilyenkor mindenki a kőkorszakban él és ssenkinek nincs semmilye
-
-
Memphis
tag
Bocsi nem focival kapcsolatos de hátha tud nekem segiteni valaki mert az erre kijelölt topicban nem válaszol nekem senki és amugy is olyan otthonosan érzem magam itt :DDD 120Gb-os vinyót tud még kezelni a win98 SE????
-
Memphis
tag
Pedig te vagy/voltál a szerkesztő....és ilyen hibákat elkövetni....ha most az olajfinomitásról lenne szó lehet hogy az életedbe került volna :))
-
tozso
tag
Ha ilyen jól mint akkor akár összel egy kisebb bajnokságban is indulhatnátok az állandó tetmozgás és kikapcsolodás érdekében.
-
Memphis
tag
BOCSI srácok de miután láttam, hogy itt mindenki ''művésznevet'' használ nem tarhattam ezt a Lőrincet mert idegesitő volt :)) ugyhogy nevet változtattam :D
-
Memphis
tag
Hi! Ehhez én is mondanék pár dolgot.Nagyon jó volt a meccs amúgy.De kezdeném azzal, hogy nem cz-vel írom a nevem ugyhogy legközelebb én ruglak le rlazol :))
A másik, hogy amikor rádpattant a labda a végén az Som@ passzából ment.Mind1.Nem baj legközelebb jobban könyvelsz :)) -
rlazol
veterán
ja, egyébként kisqpi kiválóan vezette a meccset, bár igazából nem volt nehéz dolga. Sportszerűtlen jelenet csak 2 volt, először, amikor betonhátvédünk, Som@ legázolta Bencét, majd amikor Krisztinán földre vitte a nála 2x nagyobb DrSoult.
éljenek a bírók! -
rlazol
veterán
hát én megjöttem vala.
Nagyon jó kis meccset hagyott ki az, aki lustaságra hivatkozva otthon maradt. Ragyogó időnk volt, és jól esett egy kis mozgás. Az előzetes terveknek megfelelően Som@, Slug, Bobojsza, kisqpi, Veron, Lőrinc, DrSoul, Pötyi és jómagam érkeztün meglehetősen pontosan a Margit-szigetre, 16:40-re már együtt volt a csapat. kisqpi elhozta az öccét, valamint kedvesét (ő nem játszott) majd a pályának megválasztott réten csatlakozott hozzánk Árpád, és fia Bence, akik nem PH-sok (majd regisztrálnak), de legalább jó fejek. Miután kisqpi felvette a kapusszerkót (hogy nem gyulladtál meg benne?) oszlásnak indultunk, az A csapat Bobojsza, DrSoul, Lőrincz, Veron, kisqpi és Bence összeállításban futott (iletve sétált) ki a gyepre, a maradék alkotta B csapat viszont gyorsan elhúzott egy góllal, amit az ellen csak 20 perc után egyenlített ki. Mivel ekkor még a kapuban álltam, és az A csapat összjátéka akadozott illetve védelmünkben Som@ és Slug kiválóan zárt, hamarosan ismét vezettünk, majd 50 perc játék után már 4-1 volt nekünk. Persze kicsit elkényelmesedtünk, meg kaptam két potyagólt (az a csoda, hogy csak akkor), máris 4-4, aztán még 2-t, így lett 6-4 oda. Eut muszály volt külön írni, mert az nagyon ciki, hogy egymás után kaptam 4 potyát. Ekkor végleg kiáltam a kapuból így addigi passzív mező(ny)fölényünk is megszűnt, viszont Pötyi stabil (és nagy) pontot képezett a gólvonalon, és egyre másra vezettük a támadásokat, hamarosan 8-6-ra fordítottuk az állást. Ekkor Pötyi is bemutatott egy szép potyát, a mintegy 10 éves Bence kissé erőtlen lövése először a kezei, majd a lábai között is átsurrant, amiből látható, hogy kiváló kollégám abban a pillanatban négykézláb védett és ez kevésbé volt effektív. Végül szerénységem állította be a 9-7es végeredményt. (Ez mázli volt, belebotlottam a gólvonalon Árpi belőtt passzába)
A B csapat sikerének értékét növeli, hogy pl én egy gólt lőttem egy gólpassz mellett, viszont legalább 4 kapott az én lelkemen szárad, tehát volatképp egyáltalán nem voltunk egyenlő létszámban a pályán... :)) Ráadásul DrSoul és öccse, Lőrincz olasz idegenlégiósnak minősítették magukat, de a sok avanti se tudott minket megijeszteni.
A torna legjobbja szerintem egyértelműen Bence volt, aki kb 40 kilóval könnyebb, mint akármelyikünk, de sok esetben ez a difi 60 is megvolt, mégis nemegyszer átjátszott minket, jól és sokat mozgott, keményen, harcosan játszott. Egyébként kisqpi öccsén, Krisztánon is látszik, hogy technikailag sokkal jobban képzett, mint az idősebbek többsége. Kivéve pl Veron, aki nagyon brazilosan cselezgetett vagy kisqpi, aki több látványos védést is bemutatott.
De ez mind maszlag és nem számít.
Jó szórakoztunk, majd két órát fociztunk, majd folyt. köv, remélem még többen jöttök!
:C köszönet mindenkinek, aki volt és aki hozzászólásával fenntartotta ezt a topicot, valamint a PH minden HÁZIGAZDÁJÁNAK, hogy vannak!!! :C -
Memphis
tag
Én is lassan indulok bár én itt lakom 15-20 percre :)
-
törölt tag
Megyek bemelegíteni a vizem a borotválkozáshoz!!
16:00kor indulok! -
DrSoul
őstag
Még mindig itt vagytok? Nem mentetek bemelegíteni?
:)) :)) -
törölt tag
Mármint a Margit-híd felőli megállójában..
-
törölt tag
Nem azt akartam mondani, hogy pesztrálni viszem.
Focizunk, mikor nyagyobbakkal játszik, tudja, hogy mikor kell ''feküdni''.
A lényeg az, hogy egy picit nyomja velünk, aztán elküldöm a játszótérre...
Szal: 16:30 Margitsziget 1.BM? -
Memphis
tag
válasz
#57764352 #234 üzenetére
Hát figyelj...nekem nem gond ha elhozod de azért azt is figyelembe kell venni, hogy kissebb korosztály.Akármilyen jól focizik.Mert fut felém, hogy próbáljam meg elvenni a labdát tőle?Odalépek neki aztán fexik-alszik?Nem tudom.Ha ugy gondolod hogy állná a helyét és nem az lenne mint amikor lányokat raknak a kapuba hogy ne lehessen erősebbeket lőni akkor felőlem jöjjön.
-
törölt tag
Nekem senki sem válaszol??
-
Veron
addikt
Én itthonrol vagyok és tuti megyek, majd du találkozunk!
-
törölt tag
Szeretném megtudni, hogy öcsémet elhozhatom-e?
Az adatai : 130cm
8 év
örökmozgó
Ami mellette szól:
-jól focizik
-Az újpest u-9 tagja
-Játszott elég sokat nagyobbakkal..
Visszajelzést kérnék! -
törölt tag
Háát azért kicsit elszomorító, hogy az akárhányezer tagból, csak 8-an jönnek, mindegyik tunyul a gép előtt...
-
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #228 üzenetére
Szerintem nem fognak ma már nagyon a fórumba jönni a többiek...
LEhet, szerintem van, aki mh-ről netezik...
Mind1, lényeg, hogy leszünk.
Így elsőre, akik sokat hozzászoltak, és megjegyeztem, hogy jönnek:
-Som@
-Slug
-rlazol (!jól írtam!)
-Bobojsza
-kisqpi (te)
-Veron
-Lőrinc
-Én -
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #228 üzenetére
Szerintem nem fognak ma már nagyon a fórumba jönni a többiek...
LEhet, szerintem van, aki mh-ről netezik...
Mind1, lényeg, hogy leszünk.
Így elsőre, akik sokat hozzászoltak, és megjegyeztem, hogy jönnek:
-Som@
-Slug
-rlazol (!jól írtam!)
-Bobojsza
-kisqpi (te)
-Lőrinc
-Én
Talán valakit kifelejtettem, mert én 8 emberre emlékszem... 1000 bocsánat! -
törölt tag
A biztonság kedvéért, fixáljuk le, hogy ki jön, mikor, hol, mennyien, miért, meddgig, stb..?
Na lássuk! -
törölt tag
Hát eljött a nagy nap!
-
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #223 üzenetére
A kapuk akkorák lesznek, amekkorát akarunk! (hátizsákokkal)
Mindenki így játszik a Margitszigeten, nem vettétek még észre? :))
Lehet, hogy ez valakinek zavaró, de azért viszonylag jó minőségű a fű és ápolt, jobb, mint egyes focipályákon Budapesten. Tehát puha.
Szerintemm jobb, mint valami beton-ketrecbe focizni... :( -
törölt tag
Nekem konkrétan van mindkettő!
kérdés, a kapuk mekkorák? -
törölt tag
A beton nem jó..
Miért nem jó a fű? -
slug
senior tag
Csak fűves pálya van? Valami beton féleség nincsen?
-
slug
senior tag
Tildy! Szeretsz sportolni? Van kedved kijönni holnap Margitszigetre? :)
-
törölt tag
Most még itt!
-
slug
senior tag
Eltel megint egy kis idő, tehát vészesen közeleg a nagy focimeccs. Most már biztosra megyünk, szóval névsorolvasás: Mindenki itt van?
-
törölt tag
Asszonypajtás közbeavatkozáasa nálam is fenn áll. De majd hozom, max!
Eddig akkor 8 ? -
Bobojsza
aktív tag
Na beneztem en is.
Elvileg jo nekem is, ha asszonypajtas keresztbe nem szervez valami :)
Vagy majd jon o is.
Csak nem en leszek a legidosbb ?
Jaj!!! -
Memphis
tag
van egy javaslatom nektek (rlazol, DrSoul) ott a Ring topic - Boxoljuk le! Mért nem látogatjátok meg? :DD
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest