- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Aktív témák
-
Veron
addikt
KIraly 18 evemmel mar nem en leszek a legfiatalabb!!!!
Ja a stoplist tenyleg nem kéne erőltetni!!!! -
Memphis
tag
rlazol ez a hozzáállás nagyon tetszik :DDD Főleg mert DrSoul a tesóm :DD
-
rlazol
veterán
én 24 vagyok. És tuti megyek. Leírásom lásd alul. És ha esik, akkor is megyek, max sörözés lesz a dologból. Az mondjuk úgy is lesz. Valaki hozzon digitális gépet! Meg PH-s zászlót!
OFF
DrSoul, ténlyeg lerúgom a bokád, mert a 162-es üzenetben is elronottad, nagybetűvel írtad az én szépséges kisbetűs nickemet! Haj, nemecsek mit nem adott volna ezért! :))
ON -
Memphis
tag
KIRRRÁLLYY !!!!! Legalább nem leszek egyedül :DDD
-
törölt tag
Detto 17 vagyok!
-
Memphis
tag
Van egy sejtésem, hogy én leszek ott a legfiatlabb :DD
De kilók terén talán nem fogok annyira lemaradni :DD :DD :DD -
törölt tag
Csumma! Kapusunk van?
Nekem okés. Akkor szombat 16:30-kor az első b.megálló a szigeten?
:)) HOZDD ANYÁDAT IS! :)) -
DrSoul
őstag
Egyébként érdekes lesz, kiváncsi vagyok az életkor különbségekre! :))
De nem baj, olyan vészes nem lehet, ha már elérjük mindanyian a számítógép asztalát!
:)) :)) -
DrSoul
őstag
Ok, akkor már csak rlazolnak (ő biztosra mondta, hogy jön), Kisqpinak és Bobojszánk kell tudnia róla.
Majd csak betévednek! -
Veron
addikt
nekem is ok
-
DrSoul
őstag
Akkor elvileg mindenki jön. Stimmel a lista az emberekről, amit írtam?
Mert akkor 8 ember tuti.
Aztán ha más is hoz még valakit, csak jobb.
Reméljük, nem tesz be az időjárás!
Marad a 16:30? Akkor ez a hivatalos!
Várunk későkre kb 15 percet!
Ez így ok? -
Som@
őstag
Jáccunkmá, jáccunkmá, jáccunkmá! :DDD
-
törölt tag
Előfordul, de most az a lényeg, hogy jáccunk! :))
-
DrSoul
őstag
Felőlem jöhet más is, itt a sport a lényeg, vagy ha ragaszkodtok, akkor holnap még van idő regisztrálni a PH!-ba! :))
Végül is itt még nem mindenki ''tag'' :) -
slug
senior tag
Szóval, ha jól értem, akkor a Nyugatinál felszállok a 26-os buszra, és két megállót megyek vele, amikor felhajt a Margithíd-ra, akkor jobbra lekanyarodik a szigetre, és ott az első megállónál szállok le, ugye? :C :C :C :C :C :C :C :C
-
törölt tag
Rám számíthattok!
Csak PH! ember jöhet, or other can come other person(s)? -
DrSoul
őstag
Amúgy ha szombat reggel végig esik az eső, és délután is borús még, én akkor is ott leszek (hacsak nem szakad), hisz ma reggel is esett, aztán dél körül jól kisütött a nap!
-
DrSoul
őstag
Slug: nem tudsz eltévedni! De komolyan, szinte lehetetlen!
Nem tudom hogy mész a nyugatihoz (villamos, metro...), de meg kell találnod a 26 busz megálloját. Az a végállomás, tehát valószinű, hogy bent is áll.
Egyébként a megálló a West End földszinti bejáratával majdnem szemben van. De ha ez bekavar, ne izgulj: megkérdezed, van ott 1000 taxis is, de sokan tudják: és kiírva is lesz :))
Onnan 2 megálló,szinte tuti. De ha attól félsz, hogy az elsőnél nem áll meg, és eltévedsz, lehetetlen. A 26-os felmegy a Margithídra (azt csak észreveszed :DD), majd ott lekanyarodik a sziget felé, és egy sorompón is átmegy (tehát van időd észbe kapni!), és ott fog rögtön megállni, ez még a Sziget elején van.
Ha véletlenül elaludnál, a következő megálló sincs messze, visszagyalogolsz. Csak egy főút van a Szigeten! NEm tudsz eltévedni!
Hajrá! -
slug
senior tag
Valakivel nem tudnék találkozni a Nyugatinál, mert eltévedek.
-
Memphis
tag
Én is tuti vagyok és én is viszek labdát
-
Som@
őstag
-
Veron
addikt
na én szinte kopasz vagyok, de fogalmam sincs milyen ruhában fogok menni, de viszek labdát hogy megismerjetek!
-
DrSoul
őstag
Azt mondják, szombaton előfordulhat zápor, vasárnap már nem.
Változtassunk az időponton?
Felőlem ok, de gyorsan, és az összes említett embernek tudnia kell róla.
most még nem e-mail-ezgetek, de ha kell, tegyük meg! -
DrSoul
őstag
Összefoglalom, ki jön eddig (az elmondottak alapján):
- Rlazol (ő szétrúgja a sípcsontomat)
- Som@
- Veron
- Kisqpi
- Slug
- Bobojsza
- Lőrinc
- DrSoul
Ez 8! Egész jó!!!
Remélem az illetékesek jelentkeznek! Mert arról volt szó, hogy a fórumban találkozunk! -
Veron
addikt
na ha leszünk 5-en rajtam kivül én tuti megyek!
-
DrSoul
őstag
Én is itt vagyok, szerintem nincs itt illetékes. Remélem mindenki jelentkezik, végül, ha visszaolvassuk az utobbi kb 20 hozzászólást, akkor elvileg vagyunk 6-8, mindjárt megnézem. Szerintem így már lehet játszani.
A Margithíd ugyebár az a híd, mely elhalad a Margitsziget előtt (a déli részén). :) A hídról le lehet menni a szigetre, gondolom ez is vilagós... :)
Azt ajánlottam, hogy csütörtök estére nézzünk be a fórumba, és 100%-osra próbáljuk elmondani, ki jön tutira :DD
TEhát? Én is vagyok! -
slug
senior tag
Magyarázzátok már el, hogy hol találkozunk, és hogy kell oda menni. Nyugatiig eltudok menni onnan mivel menjek?
-
slug
senior tag
Hello! Én is benne lennék egy jó kis zsugázásban. Szal' mikor és hol pontosan, magyarázzátok el, mert én nem tudom pontosan hol van a margitszigeti bejáró vagy micsoda!
-
Memphis
tag
Na mivan emberek??? Ennyi volt a nagy lelkesedés?Elvileg ma kéne lefixálni pontosan, hogy ki ér rá és, hogy mikor menjünk...mert ez igy nem fog menni.
Amugy felröppent az ötlet, hogy ha nagyon esik szombaton (előrejelzés szerint előfordulhat de kis eső nem állithat meg minket max a nagy) akkor vasárnapra kéne tenni.Marad minden ugyanúgy csak vasárnap lenne a más.De akkor 16 vagy 17 óra??????????? Ha senki nem tud jobbat mert kinek ezért nem jó kinek azért egyezzünk ki hogy : 16:30-kor a sziget bejáratánál a buszmegállóban.Ha valakinek ellenvetése van az jelezze ha nincsa akkor ezt kéne tartani hivatalosnak.Tehát mégegyszer: 16:30 szombat (ha nagyon esik akkor vasárnap)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
törölt tag
Mekkora a pälya?
-
törölt tag
Az jó lenne, hányan vagyunk idáig?
-
Memphis
tag
Szombat du. 16-17 óra ez még ma fog eldőlni.A margit sziget bejárójánál.Gondolom majd keresünk valami közp. helyet mondjuk a buszmegálló.
-
törölt tag
OK! Ha lehet akkor kapu, de jó a mezöny is. A birói szerepem csak opcionalis.
Hol es mikor? -
törölt tag
Hella betärsulnék én is.
A kedvenc helyeim, kapu + sípforgatäs, (vizsgäzott bíró vagyok!)
Ìrjatok! -
ftc
nagyúr
Ilyenkor bánom,hogy nem Pesti vagyok!De szerintem kezdjünk el a télen is gondolkodni!Addig talán lesz korlátlan netem(64Kb/s-mikrohullám).
-
Memphis
tag
Na végre látom beindultatok :)) :)) :))
Leszünk itt már egy páran....de ne felejtse el senki, hogy:
MINENKI HOZZON MAGÁVAL MÉG EGY EMBERT!!! :DD :DD :DD -
Som@
őstag
-
t-sho
csendes tag
Hali.
Foci, remek ötlet. Kapus posztot vállalom. Csak kellene egy pontos időpont is, hogy mikor no és persze hogy hol.
Csáó :P -
Veron
addikt
Szentem nekem is jo, mondjuk 99%!
-
rlazol
veterán
hát ezzel a nikk tévesztéssel a lelkembe tapostál, de majd a pályán visszakapod! Hozz bokavédőt! HEHEHEHEHE!!!!
Én ott leszek, szürke rövidnadrágban, állatkertes vagy szürke polóan, kék hátizsákkal, melynek mellcsatján egy portugál zászló látható!
nehogy ne vegyetek észre! :) -
DrSoul
őstag
Srácok!
Senki se akar focizni?
*up*
*up*
Muszály, senki se olvassa a topicot... Nem hinném, hogy 6-8 ember nem tud összejönni Pesten! -
Egon
nagyúr
Mennék én is, de a most következő 2 hétvége foglalt...:(
-
DrSoul
őstag
NA!
Nehogymá senki ne jöjjön focizni!!!
Embereeeeeeeek!!! -
Memphis
tag
Hi!
Na akkor szombaton nekem is jó..100% Ha kell labdát is hozok csak legyen már valami meccs...már szervezgetem a starcraftosokkal is a meccset igy egy egész jo kis liga is kialakulhat :DD -
DrSoul
őstag
Szerintem elég, ha ide írjuk be csütörtök estéig biztosra, hogy ki jönne focizni.
Persze lehet jelentkezni az utolsó pillanatba is, de szerintem a csütörtök elég arra, hogy eldöntsük, akkor megünk-e vagy sem. Attól függ, mennyien vagyunk.
Szerintem nem lesz olyan rossz idő. ha esik is, max zápor... Azért mégis nyár van :)
Tehát: szombat du. 16 vagy 17 órakor (döntsön a többség) a MArgithíd szigeti bejárójánál találkozzunk, szerintem. Akik egyelöre jönnek:
- Soma
- tzlondsako??!! bocs, nem emlékszem a nevedre, de talán érteni... :DD
- Én
- testvérem
-Egon? Nem derült ki...
Hajrá emberek! -
Nimrod
addikt
Van egy kis gond ezzel az előre eltervezett szabadtéri focival: mi van ha olyan szeles az idő mint ma? :F
-
DrSoul
őstag
Én is hozhatok, nem gond. Szerintem maradjunk a Margitszigetnél, lehet találkozni a Margit hídon, a Sziget bejáratánál.
Ha valakinek nem jó vagy más ötlete van, szóljon.
Szerintem jönne a tesóm is, így már 3-an vagyunk.
Melyik nap?Nekem mindegy. Szerintem vagy péntek du., vagy szombat du.
Pl. 16:00 órakor, most úgy is hüvös lesz. De a Margitszigeten mindig vannak árnyékos részek is... -
DrSoul
őstag
Ja?....!!!
Ha lehet, a Margitszigeten, vagy az Óbudain (az nyugisabb), füvön. -
DrSoul
őstag
Ok, beszéljünk már meg egy időpontot!
Talán a hétvége több embernek jó szokott lenni: a következő hétvége,pl. szombat juli 5, de lehet nekem péntek délután is!
Kinek jó?
Csak egyszer kell összehozni, aztán megy ez magától...
Sajna későn tudtam meg a teremfocit: remélem még lesz! -
Veron
addikt
én egész nyáron továbbra is bene vagyok a Pest kornyéki focikban! nekem tok mndegy a talaj, és általában mindig ráérek!!! :))))
-
-=V3rthil=-
őstag
FOCIFOCIFOCIFOCI!!! Focizzunk!!:)) Nem olvastam végig, nem volt erőm, sorry, de ha lehetne, én is beszállnék focizni:) vmikor,vhol, csak foci legyen:DD
-
Som@
őstag
És milyen volt a focimeccs a BM-n? Sajna nem tudtam elmenni...:O
-
ftc
nagyúr
Tök jó lenne,csak én nem lennk ott:((De majd egy fifa mecs sem lenne rosz!
-
Pötyi
őstag
Szóval ma, 2003. július 01-én, kedden, délután, 18.00 órától foci a műegyetem alagsori dühöngőjében...
A konkrét kérdésre konkrét válasz: Ebben a teremben lehet focizni 4-től 16 főig, mert ha kevesen vagyunk, akkor játszunk a falra, ha meg sokan, akkor kulturált ember módjára kettőnél több csapatot alakítunk... :D
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xbox Series X|S
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest