Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Eddig még más nem jelezte, hogy nézné a forma 1-et...
Mindenkinek: ha van időtök, nézzetek már be az egyik topicba, amit mostanában sokat veszek igénybe... :DDD
''Merevlemez formatálni''
Eredetileg nem az én topicom. Elkezdtem irogatni, kérdezgetni, de nem mindig válaszolnak a lényegre, mindenki mást mond, de az, hogy amit én mondok miért nem jó, azt senki se mondja... Tehát ha van időtök és tudtok segíteni, megöszönném! :)) -
DrSoul
őstag
Semmi nincs, tudod, csak a szokásos. Már én se nagyon irogatok ide, minek?
Az emberek úgy elfelejtették ezt a topicot, hogy csak na.
Holnap előrejelzések szerint borult lesz az ég, de esőt nem jeleznek. Tehát én kimegyek (ha valóban ilyen az idő) 15h-kor, gondolom öcsém is. De ki tudja.
Ott lesznek a kínaiak, olaszok is gondolom, +egyebek... -
DrSoul
őstag
Örülök, hogy jobban vagy.
Nekem annyira nem tetszett a tegnapi, ami főleg annak köszönhető, hogy PH!-sokból kevés volt. Így nem ismertem senkit, ami nem lenne baj, de egy nagyon egységes csapathoz volt szerencsénk, nagyon ismerték egymást, így ''csak ők játszottak''. Kivéve kisqpi, aki remekül teljesített és alapvető szerepe volt.
Én csak akkor értem labdába, ha sikerült elvenni az ellenféltől. Hát ez van.
De nem tudom, hogy lesz ebből terem, a PH! foci szinte háttérbe szorult, tegnap ugye 4-en voltunk, ebből ketten testvérek... :(
Ez így nagyon nem jó, nem tudom mi történik a társasággal. OK, Bobojsza beteg, Som@ meg a családdal. De a többiek?
launcser? :F
Slug? :F
pötyi? :F
Veron? :F :F :F :F -
Som@
őstag
Ez nem jó hír. Mármint az, hogy csak ennyien voltatok. :(
Ezért nem nagyon hiszek abban, hogy lesz valami abból, hogy teremben focizzunk. Erre nem lehet alapozni.
Részemről én ma megmondom, hogy nem kívánjuk igénybe venni a termet szombatonként...
Azért gratula a győzelemhez! :C -
DrSoul
őstag
Én is abszolute benne vagyok, de ehhez kell Parci, hogy használhassuk a PH! nevet!
És szerintem érdemes lenne valamikor (ha már kezd így összejönni a társaság) PH!-s focipólót csináltatni. Nézegettem több helyet, kb 3000-4000Ft/póló. Illetve attól függ, melyiket választjuk. Vannak már 2500Ftért is, de ki tudja, hogy néz ki.
Ezek már előre legyártott modellek, azon belül lehet színt kérni (nekünk ugye szürke-sárga kéne), és esetleg rakatni Logot, ill. számot (esetleg nevet... :))
Persze ez csak ha már valami tornát megnyertünk! :DD -
indexolvaso
csendes tag
Igen előfordulhat, hogy egy akupresszúrás pontot nyomott a talpamon a kavics ami ártott a csakrámnak:)
Komolyra fordítva a szót: Nővérem (doki) szerint a migrénes fejfájás lehetett az oka mivel nem volt mivel elrontani a gyomrom. (du. 2 körül ettem egy kis sajtot) Éhes meg nem is voltam egyáltalán + amúgy sem szoktam beteg lenni ha kajás vagyok. -
Som@
őstag
Az nem gond. Nem is értem ez miért mondod! :U
Én is csak azért hozom el a srácot (ha jön), mert szeret focizni.
Amúgy ''Agyhalott'' az, akit hozni akarok. Már lehet, hogy láttátok a nemrég a víziparádén és a plázson készült képeken: [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588187[/L], [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588224[/L]
Aktív témák
- Parfüm topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest