- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
rlazollal mi van?
Volt most veletek, vagy a hermatológia maga alá temette? -
törölt tag
Hella!
Nekem a vasárnap szuper.
Akkor hányan vagyunk vasárnapra?
Valaki csináljon egy listát plzz, hogy aki idetéved lássa, hogy már mennyien vagyunk, és megjöjjön a kedve. :)) -
Bobojsza
aktív tag
Jok lettek a kepek.
Latszik rajta a lendulet, mozgas, sportos eletmod :DDD
Na talaljatok ki melyik reklambol valo a fenti idezet !?
Legkozelebb mikor?
Ja es elorevetitenem.... Kozeleg a tel, enegem mondjuk nem zavar en hoban fagyban is hajlando vagyoik jatszani, de megfontolando lenne kello szamu jelentkezo eseten 1 teremben gondolkodni. Tudjatok ittt a sulikezdes ideje es ra kene tenni a kezunket egy jol +kozelitheto, ocso teremre..
Tud valaki ilyet ??? -
Gery77
csendes tag
Tudom, hogy nem ide illő kérdés, de valaki biztos tud itt rá válaszolni.
Nemrég létrehoztam egy témát, és most meg nem tudok hozzászolni, azt írja, hogy
''Nincs meg a megfelelő jogosultságod!'' ???
Ide viszont tudok írni, vajon mi lehet a bib? -
törölt tag
A Vasárnap most már tutira jó, nem lesz meccsem vidéken :))
-
DrSoul
őstag
*up*
(csak mert még nincs kereső... :)) ) -
törölt tag
Nekem nost jónak tűnik, de van rá esély, hogy vidéken ügyködöm, tutira pénteken tudom megmondani, de most 85%,hogy OK!
-
Som@
őstag
Mivel ma már szerda van, ezért ismét aktuális a kérdés!
Vasárnap foci a szokott időben? (Az újak kedvéért: vasárnap 16.30, Margit szigeti lejáró. első buszmegálló)
:)) -
törölt tag
Sajnos a legutóbbi fociról lemaradtam, de szombaton megismételhető, vagy vasárnap 4 körül...
Sajna a vasárnap korábban nem jó, mert és is meccsen ténykedem.
Amúgy szerintem a nemzetköziek ellen eléggé húztam a csapatot, de ez a szerény véleményem... -
DrSoul
őstag
Igazad van, nem mindenki kezeli ugyanúgy!
És én is sajnos ilyen hülyén kezelem. Nagyon rossz tulajdonságom, de ez van.
Bevallom, kicsit már labdába érni se volt kedvem tegnap (ez alatt nem a hibáimat akartam kidumálni, azok amúgy is vannak :DDD, de így nincs kedvem javítani. Inkább az megy a fejembe, hogy ''Akkor játsszanak ők.'' Ez nagy hülyeség, tudom.)
De pont azért, mert csapatjáték, nem kellene ilyennek előfordulnia. Hisz nem lehet egy csapatot (ezalatt nem a fizikai csapatot, hanem inkább a szellemit értem) erőszakkal összeállítani. De túl messzire elmentem, legközelebb remélem jobb lesz. A lábam is, remélem. Előbb írtam. tudtok-e valamit rá. Néhány hozzászólással előbb, tegnap kérdeztem. -
Memphis
tag
pontosan ezen van a hangsúly kisqpi semmivel sem foglalkozott pedig amikor játszottam vele először még több gólt kaptunk.de nem vettd észre hogy nálunk miután elveszitattük az első meccset eléggé leülepedett a hangulat?senki nem mozgott nem hajtott és most a hajtást nem is teljesen fizikailag értem hanem kicsit szellemileg...Som@ tudom hogy vannak ilyen emberek de ez rám is kihat és olyankor nekem is elmegy a kedvem mindentől
-
DrSoul
őstag
Kicsit olvasd el jobban, amit ír... :) Meg amit én írtam, hasonlót, kicsit előbb.
Persze hogy mindenki szeret nyerni, ezzel nem is lenne gond; csak azt kell megnézni, hogy amikor valaki nem nyer, azt hogyan reagálja le.
Nem mindegy, hogy nyerni az cél-e (pl. Olimpia), vagy csak eszköz ahhoz, hogy valaki műveljen valamit, érezze jól magát stb.
Csak példaként említeném kisqpit: nézzetek rá a 16 gól után, amit kap (nem saját hibájából :) ). Vetődik a 17-re is. Ilyen emberekkel öröm játszani. -
DrSoul
őstag
Atya ég! A PH! találkozó képeinél most látom, hogy Je_Nő egy volt-évfolyamtársam!!! :C
-
indexolvaso
csendes tag
Igen előfordulhat, hogy egy akupresszúrás pontot nyomott a talpamon a kavics ami ártott a csakrámnak:)
Komolyra fordítva a szót: Nővérem (doki) szerint a migrénes fejfájás lehetett az oka mivel nem volt mivel elrontani a gyomrom. (du. 2 körül ettem egy kis sajtot) Éhes meg nem is voltam egyáltalán + amúgy sem szoktam beteg lenni ha kajás vagyok. -
slug
senior tag
Nemtomm, Soma felrakta a képeket vhova?
-
Bobojsza
aktív tag
válasz
indexolvaso #760 üzenetére
Javasolhatnam...
Hogy dobjatok fel kepet magatokrol...
Lasd: Ph fotoalmbum topic -
slug
senior tag
válasz
Akkor semmi komoly nem volt! Szerintem az volt a baj, hogy nem ettél semmit!
-
boygo
aktív tag
válasz
Nem lehet, hogy volt valami a cipődben és ez okozta a fejfájást ? :DD
-
indexolvaso
csendes tag
Hi skacok!
Túléltem a tegnapot róka nélkül egészen amíg haza nem értem, aztán a fürdőszobában kidobtam a taccsot. Kis szépséghibája a dolognak, hogy nem értem el a WC csészéig.... :)
Aki nem volt a meccsen annak elmondom, hogy a foci vége felé erős fejfájás majd hányinger jött rám. Pedig a győztes csapatban voltam:)
Persze utána már egészen jól voltam így jöttem is melózni. -
Den
veterán
végre képek. :) jók lettek
-
boygo
aktív tag
A csapat fotóriportere jól vizsgázott kivehető a képekből, hogy öröm játék volt tegnap. :DD
-
Memphis
tag
csak a kényelem kedvéért:
[L]http://kep.tar.hu/pharao/index.phtml?aid=27589421[/L] -
pharao
csendes tag
Fotók
http://kep.tar.hu/pharao/index.phtml?aid=27589421 -
Memphis
tag
annak örülök hogy valaki azért jön játszani mert örömet okoz neki.csak én ugy vettem észre hogy egy páran már kifejezetten rosszul érzik magukat ha nem a gy őztes csapatba van.és igy nincs sok kedvem játszani.
-
Som@
őstag
Sajna nálam valamiért nem megy a tar.hu. :(((
Úgyhogy a képfeltöltés holnapra elhalasztva.... -
boygo
aktív tag
Készültek fotók felteszi majd valaki ? :))
-
DrSoul
őstag
Szerintem téged láttalak! Miért nem kérdeztél rá? Gondoltad, hogy PH!-s pólóban játszunk majd? Ott még nem tartunk! :DDD
Amúgy focimez, amit lehet rendelni és számokat is kérni rá, az kb 2500-3000Ft, logót is lehet rá rakatni, de nem tudom, hogy ezek még +költségek-e, és mennyiért. Érdemes szétnézni a polo.lap.hu-n (ha jól emlékszem). -
hungeek
senior tag
nah a következőre én is tuti elmegyek (ha itt lesz bp-n) most már itthon leszek jövő nyárig :(
szval a kapuba örömmel beállok -
DrSoul
őstag
Amúgy nem ismertek valami jó kis terméket, valami ''tapasz'' szerüt, amit lábra lehet tenni holyagok ellen? A jobblábamon (mivel jobbkezes vagyok, és sokszor irányváltásnál is az a támaszlábam) folyamatosan (ha focizok) holyag van, több hét, amíg rendesen begyyógyúl, tehát most nem gyógyult be teljesen egy ideje. Vagy akár valami speciális kötés, vagy zokni szerű. Próbáltam olyan vastag, puha ''tapasz'' félével, amit a röplabdások is csavarnak az ujjukra, tudjátok... De lábon nem jó, surlódásnál lecsúszik... Valami frankó kéne! :DDD
-
boygo
aktív tag
Mais sikerült egyszer kétszer a kapuba találni. :D Még a sajátba is. :U
-
boygo
aktív tag
Megint sikerült egy jót focizni a meggjelent fórumozókkal. :DDD
-
törölt tag
Na hello! Valaki összefoglalná a történteket?
-
slug
senior tag
Na, akkor senki ne felejtsen eljönni, akkor 16.30-kor!
-
slug
senior tag
Szóval, ma foci! Labdát valaki hozzon! Jó meleg lesz ma is!
-
DrSoul
őstag
-
slug
senior tag
Tudok vinni 1 embert, ha az jo, csak kicsit duci, meg nem nagyon szeret futni, elől megáll, és csak a labdát várja, na jó néha vissza is fut, ha rászólsz, ő volt a beállósunk! nem magas, de ha befordult, az gól lett!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest