- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Aktív témák
-
joe69
senior tag
hát nemtudom gyerekek, délutánra esőt mondanak, és az egynapos előrejelzés elég megbízható...
-
Egon
nagyúr
Valaki nem tudna válaszolni a kérdésemre?!? Meddig szoktátok nyomni?
-
Asusfan
őstag
válasz
-=V3rthil=- #1896 üzenetére
Így kik lennénk eddíg?
-
-=V3rthil=-
őstag
Csökken a létszám, nem lesz ez így jó.
-
törölt tag
Srácok, kiment a bokám meccsen, sajna a mai nap és a jövőhét elképzelhetően kilőve... :((
-
Egon
nagyúr
Mennyi ideig tart egy ilyen vasárnapi meccs?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
-=V3rthil=- #1892 üzenetére
kösz azért:)) sajna mostmár biztos hogy nemjöhetek mert fáking nagybátyá,jön hegeszteni és segiteni kell neki
a 44es az picit nagy de csak 1számmal:D
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Becsúszni végépp nem szoktunk, és én amúgy se szoktam csúszkálni... Tudom, hogy a focisták nem véletlenül játszanak stoplisban, de azért ez nem ennyira hajtós, mint egy rendes nagypályás meccs...:) Szal szntem felesleges. Nekem is van stoplisom, mégse viszem... Mondjuk a teremcipő kényelmesebb is:))
Text : nekem sajna nincs másik cipőm, amit szét lehetne rúgni, 2 hete pont foci előtt dobtam ki 2 régi focicipőmet...:(
Ja, meg az se biztos, hogy 44-es jó lenne...:)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
-=V3rthil=- #1888 üzenetére
a cafatora rugható cipő az az iskolába van ... cafatokba:DDD de ha ad valaki egy rugható cimőt olcson(ingyen:DDD) akkor jövök:D
-
joe69
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #1888 üzenetére
nem becsúszásokra gondolok, hanem pl. sprintből gyorsan meg akarsz állni, aztán kicsúszik a lábad alól a talaj...
nem véletlenül játszanak stoplisban a füvön a labdarúgók:) -
-=V3rthil=-
őstag
Nem csúszkálunk:) Text : nincs valami gagyi tornacipőd, ami pont arra vár, hogy cafatokra rúgd?:))
-
joe69
senior tag
egyébként teremcipőkben nem csúszkáltok a füvön??
-
joe69
senior tag
de mi hozunk egy stoplist!!!;]
-
joe69
senior tag
ja és ugye senkinek sincs stoplisa??
-
joe69
senior tag
hozzatok labdát mer én nem tudok!!
ja és kapukat is... -
TexT-BoY
addikt
gyülünk-gyülünk:DDD remélem mostis Kalandor vár majd minket ... Őt már megismerem:DDD najó boygót is de hát őő az F1miatt késik:DDD
ha jol látom akor atus(sokszám) is jön és Asusfan is igy már sokan vagyyunk:DD minnyá csinálok összesitést is:D -
Asusfan
őstag
Én megyek.15:30-előtt már ott leszek::)
-
atus7377
aktív tag
Lehet,hogy én is megcsillantanám tehetségem.Rádumáltam az asszonyt,hogy akkor vigyük ki a gyereket.
-
-=V3rthil=-
őstag
Én is sánta vagyok kicsit, szerdán kifordult a bokám, de ez nem akadályozott meg, hogy pénteken 4, szombaton 1 órát focizzak, szal most se fog:C És még az idő is jó:))
-
boygo
aktív tag
Látom csak összejön a megfelelő létszám. :P
Kérem, hogy aki sérült az tegye rendbe a csontjait délutánra. :D /Asusfan, lendületes játékodra szükség van./
Aki pedig késni fog az sétáljon be a küzdőtérre /nagyrétre/ ott megtalálja
a csapatot. :) -
joe69
senior tag
ja akkor 15:30, bár így nem látom a gp-t:(
-
-=V3rthil=-
őstag
Asszem én is megyek, hacsak nem jön közbe valami halaszthatatlan, de egyelőre nem látok ilyet:)) Ha mondjuk késnék, akkor oda megyek, mint múltkor, de igyexem 15:30-ra odaérni.
-
törölt tag
15:30
-
DrSoul
őstag
Srácok, holnap már vasárnap. Jó lenne eldönteni hánykor! Szerintem jobb a 15:30, úgyis várunk 10 percet, és még oda is kell érni, tehát akkor kezdünk kb. 16kor. Ha meg 16kor még csak találkozunk... :(
-
joe69
senior tag
én amint már írtam +1 emberrel jövök!!
tal. inkább 4-kor....
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ok, nekem jó
-
törölt tag
jönnek:
Memphis +1
DrSoul
boygo
Text-Boy +1
Joe69
Kalandor (asszem)
kisqpi
A lista valszeg frissítésre, pontosításra szorul.
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
na valamelyik szervező kezdje el összeírni a neveket, mert odamegyek aztán ott vannak 4-en, az úgy nem jóóóóó:(
-
Bobojsza
aktív tag
Emberek!!!
Itt a tavasz, elobujt Bobojsza is, es nogat mindenkit focira!
E hetvege meg nem jo, bar tegnap mar voltam egy kicsit labdazni, a kondim az ugy a -5. szinten, ugyhogy probalok kicsit erositeni, es akkor johet a mehet.
:) -
Asusfan
őstag
Kikapott az Arsenal.:O
-
DrSoul
őstag
Eddig még más nem jelezte, hogy nézné a forma 1-et...
Mindenkinek: ha van időtök, nézzetek már be az egyik topicba, amit mostanában sokat veszek igénybe... :DDD
''Merevlemez formatálni''
Eredetileg nem az én topicom. Elkezdtem irogatni, kérdezgetni, de nem mindig válaszolnak a lényegre, mindenki mást mond, de az, hogy amit én mondok miért nem jó, azt senki se mondja... Tehát ha van időtök és tudtok segíteni, megöszönném! :)) -
boygo
aktív tag
Tehát akkor vasárnap foci és ott a helyem. :P
Az időpontot úgy kellene meghatározni, hogy lesz Forma-1. -
DrSoul
őstag
válasz
TexT-BoY #1832 üzenetére
Tehát:
A 4-6 megállójával szembeni hidat úgy hívják, hogy Margithid-szigeti bejáró... :)
10 percet sétáltunk, nem 20-t. 20 perc alatt végigsétálod a Margitszigetet! :DD (próbáld ki, ha nem hiszed).
Akkor 15:30-kor találkoztunk. Most is lehet úgy.
A kínaiak telefonja ki volt kapcsolva, holnap még próbálom.
Állítólag borús lesz az ég, de NEM FOG ESNI!!! :DD
Multkor is így volt, tehát nyugottan focizzunk! -
Memphis
tag
na...még a végén sokan leszünk.helyes gyerekek.
margit hid felöli bejárat 26-os busz megállója 15:30-16:00 körül?ezt még meglehet dumálni -
joe69
senior tag
mikor, hol??
ha esik az áldás, akkor persze sztornozva... -
joe69
senior tag
na ha lesz foci akkor én+1 haverom is megyünk!
-
DrSoul
őstag
Na, majd holnap felhívom a kínaiakat...
Eddig akkor úgy 5-en jelentkeztek, ugye?
Text-Boy
kisqpi
Kalandor
Memphis
én
majd gondolom még jelentkezik boygo is, meg talán akad még valaki...+a kínaiak, de őket még nem hívtam fel. -
törölt tag
Nekem ok!!
-
Asusfan
őstag
Na valszeg nem megyek.:(
A kézimeccsen megzúzódott az újjam.Betörték a pofám.És egyébként is szédülök meg torokgyulladásom van.:(
Szal kihagyom.Jó játékot. -
TexT-BoY
addikt
énis jöhetek?:DDD
ha lessz jövök én is -
DrSoul
őstag
Elvileg a kínaiaknak is jó lesz..
-
törölt tag
Nekem valszeg jó lesz..
-
DrSoul
őstag
Az OMSZ legújabb jelentése szerint vasárnap derült lesz. Bár mindig változik az előrejelzés... :))
-
boygo
aktív tag
Jólvan srácok akkor most pihi van és erősen koncentráljunk a jövő vasárnapra. :P
-
Asusfan
őstag
A kínaiakról jut eszembe.Itt újpalotán mostt fog felépülni egy kínai negyed.:(
Csak aztt nem tudom minek.:(Lessz saját sulijuk saját orvosi rendelőjük és egy fél erdőt kiírtottak a kínai negyed epítése érdekéből, esküszöm elköltözök innen ha eztt a környéket megszállják.:(Ne gondoljatok rosszat semmi bajom nincs velük,csak miért ide miért pontt ide?Minek kínai negyed?
Na bocsi az offért de muszály voltt.:O -
DrSoul
őstag
válasz
Kalandor #1802 üzenetére
Szerintem ne készülj úgy, hogy ott legyél. Látom, senki nem megy, akkor meg nincs értelme. És ha nincs foci, én most nem mennék vendéglátó egységben vasárnap du...
Hát erről ennyit. Jövő héten már elvileg lesznek a kínaiak, akkor már több esély van. Úgy is ők a kemény mag! ;] -
-=V3rthil=-
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy én nem tudok menni...:( És nem a lelkesedés lankadt, hanem a családi ebéd, másrészt tervezési hf-em van digitális technika című remek tantárgyból, amit ma szándékoztam megcsinálni, de ez csak részben valósult meg... Szal én a holnapot skippelem, mindenkitől bocs!
-
Asusfan
őstag
Én nagyon élveztem a múltkor mostt is szívesen mennék,de a kisebbik szempont az időjárás, a másik(nagyobbik) az hogy szóbeli vizsgám lessz kedden.:O
-
DrSoul
őstag
Srácok, ha minden igaz öcsém meg én jövünk. De nekünk valóban nem nagy cucc, mert a közelben vagyunk. Tehát döntsenek a többiek.
-
törölt tag
Mint már írtam nem tudok 100%-ra mondani semmit.
Szeretnék beesni, de a meccstől függ, és a matek tudásomtól.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest