- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Memphis
tag
hát ez az miért ne lennénk?
-
boygo
aktív tag
Most, hogy már a hétvégeken nem dolgozom eltudok menni derbizni. Persze ha leszünk annyian.
Miértne lennénk ? :)) -
Memphis
tag
megbeszéljük a házigazdákkal hogy aki legalább évente 2x nem látogat el egy ph-s sporteseményre (nem sok évi 2! ) annak a regisztrációját törlik :D
-
Bobojsza
aktív tag
Emberek...
En raerek :)
Szoval addig mindenkepp de valaki emlitette, hogy lenne terem ahoz viszont fix 8 -12 emebr kene, nem igaz hogy nem jonne ossze!!!! -
törölt tag
Hát sajna akihalás, ez így van..
Egyelőre, de a nyárnak köszönhető!!
Majd augusztus vége felé FELTÁMADUNK! -
Memphis
tag
ajajjj ahogy látom ez a jó kis dolog is kezd kihalni :( ez a baj hogy ittvan 900000000000 felhsználó és egy meccsre ittvagyunk 8-an és ha 3-an nem érnek rá már vége is mindennek.........
-
slug
senior tag
Hi PH-s fanatikusok :)). Részemről a baj az, hogy elsejéig dolgozom apámnál :) :O
Aztán minden mennyiségben mehet a zsuga. Addig is jó nyaralást, munkát, meg miegymást.
OFF:
Som@ mail.
ON: -
Memphis
tag
háát nem tudom tudok-e jönni mert dolgozok de majd valahogy megpróbálok odarohhanni :)) attól függ mikor kezditek :)
-
törölt tag
Nekem holnapig jó, sajna :((
Inkább augusztus jöhet már számításba, meg a sulikezdéstől minden! -
Som@
őstag
UP
Eljött a ''jövő hét''. :D
Lesz foci? Én ráérek szombaton. Mi valószínűleg ketten jönnénk.
Ti hogy álltok a kérdéshez? -
Memphis
tag
ugy néz ki jövőhét
-
Bobojsza
aktív tag
Akkor e hetvege nem jatszik ???
-
Memphis
tag
Rosszabb :DDD
-
DrSoul
őstag
Szerintem nekem is jó! Majd úgy csinálom. Lehet, hogy hozok embert, meglátjuk...
-
slug
senior tag
Nekem jó a jövő hét szombat (júl. 19). Úgyhogy csatlakozhatna még 1-2 ember. Egyébként nem volt semmi durvaság (részemről). :DD
-
Memphis
tag
pont jo meccs volt
-
törölt tag
Háát így WIN98 alatt 640*480-ba 16 színnel elég gázosak a hozzászólások...
De azért nem volt olyan hú de durva meccs! -
slug
senior tag
Hááát. Én most ezen a héten nem érek rá jáccani, de a jövő héten jó lenne még 1 foci. Jönnétek? (Akik voltak elsősorban + a többiek) :))
-
Bobojsza
aktív tag
Sziasztok..
Ezek szerint e heten nem lesz foci, vagy csak csokkentett letszammal, vagy nem szombaton vagy van meg jelentkezo, hogy tobben legyunk?
Nekem jo elore terveznem kell a programomat, hogy ne legyen rohanas mint multkor vagy eppen ne erjek ra.. Bocsika...
Kulonben meg mint mar kifejtettem mecs dontetlen kiegyenlitett erdemenyt, jatekot hozott, es ha nincs uj jelnetkezo javaslom ugyanazt a csapatelosztast ismet....
Kulonben nekem a hetkoznapok jobban fekszenek, nem kell annyit rohangaszni, melo utan lazitasnak tok jo 1 kis foci.
Ja es meg 1. En regen 1 masik mezore jartam focizni, ahol voltak azok a ronda sarga padok. Javasolnam, hogy ilyenekre jatszunk a vitak elkerulese vegett ami ala m1 vagy visszafele pattan az a gol, kevesebb lenne az ellott labda is... -
törölt tag
NEM KELL BÍRÓ, NEM KELL BÍRÓ!
LE A BÍRÓKKAL!
Szal eljátszunk mi magunkban is... -
Som@
őstag
Amúgy én is csatlakozom előttem szóló Slug barátunkhoz: szvsz nem kell bíró. Először jöjjön el minél több ember focizni. Nem hinném, hogy olyan nagyon szükségünk lett volna bíróra. (Jó, lehet, hogy letaglóztam szegény kisgyereket, de akkor is megáltunk, és szabadrúgást kapott az ellenfél. :)) )
De ebből tényleg ne legyen sértődés! -
törölt tag
Nem tudom, de azért nem volt az olyan HÚ de nagy vereség!!
-
slug
senior tag
Nem akartam senkit bántani, de inkább jöjjön el focizni, ne biráskodni. Szal' nincs harag, mer ha igen,legközelebb is megverünk titeket fociban. :C :C :C
-
törölt tag
Köszönöm Szépen :D
-
törölt tag
Szerintem nem lenne elég INteles...
-
_Volkovy_
nagyúr
Egy AMD-Intel csúcstalálkozóhoz mit szólnának az érintettek?Én bennelennék.Ja és persze szigorúan zöld illetve kék mezekben :)
-
klepto
addikt
Bár focizni nem tudok, pontosabban utálok, de elmegyek bírónak, és garantálom elfogult leszek a PH! iránt :DD
Komolyra fordítva a szót, van profi játékvezető ismerősöm, ha gondoljátok szólok neki, és hivatásos bíró vezethetné a meccset :P -
törölt tag
JAJA!
-
Nimrod
addikt
Kár, hogy én nem szeretem annyira a focit, mert közveszélyes tudok lenni :(((
De egyszer eljövök kapusnak, ha kellek. -
törölt tag
Èn benne vagyok a következöben, de sajna nem leszek júli 18-tól aug. 4-ig..
-
DrSoul
őstag
Hát igen, az én állóképességem is hagyott némi kívánnivalót maga után, bár edzetten se vagyok egy sprinter,sőt ... :))
A meccs közepére talpamon kialauklt vízhólyagokról nem is beszélve :DDD -
Bobojsza
aktív tag
Kedves 1begyultek :)
Mindenkinek koszonom en is a focit, es bocs hogy csak ugy elrohantam, de surgos dolgom akadt...
Csak az =seg vegett, hogy ne lejtsen a palya!!
Az elso fel oraban azt sem tudtam kivel vagyok es asszem voltunk ezzel igy meg paran. Kiveve 2 embert az ellen csapatbol, akik az elso ket pontot szereztel... Igy az elso fel ora erdményétől eltekintve (megvannak az ékezetek :) ) a meccs vegeredménye döntetlen, és ezt csak erősíti ama tény, miszerint nagyon kiegyenlitett mccset lathattunk, melyet a faradsag, illetve hat az eronlet dontott el.
Amugy nem is tudom hogy sikerult ennyire kiegyensulyozottan elosztani a csapatokat elsőre. Legközelebb is lehet így!
Utana volt sörözés? Vagy ez már nem fér bele az egészséges életmódba. Mert én biza besöröztem utána rendesen :D -
Memphis
tag
Pötyi az aki mindenkinek ismerős:DD de kicsoda ő valójában?Kéne inditani egy topicot fedezd fel Pötyi :DD az ember akit mindenki ismer :DD
-
slug
senior tag
Pötyi! Amit mondtál a ''link''-elésről, az felterjeszthetnéd mindenki előtt. Télleg, nekem is ismerős voltál.
-
Memphis
tag
A városligetben is van egy ilyen és kb 1 hónapja voltam ott.Akkor még beengedtek :DD
-
Memphis
tag
fáradt voltam hozzá amugy.....
-
slug
senior tag
Jah, meg azt az ugrálós ketrecet ki akarom próbálni legközelebb, mert az nagy lehet. Kár, hogy senki nem jött volna be velem, én egyedül nem akartam.
-
Memphis
tag
igen a környezet adott volt egy jó meccshez :DD
-
DrSoul
őstag
Én is mindig ráérek nyáron, vagy majdnem, év közben majd hétvégenként, bár munkától függ, amit még nem találtam...
De gyorsan találok, az tuti! :DDD
Amúgy nekem is tetszett a dolog, mindenkinek gratulálok, hogy sportszerűen játszott + mindenért, ez nem mindig könnyü manapság a fociban :DD -
slug
senior tag
Nah, most már én is hozzátudok szólni, hál istennek. Nekem is bejött a foci.
Ja, és nagyon komolyak voltak azok a színesbőrűek (nem vagyok fajgyűlölő), akik szolgáltatták a zenét meg a táncot. Sütött a Nap, csicseregtek a madarak, volt 1-2 szép néni kis-nagy mellekkel. :)) :)) -
Memphis
tag
Majdnem én is
-
Veron
addikt
Remélem tényleg rendszeres lesz a dolog, én benne lennék, és szinte mindig ráérek ! :)
-
rlazol
veterán
pedig már komolyan azt hittük, hogy jössz.
Ahogy vártunk egymásra a megállóban jött egy busz a hátsó ülésen egy, a képedre hasonlító alak, nagy szatyrokkal, szétrúgott cípővel, szakadt farmerben, ittasan. Igaz, kicsit idősebbnek tűnt a te általad bevalott huszonkevésnél. De végül nem szálltál le. :))
M -
Szégyen és gyalázat, de csak most találtam meg a topikot. Viszont, ha rendszeres prg lesz ebből, vagy szeretnénk, hogy az legyen, annyit biztosan megtehetünk (mi, csúnya házigizdák), hogy meghirdetjük látványosabban is a dolgot.
-
Memphis
tag
hoopppá hoppá miket tudok :)
-
törölt tag
Az.
-
Memphis
tag
játékvezető talán???
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest