- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
én is reakcióra várok!
4/6-an egy meccset nem tudunk rendesen lejátszani!!! -
DrSoul
őstag
Akkor most mi legyen? Nekem mindegy, max játszom a Fifa 2003-mal! :DDD
Nekem mindegy, amúgy nem tudtam, hogy az öcsémnek van más programja, tehát most tényleg nem tudok mit mondani. Én mindenbe benne vagyok, várom a többiek javaslatát. Ha meg semmi, remélem jövőhéten azért összejön :DDD -
Memphis
tag
:O
-
törölt tag
Hááát X. Sajna a vizes betonról rosszak az emlékeim
-
Memphis
tag
na akkor most mi lesz? mert ha nincs focizás akkor a b terv lép életbe miszerint egy haverom mondta hogy menjünk billiárdozni és akkor mennék vele...
-
törölt tag
Ha ki is süt, akkor is nagy a víz. A beton is ua. csúszik + Tócsa!
Én egy egységformáló dologra gondoltam, mert nem igen akaródzik az 1. tan. napra megfázni! -
törölt tag
Megadná valaki DrSoul tel. Számát, így fórumon keresztül kicsit lassú az információcsere!
-
DrSoul
őstag
Srácok, én meg Memphis elég közel lakunk (Kossuth tér környéke), tehát akár ki is nézhetünk, hogy meglegyünk 6-an. De ahogy most esik, esernyővel mennénk.
Úgy játszani nem nagyon lehet, nem tudom, van-e vízálló cuccom, körül kéne néznem. De azért ki megyünk, ha ti négyen (kisqpi, Saky, Bobojsza és haverja) is mentek, ezen ne muljon. Ki tudja, pont 16:40-kor kisüt a nap :)
Akkor mi legyen? Mit tudtok megerősíteni? Kimentek? -
törölt tag
Megadná valaki DrSoul tel. Számát, így fórumon keresztül kicsit lassú az információcsere!
-
Veron
addikt
asszem most en se megyek, nalunk zuhog az eso....
-
Bobojsza
aktív tag
Hi.
Na akkor mi is 2en mennenk, de csak ha leszunk 6an!!!!!
Es tenyleg pontosan. 16.30 !!!!
Es akkor nem jo a fu? Nincs stoplisotok ?? -
törölt tag
Háát akkor milyen cipőt vigyek???
Vagy mi lesz!
én kinézek sakyval, de tudni kellene, hogy milyen cipő, meg mire készüljek!
A másik! pontos érkezést! -
[amne]
senior tag
Én is kényteleb vagyok visszamondani, füvön nem akarok csúszkálni, betonon meg nem játszhatok, rossz idő van majd legközelebb.
-
slug
senior tag
Bocsi fiúk, de én sem nézek ki, nemtudni mikor esik mikor nem, itthon maradok a jó meleg szobában, reggel óta szarul érzem magam, lehet lázas is vagyok. Téllleg sajnálom, de aki akar irc-re jönni, ott megbeszélhetjük. :(
-
boygo
aktív tag
Ma csak akkor nem lesz foci ha szakad az eső és vihar van különben mindenki ott legyen. :D
-
Bobojsza
aktív tag
Na Sziasztok...
En ketten mennek, jo volna eldonteni m1unk-e vagy sem, felolem mehetunk, legfeljebb stopilsba m1ek.
A betont nem tamogatjuk, inkab csuszakaljunk!!!!, majd vigyazunk 1masra.
:D -
Memphis
tag
össze-vissza van a dolog...itt is előbb szemerkélt most elált....
-
Memphis
tag
szerintem is menjünk el.van egy játszótér a közelben és annak a hátsó részében van 2 betonpálya kézilabda méretű kapukkal ami nem rossz.és ha szermekél az eső szerintem az nem akadály.ha meg esik akkor ahogy mondta kisqpi csapatszellemre erősitünk :D
-
boygo
aktív tag
Esik ! :DDD
Elég közel lakom gondolom ott is esik, szomorú. :F -
törölt tag
Aki gondolja jöjjőn, nekem ma elmaradt egy meccsem, 95% az esélye hogy megyek.
Ha meg nem alkalmas a pálya/idő, marad a dumálás, legalább erősödik a csapatszellem! -
Veron
addikt
Szerintem ha nagyon csuszik a fu elmehetnenk vmi beton palyara jatszani, ugyis van a kozelben, es az talan annyira nem csuszik es konnyebben is felszarad...
-
Som@
őstag
Nem azzal van a probléma, hogy felhős az ég. Hanem azzal, hogy egész éjjel esett, a talaj teljesen át van ázva. A fű vizes -> iszonyatos módon csúszik. Emlékezz, hogy műltkor csak kicsit volt nedves a fű, mégis mennyien csúszkáltunk. :( Nincs kedvem korcsolyázni foci helyett.
Pláne nem hiányzik, hogy valaki megsérüljön... -
DrSoul
őstag
Srácok, elvileg délutánra már részlegesen feloszlik a felhőzet.
Szerintem menjünk, játszunk. Elvégre most is csak északa esett.
Az, hogy van némi felhő az égen, senkit se zavarjon.
Mondjuk mint játékvezető, nekünk ilyen időben is kellett menni, simán, ezek nem akadályok.
Tudjátok hányszor voltam így meccsen, azt végül semmi se esett, csak úgy nézet ki?
De persze ha valakinek nincs kedve, az ne jöjjön csakazért is! :DD
De remélem mamindenki benéz ide, és megosztja véleményét. -
törölt tag
Öcsémet vihetem? Kicsi kopasz gyerek, az első alkalommal rúgott nekem 3 gólt!
:F -
slug
senior tag
Hát nemtudom, de itt nagyon szar idő van, remélem változni fog az idő jó irányba még ma.
Tegnap 21.09 óta senki nem néztem meg a topicot, sajna (lehet fáradt mindenki) -
törölt tag
Oksa!
sakynak szólok, az esős dolgot meg kéne beszélni, lekonkretizálni! -
Veron
addikt
Ja ugye megint 16:30 Margitsziget?
-
Veron
addikt
HI!
na jon még egy osztálytársam asszem Virus néven van regisztralva... -
boygo
aktív tag
Mi lesz ha esni fog az eső ?
Gondolom nem vagyunk olyan fanatikusak vagy igen ? :DDD -
Memphis
tag
11+még sztem még be is fognak álni mert a kínaiak már kezdik megszokni :) húú de jo sokan leszünk
-
slug
senior tag
Nah, holnap foci, nagyon csendben van itt mindenki! Ki jön?
-
Ye_Nő
tag
Akkor a lista:
- Som@
- Agyhalott Endre
- kisqpi
- boygo
- indexolvasó
- Memphis
- DrSoul
-Bobojsza +1 fő
-Veron
-amne
Ez eddig 11 fő, ha jól számlálom. :)
Feltehetően én is kimegyek, nemcsak azért, mert már régen láttam a ''lélekgyógyászt'' :DDD, hanem azért is, mert régen láttam focimeccset. -
Bobojsza
aktív tag
Elorelathatoan esni fog....
Remelem nem tantorit ez el bennunket !? ;] -
slug
senior tag
én tuttam hogy laci elmegy portugáliába, az első péhás focin mondta
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
Most beszéltem Agyhalottal. Ő is biztosan jön vasárnap. A másik kedves jóbarátom még kérdéses.
-
DrSoul
őstag
Srácok, mielőtt elfelejteném: mindenki hozzon magának legalább egy másfél literes üveg vizet! :DDD
Bocs, nem azért, mert irigy vagyok, de általában csak Memphis meg én viszünk, és azon osztozkodunk. És nagyon megjön a szomj, a kút meg kicsit odébb van.
Csak ezért. Ok? nincs harag, remélem! :t
(Persze aki elfelejt hozni, annak adunk :P ) -
boygo
aktív tag
A legutóbbi játék után volt mégegy fórum társunk aki jelezte, hogy a következőre ő is jöne. /#734/ Ő is egy szuper kapus mint kisqpi. :))
De azóta nem jelzett vissza. :F
Küldök neki egy mailt. -
Memphis
tag
de hova tünt rlazol?? HOVA TÜNT RLAZOL???? (Palik László után szabadon)
-
DrSoul
őstag
Egyébként csodálkozom, hogy Parci nem nézte meg a képeket, és nem publikálta azokat! :DD
-
[amne]
senior tag
Nah következőre én is megyek ha mindenigaz..
-
Bobojsza
aktív tag
válasz
#57764352 #813 üzenetére
Ez OK, de ha nagyon nagy a kulonbseg???
En is kihivasnak tekintm ha erosebb az ellenfel, jobban kell hajtani + minden, de ha a felpalyaig nem jutunk el az azert mar nem jo, merthogy most 3:1 volt a tamadasi arany....
Igen atletizaltam es most is szoktam futkosni, jovore szeretnek maratont futni, csak sok ido kell a felkeszuleshez az + nincs... -
törölt tag
Akkor nincs más hátra mint előre.
Lehetőleg tartsuk be a 16:30-as érkezést! -
DrSoul
őstag
Én már nem számolom, de kb nyolcan leszünk biztos!
-
Som@
őstag
DrSoul: persze, hozzad a CDt. legfeljebb megint megnézi a szép csajokat a szigeten. :DDD
Memphis: nekem csak a 2003 van meg. Ha érdekel, szólj! -
DrSoul
őstag
Ki tudja, lehet, hogy közönségünk is lesz?
Ye_Nő nagyon érdeklődött, mikor lesz a meccs, és mondta, hogy majd figyeli a fórumot. Képzeljétek: kiderült, hogy ő egy volt-évfolyamtársam!!!
Milyen kicsi a világ! :DDD -
Memphis
tag
Som@ nem te mondtad hogy megvan neked az nba live 2001? mert ha megvvan azt is hozhatnád :))
-
DrSoul
őstag
Som@, nyugi, minden a legnagyobb rendben! :))
Annyi, hogy Slug nagyon szeretne veled játszani, szerintem ennek semmi akadálya. Ennyi.
Nekem mindegy, kivel játszom, és szerintem a többieknek is. Tehát semmi civakodás, lesz játék, és kész! :DD
Tehát akkor ugye jösz? :DD
Amúgy vigyem a CD-t? :t -
Som@
őstag
Béláim, mire kell hazajönnöm?! Civakodásra? :D
Télre terem: mi folyamatosan szoktunk játszani Endréékkel, de ott biza meg van az állandó 12 ember. A termet azért majd megkérdezem. -
Memphis
tag
nem értem mi ez az én somával akarok lenni dolog...de inkább nem is szeretném megérteni..nekem pont jo lesz ha kisqpi,DrSoul és Bobojsza van velem egy csapatba.Lehet hogy vesziteni fogunk de egy vesztes mindig van. és engem *************!!@
-
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #812 üzenetére
Teljesen igazad van, és is iszonyu keveset futottam, de azon kivül, hogy nem a legjobb a kondim, hetek ota szenvedek egy gyógyuló-előjövő vízholyaggal a jobb lábamon: a gyors irányváltoztatásokban igen rossz, de aztán már a sima futásban is! Nincs valakinek valami jó modszere erre? Játsszak 2 zokniban?
Neked biztos lassú volt a játék, igen csaj fútó alkatod van!
Nem atletizáltál valamikor, véletlenül? Tuti, nem szoktam tévedni! :DDD -
Veron
addikt
na a Vasránap nekem is jo sztem!
megint 16:30???? -
törölt tag
Nekem ehhez annyi lenne a hozzászólásom:
Ha játszani megyünk, akkor játszunk, ne azzal legyünk elfoglalva, hogy ki legyen kivel. Ha vele vagy, akkor örülj, játszatok össze, ha ellene akkor rivalizáljatok. Ez csak jót tesz a játéknak.
A dolog pedig mindkét oldalon ua. focizni! -
Bobojsza
aktív tag
Nekem is jo a vasarnap es bar multkor is igertem de syerintem most mar tenyleg hozok meg valakit :)
Ja es meg valami.
Azt szeretnem kerni toletek, hogy ha elmegyunk jatszani, akkor mindneki alljon ugy hozza a dolgohoz hogy most rohagaszunk hajtunk 1-1,5 orat aztan majd pihizunk, es ne labdara varakozassal menjen az ido.
Tudom en most kestem, de nekem nagyon kevesnek es lassunak tunt a jatek, olyan almos es nem is tudom milyen volt.
Ha meg aranytalan a felallas, akkor erdemes lenne meg idoben ujraosztani a csapatokat.
Azert jo volt :)
Koszi! -
slug
senior tag
Sajna, lehet nem tudok menni, de ha megyek, akkor csak Soma-val leszek egy csapatban!
-
DrSoul
őstag
Tehát akkor:
- Som@
- valamelyik haverja
- kisqpi
- boygo
- indexolvasó
- Memphis
- én -
indexolvaso
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még nem 100%, de valszeg jövök. Attól függ mennyire leszek lusta előbb felkelni :) -
boygo
aktív tag
Kezd rendszeressé válni a vasárnapi foci. :))
Nekem is megfelel az időpont.
Hajrá ! :D -
DrSoul
őstag
Srácok, tudomásom szerint Memphis is jön!
-
törölt tag
Köszi a listát
-
Som@
őstag
Endre még nem biztos, hogy jön, viszont jönne egy másik kedves jóbarátom is, ha nem gond.
Amúgy egy nagyon-nagyon hosszú történet, hogy miért lett Agyhalott az Endre beceneve. :D
Vasárnapi foci, eddigi résztvevők (08-28, 10:11-i adat)
Agyhalott Endre vagy Som@ másik cimborája
DrSoul
kisqpi
Som@
Aktív témák
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest