Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Ricsard001 #4600 üzenetére
Ha egy 30x30 centis járólapra fekteted a táblát, ahogy javasoltam, akkor nem kell eltávolítani a számgyűrű tartóit.
Harrows Matchplay táblámat óvatosan permeteztem vízzel, mégis hazavágtam. A Winmau honlapon tiltják a nedvesítést, nyilván nem véletlenül. Harrowsom ugyanennyi idős korában drámaian szarabb állapotban volt, mint a Blade5. Ebből levonható a tanulság: csakis Winmau táblát szabad venni. Sokan dicsérik a Bulls és Shot táblákat, de minek kísérletezgessek, amikor ez bevált?
Igen, a darts sokkal bonyolultabb, mint azt a kívülállók gondolják. A beállástól a nyíl megfogásán és elengedésén át a számolásig.
Chisnall fura figura, neki is van a kezében némi kacskaság, ha azt nem tudja kontrollálni, akkor rémesen szarul dob. Kedvelem és Lewist is, aki ma simán nyert. Ellentétben Mensurral, aki kifogta a VB legantipatikusabb figuráját.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Smiley
addikt
válasz #05304832 #4605 üzenetére
Medárd bebizonyította az évek során, hogy nem tud rendesen, vagyis inkább összeszedetten beszélni, se számolni... Most vagy egy régóta érvényes szerződés köti a SportTV-t, vagy látja benne a fantáziát. Viszont nem hiszem el, hogy a SportTV-nél senkinek nem tűnik fel, hogy egy kurva mondatot nem tud ő-zés vagy a-zás nélkül elmondani. Nekem szó szerint fáj hallgatni. Viszont ha ennyire látják benne a fantáziát akkor miért nem iratják be egy sportriporter tanfolyamra. Még jó, hogy a digitális TV világban elünk, ahol természetesen nem továbbítják az eredeti hangsávot.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
bosmajor
tag
-
BBéci
legenda
válasz bosmajor #4609 üzenetére
Borzasztóan zavaró az őzése, ami abból ered, hogy egyszerű, mint egy faék, semmiféle tanfolyam nem változtatna rajta.
A helyi erő (Fülöp) képtelen különbséget tenni az egyelőre és az egyenlőre között. A 180 ordításuk is iszonyatosan irritáló.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cheif
tag
És akkor mondja valaki, hogy nem éri meg a pdc.tv előfizetés...
Price is kiesett, Van den Bergh viszont nagyon jó volt, remélem sokáig eljut.
-
BBéci
legenda
válasz bosmajor #4609 üzenetére
Kihagytam az "ugye" szó folyamatos ismételgetését, sokszor egy mondatába kettőt tett bele, ezt szintén nagyon nehéz elviselni. Ha nem lenne világos, ZM "szakkommentátorról" van szó.
-
BBéci
legenda
válasz #05304832 #4613 üzenetére
Alighanem vagy olvasta az itteni bejegyzéseket, vagy valaki felhívta rá a figyelmét, hgy ekézzük, mindenesetre Messengeren kérte, hogy üzenetet küldhessen nekem. Úgy gondolom, nincs vele semmiféle megvitatnivalóm.
-
BBéci
legenda
válasz #05304832 #4619 üzenetére
Azért nem fordítanak, mert nem erősségük az angol nyelv. Az F1 közvetítések során Wéber és Szujó mindent fordítanak, mert kiválóan beszélnek angolul.
-
Ricsard001
csendes tag
Üdv!
Nem volt időm írni, de ezt most bepótolom.
Ahá, tehát te úgy értetted a járólapra fektetést hogy fogsz egy járólap négyzetet mint egy távtartót, nem pedig sima felületként mint egy padlót. Így értem. Az ünnepek alatt meg is csinálom.
Amire én jutottam amikor a táblát vettem az az volt hogy vagy Winmau, vagy Unicorn. A Unicorn táblákról azt olvastam hogy a számozása több találat után hajlamos eltörni. És néha verseny közben /TV/ viszonylag gyorsan hajlamos kiszálasodni. Ezért maradt a Winmau. És nem is bántam meg, csak karban kell tartani ugye...
Chizzy szépen halad előre, lélekben vele vagyok, küldöm a csít. Kelleni is fog a kacska kezének... Lewis szintén oson előre, jó is ez így.
Mensur ha jól emlékszem a darts rock fenegyerekével játszott, Ryan Searle-vel. Behatóbban nem ismerem bevallom, mit tudsz róla? Nehéz elviselni a srácot játék közben? Tegnap O’Connor-al játszott, hát mit ne mondjak, nem a két legéletvidámabb játékos...
Visszatérve a kommentátorokra: a srácok eléggé jól összeszedték a lényeget, engem két dolog idegesít leginkább. Az egyik tényleg a mondatok befejezetlensége. Értem én hogy történnek a dolgok a képernyőn és meg kell szakítani az aktuális mondatot, de soha nem érkezik hozzá befejezés. Olyan élmény mint az Agymenőkben, ahol Sheldon-t azzal képezték ki hogy soha nem fejeztek be egyetlen mondatot sem. Ezzel kínozni lehet... A másik tényleg az alany nélküli mondatok. És nem egy vagy kettő, hanem rendszeresen elfelejtkeznek róla. Beszélgetés közben mindenki hajlamos rá, de verseny közben van hogy percekig nem tudom kiről vagy miről van szó, és nehéz követni az eseményeket, sztorikat. Ez a két hiba nagyon tördeli a mondandójukat.
Az ö-zés és á-zás az nekem személy szerint nem zavaró, ettől még lehet jó a beszélőkéje, ennyire azért nem vagyok professzionalista. A facebook-kommentekkel való foglalkozás szerintem nem ördögtől való, de erősen szelektálni kellene hogy mit olvasnak be, és a válaszok is összetettebbek kellene hogy legyenek. Ha huszonötször nem olvasták eddig be hogy dobtál-e már 180-at, akkor egyszer sem. -
Cheif
tag
válasz Ricsard001 #4621 üzenetére
Én idén többször is láttam Searle-t játszani, nem is csodálokztam, hogy kiejtette Suljovicot. Szerintem nincs vele semmi probléma, teszi a dolgát és kész.
-
Cheif
tag
válasz zsolti72837 #4629 üzenetére
Kivéve amikor nem
Az elmúlt években azért párszor előfordult, hogy elsején mondjuk még csak az elődöntők voltak. Sőt, volt amikor csak 4. volt a döntő. -
BBéci
legenda
válasz #05304832 #4635 üzenetére
Úgy kicsit más a helyzet, hogy könnyűnek érzed a 24 grammost, de mielőtt megvennéd a két grammal nehezebbet, dobálj egy olyannal legalább 10 percet.
Nyálazás helyett vaxot érdemes használni, amit a zsebedben tarts, hogy kicsit felmelegedjen, mert szobahőmérsékleten nem kenődik a bőrödre.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #05304832 #4637 üzenetére
2014-ben rendeltem először a Darts Cornerről, legutóbb egy éve. Általában 20-30 %-kal olcsóbb volt, mint itthon. Jelenleg a különbség sokkal kisebb, csak azt érdemes kintről rendelni, amit éppen leáraztak.
2014 februárjának elején mentem le először a darts klubba, 5 nappal az ecseri amatőr verseny előtt. Azon a versenyen annyira izgultam, hogy 100-110 volt a pulzusom, remegett a kezemben a nyíl, simán kikaptam egy csajszitól. Ezt követően minden hétfőn részt vettem a Csoki Kupa versenyeken, de az izgulás ott is jelen volt, ami a kiszálló százalékomat borzasztóan lerontotta. Emiatt nem sok meccset nyertem, de azért minden napra jutott 1-2.
2015 elején kezdtem strigulázni a 90 pont feletti dobásokat a következő bontásban: 100; 140; 2xt20; 90+; 100+; 140+; 170+.
2016 nyarától egyre kevesebb strigula került a füzetbe, viszont egyre jobban fájt az alkarom, gyakorlatilag majdnem minden dobás közben és után. Néha sikerül túltenni magamat rajta, olyankor szórom a 100-akat és a száz felettieket, de sosem tart 1-2 óránál tovább.[ Szerkesztve ]
-
bosmajor
tag
válasz zsolti72837 #4629 üzenetére
Január első vasárnapja szokott lenni a döntő, hacsak (úgy mint idén is) nem tolódik túl messzire.
-
BBéci
legenda
válasz #05304832 #4641 üzenetére
Sokszor annyira fittre edzettem a karomat, hogy a nyílak megfogására sem maradt erőm. A darts táblám a kondigépem és a súlyzóim közvetlen szomszédságában van, a boxzsákom sincs messze.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Igen, a nyilakra vonatkozott, amit írtam, minden más egyebet még mindig érdemes Angliából rendelni. Táblát kivéve, mert annak horror a szállítási költsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Könyvajánló
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest