Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Csakis konkrét készletről lehet véleményt mondani.
Amikor 4 éve nyilak vásárlását terveztem, végigböngésztem a kínai kínálatot, egy értelmeset nem találtam. Ráadásul olyat nem szabad megvenni, amit nem próbáltál ki.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Számomra teljesen ismeretlen. Ráadásul kifejezetten antipatikus, olyan, mint a Recbook, egy világmárkához nagyon hasonlító nevet választottak, hátha valaki figyelmetlen és összekeveri őket.
Bulls, Harrows, One80, Target, Unicorn, Winmau, Designa, XQMax, stb. amik ajánlhatóak. 7-8000 forinttól kezdődnek a jó nyílkészletek. Leginkább innen szoktunk vásárolni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cheif
tag
Esetleg még érdemes körülnézni a használt nyilaknál is [link] vagy [link]
Akár a meghirdetett nyilaknál, akár kérdéskét, hogy kinek van egy adott összegért amennyit rá szánsz eladó nyila, aztán megnézed a kínálatot. Esetleg megadod, hogy csak BP vagy más adott helyen, hogy személyesen meg tudd nézni, esetleg kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
Esetleg próbáld meg a használtakat, hátha van közel, ezeknek nem igen lesz bajuk, esetleg a festék, de az minden festett nyílon kopik és a hegy, azt meg ki lehet cserélni.
Azt szokták mondani, hogy kezdésnek 21-24g közötti egyenes nyilat próbálj ki, aztán alakulni fog a dobásod és elkezd majd kirajzolódni egy kép, hogy milyen súly, milyen alak az ami neked jobb. -
BBéci
legenda
Igen, a nyilakra vonatkozott, amit írtam, minden más egyebet még mindig érdemes Angliából rendelni. Táblát kivéve, mert annak horror a szállítási költsége.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Hálózati / IP kamera
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic