Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Elképesztő meccs volt, sajnálhatod, hogy kihagytad.
-
zsolti72837
addikt
Barney föl bigyóval játszik.
-
bosmajor
tag
Most kezdődik a Taylor vs. Barneveld meccs!
-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
9 db nyíl

(Ezek szerint nem láttad) -
Remi1234
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ne tossz.. Mit művelt?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ismét útGERWEN.

-
Jozin
csendes tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi!!!!
Működik
-
Jozin
csendes tag
Sziasztok!!
Tudna valaki működő linket UK Openhez?
-
zsolti72837
addikt

MvG

-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem éri meg kintről rendelni, az ára szállítással együtt elérheti a 16000 forintot.
A rozsdamentes zártszelvényt (20x20 mm) ingyen kaptam, a két betondübel (beütő) és a két csavar még 500 Ft sem volt. Sajnos a szőnyegpadlót ki kellett lyukasztani, de ott egye meg a fene. -
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerinted ez mit jelent: "Egy mozdulat behelyezni és kivenni." ?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
A képen ott a két dübel, amit a padlóba, betonba erősítesz, a dobóléc két kiálló szára, tüskéje azokba illeszkedik bele. Egy mozdulat behelyezni és kivenni. Eredetileg pontosan olyat akartam gyártatni, de rájöttem, nem veszem ki annyira sűrűn, hogy problémát okozna a csavarok kitekerése.
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Sok (kb. 20) évig dobáltam úgy, hogy néznem kellett a vonalat, aztán két éve elkezdtem lejárni a VSE klubba, megszoktam, hogy ott a dobóléc, itthonra is rendszeresítettem egyet. Összehasonlíthatatlanul kényelmesebb és semmi köze ahhoz, hogy akar valaki versenyezni vagy nem.
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Szerintem a dobóvonalnak éppen az a lényege, hogy kiáll a padló szintjéből, hozzá lehet koccantani a lábat, nem kell lenézni. Azért van dobogó minden komolyabb versenyen és Andrásnál is.
Ha nem száll rendszeresen meleg levegő a táblára, akkor OK! Majd kiderül 2-3 év múlva.
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Nálam irodai felhasználásra tervezett és gyártott szőnyegpadló a burkolat, abban sem tettek kárt 11 év alatt a nyilak, de egészen más a hangulat, az érzés, amióta tavaly novemberben leterítettem a gyári darts gumiszőnyeget. Rozsdamentes zártszelvény a dobóvonal, amit betondübelekkel rögzítettem, de pár csavarintással eltávolítható. Világítást egy talpával a falra csavarozott asztali lámpával oldottam meg. Majd mutatok képeket.
Jól látom, fűtőtest van a tábla alatt? Az nem tesz jót a szizálnak, kiszárítja egy idény alatt.
-
Amarton
tag
-
Mela Kehes
addikt
Lecseréltem a régi Ton Machine nyilam egy Winmau Vanquish-re (24 g). Ha már ott voltam a boltban, kicsit be is vásároltam. Íme

-
adrian360
őstag
nem tudom ki próbált már dobni a régi nagyon bordás phil taylor nyilakkal, na azokat szinte képtelenség úgy eldobni hogy pozitív szöget zárjon be a táblával. vagy vizszintes, vagy lóg. alapból ilyen a nyíl.
-
bosmajor
tag
Én csak arra próbáltam reagálni, hogy szerinted a magassága miatt íveltebben kellene dobnia ahhoz, hogy a nyilai "rendesen" álljanak. Az én véleményem pedig az, hogy van az Ő dobásának is íve, csak repülés közben az Ő nyilának szögelése nem igazodik a röppályához, hanem végig megközelítően vízszintes.
-
BBéci
legenda
válasz
bosmajor
üzenetére
Nem értünk egyet a tollszárfogást, mint okot illetően.
Viszont Te is azt írtad, amit én, hogy a technikája szintén oka a nyilak becsapódási szögének.
Az egyértelmű. hogy a derékszög a legjobb, de Taylor nyilai sokszor, legalább negyedrészben lógnak.
Nekem ugyanez volt a gondom, aztán változtattam a technikámon, mostanában 90 és +5 fok közötti szögben állnak bele a nyilaim a táblába. Viszont az alaptechnikám megerőszakolása miatt pontatlanabbá váltak a dobásaim, tehát végeredményben rosszabbul jártam.
Nézd meg ezt a videót is: [link] -
bosmajor
tag
Én inkább úgy gondolom, hogy a (tollszár)fogás és a dobásmódja miatt van az, hogy bár az Ő nyilai is ívesen repülnek, de míg másoknál a nyíl szöge igazodik a röppályához, addig Taylor nyilai végig szinte vízszintesen repülnek, ezért is csapódnak úgy a táblába. Szerintem ez hasznos is, mivel így kevesebbet takarnak ki, mint egy nagyobb szögben álló nyíl.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Full HD kijelzőre kitéve a 480p annyira gáz, hogy sokszor nem látni tisztán, melyik szektorban van a nyíl.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sajnos Theo Kaspers 480p videókat is tesz fel, amit csak akkor vagyok hajlandó nézni, ha nincs HD. De a PL-ből mindig szokott lenni 720p és 1080p is.
-
BBéci
legenda
Taylor viszonylag alacsony termetű, ahhoz, hogy a táblába a merőlegeshez képest felfelé állva érkezzenek a nyilai, ejtve, ívelten kellene dobnia. De nem ezt teszi, sőt, a stílusából fakadóan inkább lógnak a nyilai. Ezért váltott pár éve tömzsi formára a korábbi karcsú hengeresről. Néha még ezekkel is lógnak, alighanem azért céloz picit a T20 alá, hogy ne takarják be.
És valóban nehezebben fér 3 nyila a triplába, ezt bizonyítják a statisztikái, amire tegnap alaposan rácáfolt. Nem emlékszem az utóbbi időben olyanra, hogy 12 leges meccsen 7 db 180-at dobott volna.
Javítsatok ki, ha tévedek.(#2851) zsolti72837
Beírod a YouTube keresőjébe: Premier League Darts 2016, és válogathatsz. Ha sok egyéb lesz a találatok között, akkor szűkítsd az utolsó 24 órára. -
vans?
őstag
Kar, hogy MvG elfogyott a vegere tegnap
Parade volt, oriasi jatekos. Minden ertelemben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsolti72837
addikt
Múltkor lehet, hogy linkeltem, de nem találom. Egy olyan youtube-os oldal ahol vissza lehet nézni a meccseket.
Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.

-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére

-
zsolti72837
addikt
Mekkora átlagok már megint.

-
Jozin
csendes tag
Taylornak gyakorlatilag minden nyila vízszintes, érdekesek az új nyilai
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
MvG

-
LendvaiFeri1
veterán
útGERWEN!44!!

-
hitman,
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Na, Gerwen meg most úgy dobott mint ahogy én szoktam.
-
zsolti72837
addikt

Statisztika.

-
Jozin
csendes tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ezt osztom

-
zsolti72837
addikt
Nagyon jó meccs volt ez az első.
Következik a Barney.
Barneveld, Barneveld

-
vans?
őstag
Mi volt ez a Wade-Lewis meccs?!

-
Jozin
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket

Valami jó kis magyar nyelvű leírás, könyv lenne az igazi
-
zsolti72837
addikt
Ezt érdemes nem csak kezdőknek megnézni. [link]
-
Jozin
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezdett érdekelni a darts, úgy 2 hónapja. Unicorn db180-as táblán egy winmau 20g-os Apocalypse szettel dobálok. Elvagyok vele,de egy jobb nyíl hamarosan kelleni fog.
A lényeg, szeretném elkerülni a rossz dobási technika beidegződését, ezért valami jó leírást, videót tudtok adni a témával kapcsolatban? -
zsolti72837
addikt
Jó hangulat volt. [link]
-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem tudom mennyire követed a fórumot
, de szerintem több hozzászólásomból is kiderült már, hogy én a Harrows Clic rendszerét használom. -
zsolti72837
addikt
Valaki használ ilyet? [link]
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Cserélném más darts kellékre.
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mit lehet Debrecenben beszerezni, de oda is szállítanak a darts üzletek.
Táblát és nyilakat illetően sok ajánlást olvashatsz itt a topikban. Előbbiből egyértelműen a Winmau Blade4 a nyerő, nyílból akkora a választék, hogy lehetetlen konkrétan bármit ajánlani. Menj le darts klubba, próbálj ki annyit, amennyit lehet. -
törölt tag
Üdv.
Régebben sokat játszottam, de szétment a baráti kör ahol toltuk.
Debrecen a város, kilencvenes évek eleje, közepe, kicsit vége.
Állítólag annyira nem voltam rossz, inkább csak rapszodikus kicsit.
'99-ben voltam katona, akkor a debreceni kantinban 3 db tripla 20 egy hamburgert ért. Jó párat sikerült enni a fél év alatt.
Azóta szinte semmi.
Rá szeretnék futni picit újra a dartsra, azon belül is a steel vonalra.Nem követem az eseményeket, bár néha eljut hozzám, hogy az egyik régi cimbi a Teva csapatát erősíti, a másik megint versenyeket posztolgat a facebookján meg ilyesmi.
Nem akarok divatolni.
Annyit szeretnék, hogy ajánljatok valami vállalható táblát ami Debrecenben beszerezhető, és valami kellene hozzá, mert szerintem a '94-ben vett 19, és 21g-os Tiger készletem kicsit elavult. Hja, amúgy igen. Szeretem a nehezebb szerelékeket, mert fizikai melós vagyok. A túl könnyüvel kicsit nehezebb céĺoznom.
Előre is köszönöm ha nem tl;dr és azt meg főleg ha választ is kapok.

-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Csak a gyártó a fontos? Az anyaga, hossza nem is számít?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
A héten érkezett meg egy szállítmány toll (20x3) a Darts Cornerről, ha előbb szólsz, belefért volna még egyszer ennyi.
Azokat a képeket bárki megtalálja a Facebookon, nem látom értelmét annak, hogy ide bemásoltad. Ez valami kényszer nálad? -
zsolti72837
addikt
Tegnapi statisztikák.

-
zsolti72837
addikt
Valakinek nincsen otthon feleslege target szára vagy bármilyen tolla?
PM-be írjon.

-
Mela Kehes
addikt
-
zsolti72837
addikt
Wright 3-ból 3.
(#2816) local1:

-
zsolti72837
addikt

-
bosmajor
tag
Szerintetek számgyűrűt lehet valahol külön venni?
-
sz_abika
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem szégyen az - én jó voltam mindig matekból nem okozott problémát sosem a számolgatás.
De öcsémnek - aki maradjunk annyiban hogy humánvonalas - okozott bajt és ciki volt az amatőr verseny is ahogy bénázott még tavaly nyáron. Most viszont már határozottan megy a matek, miután megsozkta a ember a számokat és kevesebbet gondolkodik, automatán megy belül a számolás
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Onnan indultunk, hogy a darts klubokban, egyesületekben hogyan bonyolítják a versenyeket, kinek kell írnia.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Akkor ettől még az is egyszerűbb ha csinálsz egy excel táblát és abba beírod a dobott szektorokat. Nem kell összeadni meg kivonni. Otthon tabon (még esetleg telefonon) járhatóbb út.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Azt javaslom, gyakorold a papíron számolást. A tábla mellett állva macerás számológépet használni, asztalnál ülve sem az igazi, legalábbis szerintem.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Azt biztosan nem fogják jó szemmel nézni, sőt, talán (képletesen) kiüldöznek a teremből. Nálunk legalábbis van annyira hagyománytisztelő a vezetés és a versenyzőgárda, hogy ragaszkodnak a papíron vezetett számoláshoz.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha kapásból nem megy könnyen az írás, gyakorolni kell. Irtó kellemetlen, ha meccs közben elúszol a kivonással.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ki más írná, ha nem valamelyik éppen ráérő játékos. Ez magától értetődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)