Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosmajor
tag
Nézhető élőben a BDO-VB: http://www.ustream.tv/channel/bdo-darts-2015
-
zsolti72837
addikt
Utolsó két meccset láttam és mind a kettő nagyon jó meccs volt.

-
Mela Kehes
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem hinném, hogy Andersont megveri. Sokkal magabiztosabban játszik.
-
szab.tam
nagyúr
azt mondja az ember.
idézem:
"van gerwen-nek is állt a zászló."az igen!
láttad is, vagy csak érezted?

-
f(x)=exp(x)
őstag
Szia Wright...

-
LendvaiFeri1
veterán
Ez egy Lewis vs. Klaasen döntő lesz.

-
Simivok
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És őt hogy hívják, aki most beszél?
-
szab.tam
nagyúr
papagáj séróját belövik.
kész.
csodás.
világít.
majd szegény a kezdés előtt 10 perccel leönti a pink pólóját kávéval.
és nincs tartalák. csak zöld.akkor mit csinál a fodrásza?
gyorsan kimaszkolja a fejét szigszalaggal, és rámegy neolux-szal?gyk:

ezek aszünetek nem regenerálódásra, huggyantásra vannak.
ilyenkor lázasan telefonálnak a bukinak...
-
föccer
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Most hallgatom a nyilatkozatot. Az első 3 set kapcsán szuperlatívuszokban tud csak MS-ről beszélni, teljesen jogosan.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ez is nagy meccs volt!

Remélem Wright tud nyerni ma Luis ellen... -
kisgyerek85
senior tag
Aztabetyar!!! Sajnalom Smith-t, de Barneveld-et is sajnaltam volna.
-
unravel
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
elsején szokott lenni a döntő 
-
föccer
nagyúr
Tyűűű, ez nem volt gyenge.

üdv, föccer
-
LendvaiFeri1
veterán
Istenem...

-
unravel
őstag
heló
kik lesznek a döntőben? -
Simivok
senior tag
Hogy hívják az emberkét aki mondja a pontokat? Mert ahogyan üvölti a 180-at, az valami utánozhatatlan...
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jól nyomja Barney, megint 100 körüli átlaggal, magas kiszálókkal.
Ettől függetlenül ha Smith visszatalálna, megnyerhetné simán a meccset. -
szab.tam
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
erre így konkrétan kevesen. 3 után már csak max. 1-et adtam volna barninak, egy pihi szettben.
-
kisgyerek85
senior tag
Smith mitol romlott le ennyire? Drukkoltam annak,hogy 3:0 utan tortenjen valami, de erre nem szamitottam.
-
Mela Kehes
addikt
Hihetetlen milyen gyorsan dobál Smith.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Remi1234
üzenetére
olyan értelemben mondtam azzal a meccsel kapcsolatban, hogy ott maxon ment neki, a legjobb formájánál is jobb volt.
és ő ezt 2* nem csinálja meg.
pláne ott a kis cukrocskája is.ha most, a 3. szettben smith kiszállója nem romlik le nagyon, akkor szegény barni megy a levesbe.
szerk: és nem romlott le...
-
föccer
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ráncolja is a homlokát a holland erősen. Fejben most nagyon nagy baj van.
üdv, föccer
-
LendvaiFeri1
veterán
Eddig sima.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
A 4:3 kevés lenne, mert 5 nyertig játszanak.

Hajrá Barney! -
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Biztos h nem.. Sztem az MvG elleni meccs miatt mondja... Hozzáteszem én is leforrázva fekudtem le
-
szab.tam
nagyúr
sokan szeretjük barnit, de úgy érzem, hogy ma max. 2 szetet fog hozni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Érdemes ránézni a Skysportra...
-
Remi1234
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ogre drukker vagyok, de sztem Anderson a legjobb tavaly óta. Tok mindegy a ranglista meg a sumaheri 16VB. Most...
-
zsotesz81
senior tag
Nem hiszem el, hogy mindig a D12-t rontjàk el a 9 nyilasnàl, Gary is mellè dobta

-
f(x)=exp(x)
őstag
Én csak annyit tudok, hogy már megint nagyon izgalmas meccset látok a Sport 1-en!

-
LendvaiFeri1
veterán
Eddig 5x volt ilyen, hogy általában a 6. nyíl után odaálltam a TV elé. Na mondom most nem állok oda, mert úgyis elrontja valamelyiket. T19 után hirtelen felugrottam, és elrontotta a D12-t....
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Legyen igy!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Smith vs. Anderson lesz.

-
Mela Kehes
addikt
Lewis-Anderson döntőt tippelek.
-
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Itt pl. megemlíteném Mensur Suljović-ot. Ő alapból lassú játékos, de többször észre lehet venni, hogy még erre a lassúságra is rájátszik,hogy minél jobban kizökkentse a ritmusból az ellenfelet. Régebben nem látszott ez annyira, de most, hogy "jön fel", egyre görényebb módon csinálja ezt szerintem. Emiatt kezd számomra egyre kevésbé szimpatikus lenni. Legutóbb, mikor Lewis kiejtette, szerintem Lewis is készült rá mentálisan, azért nem zökkent ki. Tudta, hogy ez lesz, de nem foglalkozott vele. Lehetett is látni, hogy Lewis közben nézelődik, elfoglalja magát Mensur mögött, tök nyugisan kivárja, hogy dobjon. Erre tuti készült, mert már én a TV előtt ki voltam akadva, hogy mit p*csöl ennyit Mensur.
Plusz nem is tudom, talán valamelyik Euro-Tour-on volt, hogy Barneveld dobás után dobbantott egyet a lábával, mikor már Anderson készült a dobásra, utóbbi szerint direkt, hogy kizökkentse. Persze, azt is tudni kell, hogy akkor már Anderson is érezte, hogy ez a meccs elment, aztán muszáj volt számára valami kifogást kitalálni, miért is vesztett.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Arra is. Lelkileg nagyon ott kell lenni, koncetrálni. Nem 1x volt olyan, hogy ha nem dobta volna meg a duplát, akkor elszállt volna a meccse. Fizikailag is bírni kell a tempót.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Valaki tudja, hogy milyen taktikai húzások vannak meccsek közbe? Barny nyilatkozta, hogy a Gerwen elleni meccsre készült régóta. Itt mire kell gondolni? Pl. lassítja a játékot?
Mert ugye ez nem foci, hogy kontrákra épít, "elaltatja" az ellenfelet stb....vagy tévedek? -
zsolti72837
addikt
B.Ú.É.K !
-
kisgyerek85
senior tag
B.Ú.É.K !
Akik meg lemaradtak Taylor meccsről, itt visszanézhetik
[link]
6 részletbe fent van. Én is reggel néztem vissza abban a tudatban, hogy már tudtam a végét, de így is jó volt. Fontosabb részleteket meg tudtam így figyelni. -
Remi1234
aktív tag
Tejlfakaszton voltam es en is csak az elso meccset tudtam nezni hang nelkul mikozben a vegen a friss apuka meselt az elmenyeirol
sajnalom hogy lemaradtam rola mert ugy vagyok Taylorral mint BeciMvG-vel
mindenesetre szvsz ez egy remek VB es ritkon remélem hogy Andersont is meglepi valaki
BUÉK srácok! -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, nagyon jó meccs volt. Nem is értem, hogy lehet ilyet kihagyni?
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem néztem. Jó meccs volt?
-
BBéci
legenda
válasz
adrian360
üzenetére
Pontosan erről van szó.

(#2139) Bandinho
Ha stabilan 7-8 körből megdobod - dupla kiszállóval - az 501-et, akkor lehet esélyed nyerni pár meccset. Szimplával 6-7 kör, vagyis 18-21 dobás.
Amikor 170-et játszom gyakorlásképpen, 9 nyíl a kitűzött cél, ha ennyiből nem szállok ki, úgy tekintem, vesztettem. Természetesen dupla kiszállóval. -
adrian360
őstag
válasz
Bandinho
üzenetére
Azért magyar szinten az hogy egy versenyen 1-2 kört menj, felesleges átlagokat nézni. ha nem dobálsz két szektorral odébb nyugodtan elmehetsz versenyre.
Az hogy otthon magadban milyen átlagot dobsz, és az hogy versenyhelyzetben mit csinálsz teljesen más.
Elmész jól érzed, magad aztán lesz ami lesz. -
Bandinho
tag
Sziasztok
Játszok már egy ideje, szeretnék elnézni majd egy versenyre. Mi az az átlag amivel már érdemes és általában tovább is lehet jutni 1-2 kört? köszi
-
szab.tam
nagyúr
BBéci
kérdés hozzád, ha jól értettem, és aktív vagy.
mi van Floredan Marco-val.
sok-sok évvel ezelőtt billiárdozgatott, és akkor már mondta nekem, hogy elcsábította a darts.
ez valamikor a hazai darts ős-őskorában lehetett. ('91-92???)
azóta nem találkoztunk.
de ha te játszol, akkor valszeg tudhatod, mi van vele.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
üzenetére
én nagyon komolyan, koncentrálva figyeltem a meccset.
nem az átlagokat figyeltem, hanem a kritikus helyzeteket, és az azokat követő kezdéseket.
testbeszéd, mimika, stb.taylor végig önmaga volt, szokásos.
csak annyi, hogy kopik.
nála mindegy volt, hogy milyen hátrányban van egy leg-ben, ugyanúgy próbált dobni.
mindig kizárta a múltat.a holland a pillanatnyi kudarcai után, amikor esélytelennek tűnt pl. a szet, simán elkezdett hajigálni.
na ilyet taylor 1* sem tett. ő akkor is az adott szituból próbált építkezni, nem adta fel.én most örülök, hogy taylor kiesett, mert nem rá fogadtam.
de összetett a dolog:
- klaasen egyszerűen jól dobált, volt pár lélektani összpontosítása is.
- taylor papa szerintem 1 kivétellel jól tudott öszpontosítani, de már fizikálisan és optikailag nem tud teljesíteni.*****
a lényeg:
öröm nézni, hogy most már minden napra jut egy ilyen magas színvonalú meccs. -
LendvaiFeri1
veterán
Pápá Taylor papa.
-
szab.tam
nagyúr
de okos volt a kisgyerek.
nem ment 2*a bull kiszálló, harmadjára nem ment rá.
igaz, kiengedte a kezéből, de bejött.
drukkolok neki, mert tettem rá egy kis aprót.
-
gambesz
tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Azt hittem a tegnapihoz nem lesz hasonló..
Nagyon jó volt ez is! 
-
vans?
őstag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Dehogynem, lasd feljebb (vagy lejjebb..). En mar nem tudom, hova lehet ezt fokozni, oriasi volt ez is
Sajnalom Chizzyt, megerdemelt volna mar egy TOP8-at. -
kisgyerek85
senior tag
Naaa senki nem nezte ezt az izgalmas meccset?

-
f(x)=exp(x)
őstag
Hát, én ezt a Wright-Chisnall meccset végigizgultam! Hatalmas meccs volt!

-
csuhi84
csendes tag
Sziasztok. Pár hete olvastam egy cikket ami arrol szol,hogy a kiszálóknal mikor mire kerekitenek éa miért (nem kiszáló táblára gondolk!! Pl 132 mindig bullra kezdenek. Mert ha csak 25 akkoris 2 tűs kiszálón marad t19, nagy bull). Csak sajnos nem találom ezt a cikket . ha valaki tud valami hasonló oldalt az légyszi linket küldjön.
-
-
tigipuf
senior tag
Tegnapi holland rangadót nem tudjátok hol tudnám megnézni,sajnos tegnap nem sikerült

-
adrian360
őstag
Nyilván az hogy most 100 vagy 102 hullára mindegy, de az hogy 100 vagy 85 azért már nem...
Gary mindig is huszasával dobta a 180-at, aztán vagy elsőre kidobta a duplát, vagy ha nem akkor eldobott rá két kört legalább.
99%-ban az nyer akinek jobb az átlaga. Nyilván mindig lehet felhozni ellenpéldákat hogy gyengébb átlaggal nyer valaki, annak idején én is nyertem csapatbajnokin meccset Bezzeg Nándi ellen hátrányból, de az nem volt több mákolásnál. -
DS39
nagyúr
nem izmokat, de itt is kell fejlődni, koncentrációban, célzásban, stb, nyilván valamit máshogy csinálnak (pl meditáció), hogy most többen tudnak az elithez tartozni, vagy mondható el róluk, hogy klasszis játékos.
nem gondolnám hogy csak ezt dobta a gép, avagy a sors, itt tudatos fejlesztésről van szó. -
BBéci
legenda
Az úszásban és más hasonló sportokban a fizikai adottságok, képességek brutális mértékben fejlődtek. Elég ránézni a versenyzőkre, nagyobbak, erősebbek, izmosabbak. Szinte az adott sportágra kitenyésztett lények.
Hasonlítsd össze Gyarmati Andreát és Hosszú Katinkát. Ezeknek köszönhető az időeredmények észbontó javulása.
Ez nem mondható el a dartsról, hiszen nincs is rá szükség.Időközben gyakoroltam és dobálás során eszembe jutott az idei Grand Slam of Darts döntője. Taylor 4:1 arányban vezetett, olyan teljesítménnyel és átlaggal, ami elképesztő. Nagyjából tudta ezt tartani 7:3-ig, (első 9 nyíl: 127,68, átlag 110) akkor talán elfáradt és egyre inkább össze-vissza dobált. Ezzel felhozta Gerwent, aki addig csak "asszisztált", mint általában, ha igazán ellenfelére talál, persze voltak felvillanásai, mert Ő is világklasszis.
A végeredmény 16:13 lett, MvG nyert, de alacsonyabb átlaggal: 100,94 vs. 102,53. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani az átlagoknak. A kiszálló százalék szerintem fontosabb, vagy a kettő együtt. -
DS39
nagyúr
válasz
adrian360
üzenetére
szerintem a kor legjobbja volt Taylor, és az ellenfelei gyengeségei (relatíve), nem őt minősítik.
minden max-pontozás- vagy időalapú sport így fejlődik a történelem során.98-ban vagy 96-ban az olimpián egy úszó úgy nyert bajnoki címet, hogy azzal az idővel lehet ma a döntőbe se kerülne. miközben vannak kiemelkedők, akik már akkor tudták azt a szintet, mint pl. Egerszegi Krisztina, vagy itt a dartsban Taylor.
-
BBéci
legenda
Semmi baj a mostani fizimiskájával, ha például mosolyog. Akkor is kicsit ogrés, de tegye fel a kezét, aki nem szereti Shreket!
(#2100) adrian360
Nem volt szükség magasabb átlagra. Előbb kell kiszállni, mint az ellenfél és pont.
Anderson 19 db 180-nal is "csak" 97,68 pontos átlagot hozott össze, ami világbajnoki címet és 250000 (bruttó) fontot ért. Taylot meg 100,69-cel kikapott. Szerintem teljesen felesleges az átlagokkal foglalkozni.
Barney 2007-ben a döntőben 21 db 180-at dobott, a pontátlaga 0,07-dal volt magasabb Taylorénál. Nincs jelentősége, éppen erről beszélgettünk a hétfői Csoki Kupán 12-15 éve versenyző játékostársaimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

elsején szokott lenni a döntő 
Akkor 5-4.