- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2699 üzenetére
Annyiszor linkelted azt a honlapot, hogy mindenki ismeri, felesleges folyton reklámozni, rémesen unalmas.
Akit érdekel, követi, figyeli. Magam részéről, akkor sem kattintanék rá, ha kötelező lenne.Martin Adams nyerte a hétvégi Dutch Open-t, a női verseny győztese Lisa Ashton.
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #2696 üzenetére
Nem találtam.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
zsolti72837 #2690 üzenetére
Erről nincs hosszabb videó?
-
föccer
nagyúr
válasz
zsolti72837 #2692 üzenetére
Ne spemmelj. Ezeket simán linkelheted 1 hsz-be.
üdv, föccer
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hatalmas meccs volt ez a Taylor-Wright!
-
bosmajor
tag
Hát komám, ez nem semmi volt.
-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837 #2681 üzenetére
Ez már jó.
Köszi! -
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837 #2680 üzenetére
-
zsolti72837
addikt
A vipleague is adja a meccset.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2677 üzenetére
Még nem, mert csak vasárnap fog működni, olvasd el a felette lévő sort!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2675 üzenetére
A működik az jelenidő, de mivel csak holnap kezdődik a verseny, így nem helytálló a megfogalmazás.
Reméljük, működni fog!Viszont jó lenne a ma kezdődött Dutch Open-t is nézni!
-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837 #2673 üzenetére
Köszi!
Ez tényleg időben volt (feltéve, ha műxik majd).A programot én így tudom:
Január 30. (szombat) – 1. forduló (10 nyert legig):
Délutáni program (13:45 – 18:00)
Robert Thornton – Dave Chisnall
James Wade – Terry Jenkins
Peter Wright – Ian White
Michael Smith – Raymond van BarneveldEsti program (20:00 – 24:00)
Adrian Lewis – Kim Huybrechts
Phil Taylor – Jelle Klaasen
Gary Anderson – Vincent van der Voort
Michael van Gerwen – Stephen BuntingJanuár 31. (vasárnap):
Délutáni program (13:45 – 18:00) – negyeddöntők (10 nyert legig):
Lewis/Huybrechts – Wade/Jenkins
Anderson/van der Voort – Thornton/Chisnall
Taylor/Klaasen – Wright/White
van Gerwen/Bunting – Smith/van BarneveldEsti program (20:00 – 24:00) – elődöntők és döntő (11 nyert legig):
Anderson/van der Voort/Thornton/Chisnall – Lewis/Huybrechts/Wade/Jenkins
van Gerwen/Bunting/Smith/van Barneveld – Taylor/Klaasen/Wright/White
+
DÖNTŐ -
bosmajor
tag
Ha valaki tud majd élő stream-et a hétvégi Unibet Mastershez, legyen szíves időben tegye közzé!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2666 üzenetére
Miért jó a Whizlock System?
-
föccer
nagyúr
válasz
zsolti72837 #2662 üzenetére
Nrkrm van, es ha ott veszed a tollakat,szivesen kilyukasztjak.
-
zsolti72837
addikt
Valakinek nincs egy ilyene?A novoba vajon lyukasztanak?
-
ha3fis
tag
válasz
zsolti72837 #2651 üzenetére
Üvegnyitáson kívül még soft hegy- és egyes szárak megszorítására/cseréjére.
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van valakinek valamilyen ötlete, hogy a kipattanó nyilaktól, hogy lehetne megvédeni a parkettát?
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki tanacsot adni, hogy kezdokent milyen nyilat lenne erdemes venni , milyen test, mekkora tomeg ? Valamerre jo lenne elindulni de tul nagy a valasztek.
-
bosmajor
tag
válasz
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó."
-
Amarton
tag
válasz
Sörnyitásra.
-
zsolti72837
addikt
Ez mire jó? [link]
-
zsolti72837
addikt
-
hitman,
őstag
válasz
zsolti72837 #2647 üzenetére
Akkor te lassan már megkapod.
-
BBéci
legenda
válasz
hitman, #2645 üzenetére
Mivel a mostani, amit másfél éve használok, 23 grammos Target Power 8Zero, maradnék ennél a súlynál.
Harrows Aero, Target Precision Discovery
A másik kettőből a Target 24 grammos, de pár hornyot esztergáltatnék rá, amitől durván 1 grammot leadna. Ez elsősorban a stabilabb fogás miatt kellene az elejére, ahová a középső ujjamat teszem. A meglévő két horony elé és mögé kerülne a két plusz, valamint a hátsó sima részre, hogy helyreálljon az eredeti súlypont.Valamint tervezem egy soft készlet beszerzését, aminek két fő követelményt kell teljesítenie. 19-20 g tömeg, minimum 48 mm hossz.
-
hitman,
őstag
válasz
zsolti72837 #2639 üzenetére
Én is ma rendeltem onnan egy ilyet: [link]
Akkor kb együtt fogjuk megkapni a csomagokat remélhetőleg.
-
bosmajor
tag
A nyíl Monster Rapier 3 MG.
http://www.dartscorner.co.uk/product_info.php?cPath=9_1772_1773&products_id=31515A szár és a toll Harrows Clic.
http://www.dartscorner.co.uk/product_info.php?cPath=434_829_1629&products_id=19016
http://www.dartscorner.co.uk/product_info.php?cPath=6_831_1630&products_id=19022 -
zsolti72837
addikt
A darts cornerről rendeltem és az lenne a kérdésem, hogy a csomagot, hogy tudom nyomon követni?
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
gambesz
tag
Kipróbáltam a bull mastert, de nekem csak 2-300pont jön össze...lehet, h kell még egy kis gyakorlás.
-
bosmajor
tag
válasz
#05304832 #2633 üzenetére
Tudomásom szerint:
Van a Blade4 - ez pogácsás.
Van a Blade4 Dual Core (DC) ez két rétegű, a külső réteg egynemű, nem pogácsás.
Utóbbiból van a normál és az ún. Champions Choice trainer, ennél a dupla és tripla szektorok keskenyebbek.A dual core-os táblákkal az ún. RotaLock rögzítést adják, ami tulajdonképpen 3 talpas csavar, amik segítségével be lehet feszíteni a táblát, hogy játék közben a nyilak kihúzásakor ne forogjon el.
-
hitman,
őstag
Úgy néz ki egy ilyet fogok rendelni: [link]
Azt írják hogy jár hozzá 5 set toll meg 5 set szár, az azt jelenti hogy 15-15 toll és szár?
-
adrian360
őstag
mennyi időt szánsz a napi gyakorlásra ? kezdetnek feladat "megoldásra" 1 óra elég. utána meg 501-ezzel ameddig akarsz.
Kb így építsd fel az edzést:
1. bemelegítés,
2. szektorbiztonság gyakorlása ( amiket javasoltam pl malom, shanghai stb ezekből az egyik )
3. duplák gyakorlása ( pl egyik nap páros duplák, másik nap páratlan duplák)
4. pár kiszálló feladat ( vagy 170, vagy 40-60 közötti kiszállókból pár db egy körből)
ez lehet az elején soknak tűnik, majd belejössz.Az hogy amatör versenyre mennyi átlag kell, az nem fontos, ha úgy érzed hogy mennél versenyre akkor menjél, az első pár versenyen úgyis szétizgulod magad és feleannyit nem fogsz dobni mint otthon nyugis környezetben. Ne akarj egyből bajnok lenni, csak szórakozásként fogd fel. (amúgy ha nagyon számokat akarsz, ha 501et többször meg tudod csinálni 8 kör alatt, már tuti elég a tudásod a versenyhez)
-
dobozs
csendes tag
Még pár kérdésem lenne, hogy ezeket gyakoroljam inkább és csak úgy szimplán 501-ről ne is játszak, ma Cricketeztem az elég jól ment, a bull master játék már kevésbe, de hát majd előbb utóbb, kérdésem lenne az, hogy egy gyakorlást hogy építsek fel, pár bemelegítő dobás és utána valamilyen konkrét feladat teljesítése? Mennyi időt érdemes egy nap edzeni? Mi az az átlag vagy teljesítmény miután már érdemes elindulni amatőr versenyen?
-
Amarton
tag
válasz
#05304832 #2619 üzenetére
Sok ismerősömnek ilyen van. Tudom ajánlani.
Székely "Penge" Pálnak is ilyen táblája van, ő erre esküszik.
Nekem csak annyi bajom van vele, hogy látszanak az összepréselt pogácsák és a nyíl ragasztós tud lenni ha közé megy.
Én a dualcore-ra tettem le a voksom, a következő táblám is olyan lesz, de a sima blade4-nek sincs semmi baja. -
adrian360
őstag
válasz
pcgamer01 #2600 üzenetére
nem hiszem hogy a magyar sportdirectben lenne, sose néztem, de pl ruhákból teljesen más készlet és ár van itthon mint a webshopban.
föccer: igen azért irtam az elején hogy nem könnyű feladatok, és irtam is bullmasterre a 600-at. a 800 az tényleg nehéz az elején. ( nekem valami 1100 körül van a rekordom, de nagyon régen dobtam már nem emlékszem, és akkor sokat edzettem.)
Ha valaki kicsit komolyabban gondolja a gyakorlást, érdemes összeállítani 3 "menüt" és felváltva dobálni azokat, nem mindig ugyanazt, hamar belefásul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Intel találgatós topik
- Bluetooth hangszórók
- Mass Effect
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!