Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Igen én pont valamelyik Renaultosra pályáztam és azért sírtam úgy Perez kizárása miatt az első versenyen, mert nagyon úgy nézett ki, hogy így csúszik egy futamot az egész...
Malonado nagyon csábító volt, mert nagyon zavar, hogy a HRT futamonként egy millát veszít az értékéből, de aztán erős voltam és ellenálltam a kísértésnek, pont azért mert nem bíztam Maldonadoban és milyen jól tettem.
Így most éppen befér Petrov, 81ezer euróm marad, ha beteszem.

De azért még megvizsgálom milyen más lehetőségek vannak.MÁS:
Aki már kiszámolta a pontjait, vegye figyelembe, hogy Hamilton a büntetése miatt helyet cserélt Kobayashival, szóval eszerint módosulnak a dolgok. (nehogy az legyen, hogy szarul számol a táblázatom
).
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest