Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ha jól értettem az angol leírást, akkor nem lett írásvédett.

Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam, és akkor is csak percekig. Nem nyúztam, nem torrenteztem vele, mindig vigyáztam rá, nem dobáltam, nem mostam ki vagy hasonlók.

Fogalmam sincs, hogy a pen meghibásodása idézte elő valahogy azt a kékhalált vagy a W10 hibájából akadt el rajta az írás, mielőtt összeomlott "minden". Fogalmam sincs, hogy a szervizben mit mondanának erre. Az az egy viszont biztos, hogy 1000-2000 Ft-ba biztosan belekerülne, hogy eljuttassam a boltba vagy ahová kell, aztán gondolom, csere esetén is nekem kellene állni a szállítás díját. Plusz a szaladgálás utána. Néztem az árakat, ha megrendelem, 3500-4000-ért házhoz jön az utódja. Még alszom rá.
A másik kérdés az, hogy akarjak-e ugyanilyet. Mert ha ennek a meghibásodása kezdte az egészet, nem szívesen sétálnék bele újra. Tudom, hogy ajánlott példány, de mi van, ha a végefelé már bénábbakat gyártottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest