Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ha jól értettem az angol leírást, akkor nem lett írásvédett.

Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam, és akkor is csak percekig. Nem nyúztam, nem torrenteztem vele, mindig vigyáztam rá, nem dobáltam, nem mostam ki vagy hasonlók.

Fogalmam sincs, hogy a pen meghibásodása idézte elő valahogy azt a kékhalált vagy a W10 hibájából akadt el rajta az írás, mielőtt összeomlott "minden". Fogalmam sincs, hogy a szervizben mit mondanának erre. Az az egy viszont biztos, hogy 1000-2000 Ft-ba biztosan belekerülne, hogy eljuttassam a boltba vagy ahová kell, aztán gondolom, csere esetén is nekem kellene állni a szállítás díját. Plusz a szaladgálás utána. Néztem az árakat, ha megrendelem, 3500-4000-ért házhoz jön az utódja. Még alszom rá.
A másik kérdés az, hogy akarjak-e ugyanilyet. Mert ha ennek a meghibásodása kezdte az egészet, nem szívesen sétálnék bele újra. Tudom, hogy ajánlott példány, de mi van, ha a végefelé már bénábbakat gyártottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Vicces képek
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest